Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 D3 Rakto pririsimas  (Skaityta 47418 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 D3 Rakto pririsimas
« Atsakymas #275: 2010 Sausio 29, 07:27:13 »
Gedi,kas ta SYNA???PAGAL TA NR 3 AS KAIP TIK DABAR TEN VISKA ESU ISEMES IR JIS : PUIKIAI MAN MATOSI!!REIKS JA ATJUNGT KONTAKTUS PAZIURET.O del saugikliu tai ju pilna visur.bagazinej kairiam sone prie visu tu tiuneriu,ir is abieju pusiu dureles atidarius!!Na bet cia as isiaiskinsiu kurie tam reikalui skirti!
Na šyna yra šyna  :) kaip čia dar pasakyti liaudiškai kaip kabelis kuriuo sujungta daug įrenginių, šiuo atveju D3 naudojama MOST, gal paprasčiausia čia būt pasižiūrėt  ;) :
http://www.sorion-group.com/MOST_bus.htm
ir atjungus kurį nors iš įrenginių (kad ir NAVI bloką) neveiks tik navi, o ekranas turi įsijungti ir kai nėra nė vieno iš tų 'multimedia' tipo įrengimų, bet jei smegenys MMI yra veikiančios. Beje MOST yra optinis kabeliukas, taip kad atsargiai su jo lankstymu  ;)
Va ko aš nesuprantu, tai kodėl diagnostikoje tavo nematyti, kad nėra kai kurių blokų, ir jei smegenys MMI būt mirusios, tai irgi turi matytis diagnostikoje  8:8 nes CAN'as turi interfeisą į MOST šyną.
Aš pradėčiau nuo saugiklių  ;) būtent keleivio pusėje panelėje iš šono yra tam skirtas.
ir dar apie tavo įsigytus blokus, ten su jais ir gali būt įdomiai, nes priklausomai nuo MMI versijos galie jie ir neveikti  ;)

P.S. o čia šiaip, 'gražu ir įdomu'  :D