andriau, ne tu vienas toks likimo nuskriaustas

man pries pora menesiu buvo gryztant is klaipedos. stabtelejau raseiniuose, po kokios valandzikes einu vaziuok o jis man tik suklaksi ir viskas.. is kokio ketvirto bandymo uzsikure. nuvariau i SGR isvede man pliusa ir paleidimo laidus nuo starterio, sako, gal kur spyneles kontaktas ar siaip kur laiduose beda. na po to karto viskas ok. sestadieni po darbo sedu i masina vaziuot, bandau kurt o girdziu tik klikt, klikt... tai proa kart su raktu ta procedura, paskui su tais laidukais ir vis tiek tas pats... na ka islipu is masinos, trenkiu durim, sakau soksiu i kita ir minu namo, nu bet primeciau dar kart pabandyt... ir uzsikure

tai tieisu taikymu i SGR tie ziuri laidus is pradziu. nes pas astunkes yra labai jautri tam reikalui vieta, kur pliusiniu laidu sujungimas yra ant keleivio puses priekinio lanzerono. pas mane buvo ten oksido, jie isvale, sutepe su tepalu riebiai ir uzizoliavo. sako kogero cia ir bus tavo beda. atsisedu i masina bandau vest ir girdziu klikt klik

sakau, kad kogero ne

tai siandien neuzilgo varau palikt masina, kad ziuretu starteri... itariu, kad kokie angliukai skersuojasi ar pan, del to ir gaunasi toks dalykas... o kas keisciausia, kad pries pora metu buvo tvarkytas kapitaliai jis... nu ziuresim ka jie pasakys apie tai... po tokiu nuotykiu automato virtimas mechanke, tapo pirmaujanciu projektu mano projektu sarase