Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A8 D3 TDi  (Skaityta 21207 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 D3 TDi
« Atsakymas #75: 2012 Sausio 17, 15:21:06 »
Rafi, norėjau aš sau ver Touaregą 4,2 benzas / dujos, bet po to primečiau 25 litrai dujų + kuro šildymui, taigi geriau salerkos 13-14 litrų pilti, na žiema su pašyldymais 15 :)
Phaetonas save patvirtino , komfortas, galia, pravažumas... (+) (v)
tai phaetona pardavei?
nea :)
jaučiu kad nepadruosiu  (v) nebent kas pasiūlytų kokį X5 4,6iS kokių 2003 metų tada pamastyčiau  :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2012 Sausio 18, 18:54:32 »
Rafi, norėjau aš sau ver Touaregą 4,2 benzas / dujos, bet po to primečiau 25 litrai dujų + kuro šildymui, taigi geriau salerkos 13-14 litrų pilti, na žiema su pašyldymais 15 :)
Phaetonas save patvirtino , komfortas, galia, pravažumas... (+) (v)

man touaregas irgi 23-26ltr mieste duju rydavo. Bakas 40ltr, tai ir pili kas antra diena jei pavazineji :D dar benzas ant akiu nyksta.. Duju cia didelis minusas ir yra kad benza geria tolka pesnia ant pasildymu..
Dabar irgi 735 benzo uz 50lt ipyliau pries pusantros savaites, jau vel uzsidege lempa.. Pries salta vaziavima visad pasildau 3-4min.. dar ant benzo pravaziuoju nes neperjungia ir she tau tokios sanaudos.. tas ziauriai uzknisa, pili dujas, dar benza pili, tai ir sunku apskaiciuot kiek cia ko ryja, tik zinau viena, uzknisa viska pylinet.

Neprisijungęs srotass

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2012 Sausio 18, 20:08:51 »
yra toks dalykas kaip awarinis duju ipurskimas,gali iskarta ant duju kurti,jai nenori ant bendzo,tik kazi ar tai sweika  :s

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2012 Sausio 18, 20:48:33 »
O kaip toki ijungt? :) tai visas sveikumas situ pasildymu tame, kad keisdamos slegi dujos neuzsaldytu reduktoriaus :)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2012 Sausio 18, 20:49:26 »
laikai nuspaudes duju mygtuka ir kuri masina

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2012 Sausio 18, 21:47:53 »
yra toks dalykas kaip awarinis duju ipurskimas,gali iskarta ant duju kurti,jai nenori ant bendzo,tik kazi ar tai sweika  :s
norint vaziuot ant duju - variklis turi buti minimum 30 - 40 laipsniu temperaturos. kurti ant duju nesveika ir jei stovi gera duju iranga - tas ir neimanoma
.. Benzo uz 100lt i men neuztenka uzsipilt(cia vien pasildymam), nors nevaziuoju labai daug  (!?) Na tai tik tokie pamastymai is mano puses..
bet sildai varikli bet kokiu atveju, o toliau vaziuoji juk ant duju, vistiek pigiau  :V

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2012 Sausio 19, 09:48:13 »
man touaregas irgi 23-26ltr mieste duju rydavo. Bakas 40ltr, tai ir pili kas antra diena jei pavazineji :D dar benzas ant akiu nyksta.. Duju cia didelis minusas ir yra kad benza geria tolka pesnia ant pasildymu..
Dabar irgi 735 benzo uz 50lt ipyliau pries pusantros savaites, jau vel uzsidege lempa.. Pries salta vaziavima visad pasildau 3-4min.. dar ant benzo pravaziuoju nes neperjungia ir she tau tokios sanaudos.. tas ziauriai uzknisa, pili dujas, dar benza pili, tai ir sunku apskaiciuot kiek cia ko ryja, tik zinau viena, uzknisa viska pylinet.
Rafi kai X5 turėjau tai jis tikrai mažiau už touaregą valgė :)
bet dzin jai tik gausių X5M 4,6iS pilsiu aš į jį tuos 20-23 litrus dujų ir benzo pašildymams  :H :G

