Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Kuro sanaudos  (Skaityta 172759 kartus)

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Kuro sanaudos
« Atsakymas #575: 2011 Liepos 30, 07:46:32 »
man dujos isviso netinka i bet koki automobili ;) gal ir atsiras norinciu uz tokius zodzius mane nukryziuot, bet tokia jau ta mano nuomone... (h) o vadiliot auto su V8 mataru, limuzinines klases ir pridiskutuot velnias zino kiek puslapiu apie jos sanaudas... mazu maziausia juokinga ;)

cia ziuriu,tie kurie vazineja be duju,tarsi kokia nuoskauda turi,kad kiti pigiau vazineja ir pastoviai bando ikasti,kad tai blogai,bezdalai,blynai ir kiti velniai. nenori,nedek,nevazinek,cia tavo reikalas ir kaip tu sakai "tavo nuomone",kuri niekam nerupi. tik skirtumas tas,kad tu vazineji kaip su savaitgaline masina,i meeta koki gal dar.. o mes vaziuojam kaip su kokia 2.5tdi kasdienine ir juokiames. uzbegdamas uz akiu iskart atsakau i tavo replika "jei brangu vazinet,tai kam tada pirkt a/s8,tada koki golf, a4 1.9tdi imt ir pns.." atsakymas-tiek su viena tiek su kita masina nuvaziuosi nuo a iki b,tik kam kratytis su skarbonkem,kai uz panasia kaina gali vaziuot komfortabiliai ir maloniai su limo klases auto. kiekvienas zmogus pasirenka su kuo jam vazinet,ar benzu,dizeliu,ar dujom ir nereikia cia lot ir kist "savo nuomones"..

p.s.: kazkada jaunelis parase ziauriai gera posaki ir tame yra tiesos.."dujos benzui,o ant benzo vazineja tie,kurie neturi pinigu duju irangai.." :D