kalbant apie kreipiančiąsias tai tu pats įsitikinęs, kad tavo nupirktuose suportuose kreipiančiosios iš gamyklos, o ne vietinių auksarankių gamybos? Jų iš išvaizdos niekaip neatskirsi! Ir išvis niekaip neatskirsi. Galim susilažinti - jei sporą prakiši tai duosi tylejimo įžadus ir čia daugiau erezijų apie burtus nebeskleisi. Tinka?
matai, galim kirst del mano suportu kreipianciuju... Gedis irgi panasiai kaip tu galvojo, kad skiedziu, bet kai matora nusipirko, kitaip kalbet pradejo, tad relax

prie to modelio kurio atsargines dalys pas mane guli, auksarankiu rankos nebuvo smarkiai prilindusios

o kas del ereziju apie burtus, tai jei pats paskaitytum savo postus, suprastum, kad tu tas erezijas apie burtus ir skleidi

del ko tu man siulai sporyt? parodysi dvi kreipenciasias ir paklausi kas yra kas? o tu man galesi parodyt jas staigiai ikaitusias iki raudonumo ir panasiai? kai stabdziai gerai uzkaista ir pan, kad galeciau palygint ju pokycius pasikeitus temperaturoms, koks metalas padarytas ir pan? jei taip negalesi padaryt, tai nesiulyk palygint pimapalo su pirstu, ok? nes matau, kad tamstai svarbu pigu, graziai atrodo (kaip orginalas), bet kad gali uzsimust pats ir kitus uzmust, tau

... sekmes vazinejant, ir duok dieve, kad niekur straiko neikaltum....