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2012 Sausio 19, 10:49:13 »
norint vaziuot ant duju - variklis turi buti minimum 30 - 40 laipsniu temperaturos. kurti ant duju nesveika ir jei stovi gera duju iranga - tas ir neimanoma

viskas imanoma, nepriklausomai nuo irangos rimtumo. tik kaip srotass ir rase, tai yra AVARINIS uzkurimas... jis neskirtas kasdien uzkurinet salta masina...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2012 Sausio 19, 12:34:43 »
dėl to 4.6iS (tik nelabai gaudausi ką reiškia X5M - čia eMkės apdaila?), tai turi tokį pažystamas, pirko jau senokai, dar apynaujį prižiūrėtą pas dilerį, na žinojo ką perka, važinėja labai nedaug, benzas tik iš kolonėlės ir aptarnavimas tik BMW servise, bet prieš keletą metų vistiek teko pasidaryt variklio kapitalinį, visokios dalys važiuoklės ir pan tik originalas, nes skiriasi nuo paprastesnių/populiaresnių X5 modelių, tai sakė geriau jau būt ant 4.8iS pasistengęs, bet ten lyg ir naujesnis, nelabai buvo, plius kaina ir pan ... tai vat čia toks trumpas OT iš mano pusės.

Neprisijungęs srotass

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2012 Sausio 19, 12:42:22 »
ant betkurios tiesioginio ipurskimo duju yrangos galima uzkurti awariniu rezimu kas bebutu per yranga,tik reikia zinoti kaip :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2012 Sausio 19, 13:49:06 »
dėl to 4.6iS (tik nelabai gaudausi ką reiškia X5M - čia eMkės apdaila?), tai turi tokį pažystamas, pirko jau senokai, dar apynaujį prižiūrėtą pas dilerį, na žinojo ką perka, važinėja labai nedaug, benzas tik iš kolonėlės ir aptarnavimas tik BMW servise, bet prieš keletą metų vistiek teko pasidaryt variklio kapitalinį, visokios dalys važiuoklės ir pan tik originalas, nes skiriasi nuo paprastesnių/populiaresnių X5 modelių, tai sakė geriau jau būt ant 4.8iS pasistengęs, bet ten lyg ir naujesnis, nelabai buvo, plius kaina ir pan ... tai vat čia toks trumpas OT iš mano pusės.
taip Gedi dėl M tai apdaila ir variklis (variklis kaip pas penktą BMW M5) vat todėl ir M :)
4,8 daug lepesnis motoriukas :) kaip ir pas semiorų ėjo nuo 2002 metų 4,4 ir 4,8 kurie skaitosi kaip 745 ir 750 E65 labai kaprizingi :)
dar skirtumas 4,6 ėjo iki facelifto o 4,8 jau faceliftas ;)
bet man ir 4,6 užteks  :D juk ne tik aš važinėsiu o ir žmona mane girtą vežios...  :-]

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2012 Sausio 19, 14:05:55 »
ir dar Gedi čia X5-tas tiems kas supranta kas tai per mašina :) man jin kaip tau V8 ar S2 ar S4...  :V

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2012 Sausio 19, 15:31:15 »
ir kas tai per masina, ka ji tokio turi ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2012 Sausio 19, 15:34:43 »
na tikrai pas M5-tų tokių variklių nebuvo, taip kad tas X5M su 4.6 bus eMkės apdaila, o tas X5 tikrasis M kur yra turbininis prieš keletą metų pradėtas gaminti ten visai jau kita opera :-) puikiai pamenu kad 555 HP net tikrintis nereikia guglėje :-) o ką aš norėjau pasakyt apie tavo nužiūrėtą modelį, tai tokio modelio savininko pastebėjimus, tik tiek.
P.S. mano asmenine nuomone X5 toli gražu nėra išskirtinis modeli kaip kad buvo V8, pas X5 variklių gama pakankamai plati, bet žinoma X5M tikrai yra išskirtinis aparatas

