Nu grazus tas x5 butent tavo nuorodoje, bet paprasti x5 jau biski nusibode.. Nzn, jei man dujos liptu, ir noreciau visureigio uz nekosmine kaina, tai i nieka kita kaip i porche cayenne neziureciau... ir pati masina gerai atrodo, iskirtine, marke egzotine, nuvertejimas nera labai didelis, baze touarego, kainos remonto panasios nu ir tak dalei.. Tik kad pilti mieste po 20-22benzo cia jau turii buti oligarchas.. Bet jei duju 25 rytu ir liptu dujos tai net nesvarstyciau ar x5(koks jis bebeutu, vistiek moraliskai jis jau savo atgyveno), ar kajenas.. o x5 jei imciau tai tik 3.0d
tos traukos girtam zmonai veziot per akis, ir sanaudos siuolaikiskesnes.. nes ten kas virs 20 man jau kosmosas.. paziuri i apynauji x5 2010metu, ten 3.5benzas traukia belekaip, o ryja mieste 12ltr benzo.. o praito amziaus technika su savo sanaudom tai nu i peklon.. o siaip jei patinka 5.0tdi, tai imk touarega ir vazinek, pilsi po 18ltr is griovio salerka ir pajabat 
Teko stot ant sviesaforo su X6 3.5 - gavo malku
o siaip as irgi uz X'a dyzelini ir benzinini kajencika 
na nenugalimu nera, stipriausias nebusi niekad.. nelygu su kokiu zverim tu vazineji.. bet x6 3.5i isibegejimas yra 6.7sec, kas manau yra labai dinamiska auto..mano 01 metu cl500 per panasiai tiek susirinkdavo 100, bet sanaudos vos ne dbigubos buvo..