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2012 Sausio 19, 15:49:55 »
jų beveik nėra pardavimuose, o jai yra tai kaina už paprastą X5-tą žymiai didesnė :)

na tikrai pas M5-tų tokių variklių nebuvo, taip kad tas X5M su 4.6 bus eMkės apdaila, o tas X5 tikrasis M kur yra turbininis prieš keletą metų pradėtas gaminti ten visai jau kita opera :-) puikiai pamenu kad 555 HP net tikrintis nereikia guglėje :-) o ką aš norėjau pasakyt apie tavo nužiūrėtą modelį, tai tokio modelio savininko pastebėjimus, tik tiek.
P.S. mano asmenine nuomone X5 toli gražu nėra išskirtinis modeli kaip kad buvo V8, pas X5 variklių gama pakankamai plati, bet žinoma X5M tikrai yra išskirtinis aparatas
Gedi na gerai ne M bet X5 4,6iS tikrai ne toks paprastas kaip kos X5 4,4i :)
Kai turėjau 4,4i tai galiu pasakyti tikrai nebloga mašina ;)
Na ir Phaeton 5,0 TDI irgi neeilinis Phaeton  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2012 Sausio 19, 15:57:14 »
va standartinis gražus 4,6 iS ;)

Adminams sorry iš anksto čia juk audi klubas  :D

Neprisijungęs mindasas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2012 Sausio 19, 20:15:10 »
Parking Brake Multifuncion-gal zinot ka reiskia?Gal del galiniu kaladeliu?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2012 Sausio 20, 00:14:24 »
Rankinio blokas keites pas dauguma d3 savu laiku...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2012 Sausio 20, 13:18:55 »
Nu grazus tas x5 butent tavo nuorodoje, bet paprasti x5 jau biski nusibode.. Nzn, jei man dujos liptu, ir noreciau visureigio uz nekosmine kaina, tai i nieka kita kaip i porche cayenne neziureciau... ir pati masina gerai atrodo, iskirtine, marke egzotine, nuvertejimas nera labai didelis, baze touarego, kainos remonto panasios nu ir tak dalei.. Tik kad pilti mieste po 20-22benzo cia jau turii buti oligarchas.. Bet jei duju 25 rytu ir liptu dujos tai net nesvarstyciau ar x5(koks jis bebeutu, vistiek moraliskai jis jau savo atgyveno), ar kajenas.. o x5 jei imciau tai tik 3.0d  (+) tos traukos girtam zmonai veziot per akis, ir sanaudos siuolaikiskesnes.. nes ten kas virs 20 man jau kosmosas.. paziuri i apynauji x5 2010metu, ten 3.5benzas traukia belekaip, o ryja mieste 12ltr benzo.. o praito amziaus technika su savo sanaudom tai nu i nakui.. o siaip jei patinka 5.0tdi, tai imk touarega ir vazinek, pilsi po 18ltr is griovio salerka ir pajabat  (+)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2012 Sausio 20, 13:39:14 »
na jei jau nukripom nuo temos tai ir as pasakysiu  :) x5 3.0d turejo draugas vazinejo kokius 3men 20tkm pramine,na man jis paprastas 5 bmw tik kad aukstesni,pravazumas nestebuklas quattro geriau net atrodo  :V,daba pasieme landcruiser 3.0 na tikrai geriau uz x5.pravaziuota ir kazkas apie 25tkm ir pats sako kad skirtumas didelis.plius daznai kabina priekaba auto vezti

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2012 Sausio 20, 17:54:56 »
Nu grazus tas x5 butent tavo nuorodoje, bet paprasti x5 jau biski nusibode.. Nzn, jei man dujos liptu, ir noreciau visureigio uz nekosmine kaina, tai i nieka kita kaip i porche cayenne neziureciau... ir pati masina gerai atrodo, iskirtine, marke egzotine, nuvertejimas nera labai didelis, baze touarego, kainos remonto panasios nu ir tak dalei.. Tik kad pilti mieste po 20-22benzo cia jau turii buti oligarchas.. Bet jei duju 25 rytu ir liptu dujos tai net nesvarstyciau ar x5(koks jis bebeutu, vistiek moraliskai jis jau savo atgyveno), ar kajenas.. o x5 jei imciau tai tik 3.0d  (+) tos traukos girtam zmonai veziot per akis, ir sanaudos siuolaikiskesnes.. nes ten kas virs 20 man jau kosmosas.. paziuri i apynauji x5 2010metu, ten 3.5benzas traukia belekaip, o ryja mieste 12ltr benzo.. o praito amziaus technika su savo sanaudom tai nu i peklon.. o siaip jei patinka 5.0tdi, tai imk touarega ir vazinek, pilsi po 18ltr is griovio salerka ir pajabat  (+)
man Phaeton geriau 5.0 TDI nei Touareg...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2012 Sausio 20, 18:32:10 »
Nu grazus tas x5 butent tavo nuorodoje, bet paprasti x5 jau biski nusibode.. Nzn, jei man dujos liptu, ir noreciau visureigio uz nekosmine kaina, tai i nieka kita kaip i porche cayenne neziureciau... ir pati masina gerai atrodo, iskirtine, marke egzotine, nuvertejimas nera labai didelis, baze touarego, kainos remonto panasios nu ir tak dalei.. Tik kad pilti mieste po 20-22benzo cia jau turii buti oligarchas.. Bet jei duju 25 rytu ir liptu dujos tai net nesvarstyciau ar x5(koks jis bebeutu, vistiek moraliskai jis jau savo atgyveno), ar kajenas.. o x5 jei imciau tai tik 3.0d  (+) tos traukos girtam zmonai veziot per akis, ir sanaudos siuolaikiskesnes.. nes ten kas virs 20 man jau kosmosas.. paziuri i apynauji x5 2010metu, ten 3.5benzas traukia belekaip, o ryja mieste 12ltr benzo.. o praito amziaus technika su savo sanaudom tai nu i peklon.. o siaip jei patinka 5.0tdi, tai imk touarega ir vazinek, pilsi po 18ltr is griovio salerka ir pajabat  (+)

Teko stot ant sviesaforo su X6 3.5 - gavo malku :) o siaip as irgi uz X'a dyzelini ir benzinini kajencika :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2012 Sausio 21, 16:19:59 »
Nu grazus tas x5 butent tavo nuorodoje, bet paprasti x5 jau biski nusibode.. Nzn, jei man dujos liptu, ir noreciau visureigio uz nekosmine kaina, tai i nieka kita kaip i porche cayenne neziureciau... ir pati masina gerai atrodo, iskirtine, marke egzotine, nuvertejimas nera labai didelis, baze touarego, kainos remonto panasios nu ir tak dalei.. Tik kad pilti mieste po 20-22benzo cia jau turii buti oligarchas.. Bet jei duju 25 rytu ir liptu dujos tai net nesvarstyciau ar x5(koks jis bebeutu, vistiek moraliskai jis jau savo atgyveno), ar kajenas.. o x5 jei imciau tai tik 3.0d  (+) tos traukos girtam zmonai veziot per akis, ir sanaudos siuolaikiskesnes.. nes ten kas virs 20 man jau kosmosas.. paziuri i apynauji x5 2010metu, ten 3.5benzas traukia belekaip, o ryja mieste 12ltr benzo.. o praito amziaus technika su savo sanaudom tai nu i peklon.. o siaip jei patinka 5.0tdi, tai imk touarega ir vazinek, pilsi po 18ltr is griovio salerka ir pajabat  (+)

Teko stot ant sviesaforo su X6 3.5 - gavo malku :) o siaip as irgi uz X'a dyzelini ir benzinini kajencika :)
na nenugalimu nera, stipriausias nebusi niekad.. nelygu su kokiu zverim tu vazineji.. bet x6 3.5i isibegejimas yra 6.7sec, kas manau yra labai dinamiska auto..mano 01 metu cl500 per panasiai tiek susirinkdavo 100, bet sanaudos vos ne dbigubos buvo..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2012 Sausio 22, 04:12:37 »
Faktas,sakau kaip buvo,prisiminiau i tema..man X6 yr lb geras auto

Neprisijungęs mindasas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį