Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 389606 kartus)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #1375: 2010 Balandžio 03, 00:55:36 »
kazkaip galvojau kad astunkes po 2000 visos su quattro.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1376: 2010 Balandžio 03, 12:53:51 »

kad ir d3 be quattro yra,3ltr benzas su multitronic'u :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1377: 2010 Balandžio 08, 07:49:08 »

kad ir d3 be quattro yra,3ltr benzas su multitronic'u :)
zinosiu  ;)

Neprisijungęs Arturienas

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1378: 2010 Balandžio 15, 10:59:58 »
Isarde ta hidro mova ten kazkoki guoliuka keite... Bet bbz visiek garsas yra.... tai isarde deze pacia... rado voztuvu blokeli ten kur kazkokie takelei tepalui ,isluzes gabaliukas pakeite ta daly kur buvo isluze vistiek garsas yra..... tai daba vel iseme ir vel skleis deze.... o garsas toks kaip guolio toks zvimbimas is dezes priekio lyg ir..... gal zinot kas ten gali buti?  :-{ bo jau 3 sav kaip masinos neturiu  :[ vazineju su fiatu  :/

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1379: 2010 Balandžio 15, 15:33:25 »
Isarde ta hidro mova ten kazkoki guoliuka keite... Bet bbz visiek garsas yra.... tai isarde deze pacia... rado voztuvu blokeli ten kur kazkokie takelei tepalui ,isluzes gabaliukas pakeite ta daly kur buvo isluze vistiek garsas yra..... tai daba vel iseme ir vel skleis deze.... o garsas toks kaip guolio toks zvimbimas is dezes priekio lyg ir..... gal zinot kas ten gali buti?  :-{ bo jau 3 sav kaip masinos neturiu  :[ vazineju su fiatu  :/

tai kaip ten tau ta deze tvarko ? 5 kart isimines ? negeriau buvo viska pirmu kartu susitvarkyt?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1380: 2010 Balandžio 15, 19:16:37 »
visko pasitaiko,o beda gali but visai ne ten kur jie iesko :D

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1381: 2010 Balandžio 15, 20:41:55 »
Na man svarbus rezultatas... o kiek kartu isimines man dzin.... tik vat nervas ima kad ilgai laiko .... nu matysim sake ryt vel bandys pakurti :D

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1382: 2010 Balandžio 16, 08:32:00 »
Nezinau ar cia klausiu, bet esme tokia, kai greiciau bandau isibegeti, automatiskai jungentis begiam uzsidega ABS ir ESP lemputes, atrodo kaip ir sutrukciotu, bet numetus gaza, jos pradinksta po 5 sek. Normaliai vaziuojant neuzsidega jokios lemputes. Gal kas zinot kas cia per nesamone? S8 2000m.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1383: 2010 Balandžio 16, 09:11:52 »
Nezinau ar cia klausiu, bet esme tokia, kai greiciau bandau isibegeti, automatiskai jungentis begiam uzsidega ABS ir ESP lemputes, atrodo kaip ir sutrukciotu, bet numetus gaza, jos pradinksta po 5 sek. Normaliai vaziuojant neuzsidega jokios lemputes. Gal kas zinot kas cia per nesamone? S8 2000m.

suveikia ESP, gal dar EDL tikriausiai kazkuris ratas bando prabuksoti, ar kokio zvyriuko pagauna, ziema pastoviai taip turetu buti ant ledo. manau elektronika tvarkingai dirba savo darba.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1384: 2010 Balandžio 16, 09:13:16 »

suveikia ESP, gal dar EDL tikriausiai kazkuris ratas bando prabuksoti, ar kokio zvyriuko pagauna, ziema pastoviai taip turetu buti ant ledo. manau elektronika tvarkingai dirba savo darba.
nesamone, duodant gazo ziema jei prabuksuoja tai sumirksi tik esp lempute abs nemirksi, cia kazkas us negerai su abs bloku arba davikliais

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1385: 2010 Balandžio 16, 09:14:54 »

nesamone, duodant gazo ziema jei prabuksuoja tai sumirksi tik esp lempute abs nemirksi, cia kazkas us negerai su abs bloku arba davikliais

nu gal koks daviklis nekontaktuoja, ar uzsineses. nemanau, kad cia kazkas baisaus.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1386: 2010 Balandžio 16, 09:15:59 »
na idomiai cia veikia, ziema tai as maciau kaip ESP veikia, pradeda mirkseti ir viskas, o ABS net neuzsidegdavo ziema, kad ir kaip ten bandytum uzspaust, o dabar ant paprasto asvalto uzspaudus uzsidega ESP ir ABS karu, kazkas keisto cia man  :V

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1387: 2010 Balandžio 16, 09:17:06 »
na reiks prie kompo pasijunkt paziuret, gal ka parodys :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1388: 2010 Balandžio 16, 09:17:17 »
jungi kompa ir paziuri ka davikliai veikia

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1389: 2010 Balandžio 16, 16:01:45 »
Na man svarbus rezultatas... o kiek kartu isimines man dzin.... tik vat nervas ima kad ilgai laiko .... nu matysim sake ryt vel bandys pakurti :D

tai gal tu po viena detale ten taupimo sumetimais keiti ? ir po to ant galo iseis brangiau nei butu buve viska iskarto perinkt...

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1390: 2010 Balandžio 16, 16:04:33 »
na idomiai cia veikia, ziema tai as maciau kaip ESP veikia, pradeda mirkseti ir viskas, o ABS net neuzsidegdavo ziema, kad ir kaip ten bandytum uzspaust, o dabar ant paprasto asvalto uzspaudus uzsidega ESP ir ABS karu, kazkas keisto cia man  :V

nu man tik ESP uzsidegdavo... nemates kad ESP ir ABS vienu kartu degtu :) pajunk ant kompo, gal ka pasakys..

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1391: 2010 Balandžio 16, 22:53:29 »

tai gal tu po viena detale ten taupimo sumetimais keiti ? ir po to ant galo iseis brangiau nei butu buve viska iskarto perinkt...
Uz remonta sumokejau g.d ~3500lt spalio men. daba daro garantini uz detales ir darba NeMOKU tik uzkniso laukt kada padarys  :-{ ryt tikuos jau ryte pasiimt....Sake rado kaip ir koke saiba ar salnikas kazkoks trynesi tipo metalas i metala ir buvo tas keistas  garsas  ?!?

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1392: 2010 Balandžio 17, 17:35:52 »

Uz remonta sumokejau g.d ~3500lt spalio men. daba daro garantini uz detales ir darba NeMOKU tik uzkniso laukt kada padarys  :-{ ryt tikuos jau ryte pasiimt....Sake rado kaip ir koke saiba ar salnikas kazkoks trynesi tipo metalas i metala ir buvo tas keistas  garsas  ?!?

aaaa, sorry nesupratau :) tai bet vistiek uzknisa, sakyk tegul viska keicia, nes dabar jie taupo :D minusas jiem...

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1393: 2010 Balandžio 20, 16:55:00 »
Patarimas... NIEKADA NEPIRKIT IR NEDEKIT LATVIU RESTAURUOTOS HIDRO MOVOS  :A Beaja gal kas turit naudota hidro mova.... nes kazkaip restaurouta pasitikeimo nekelia... dabar po remonto, hidro movos restauracios, netik kad garsas nedingo bet ir prabuksuoti eme.... gaza paspaudus dingsta sukibimas, sukei sukyla o traukos 00000 o palengva vaziuoant dar dar imanoma  
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 21, 10:33:21 sukūrė Arturienas »

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1394: 2010 Balandžio 21, 09:50:10 »
kelintu tavo astunke ir keliu begiu deze?

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1395: 2010 Balandžio 21, 10:31:35 »
s8 1999m feisliftas 5 begiai

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1396: 2010 Balandžio 21, 20:27:21 »
Patarimas... NIEKADA NEPIRKIT IR NEDEKIT LATVIU RESTAURUOTOS HIDRO MOVOS  :A Beaja gal kas turit naudota hidro mova.... nes kazkaip restaurouta pasitikeimo nekelia... dabar po remonto, hidro movos restauracios, netik kad garsas nedingo bet ir prabuksuoti eme.... gaza paspaudus dingsta sukibimas, sukei sukyla o traukos 00000 o palengva vaziuoant dar dar imanoma 

o tai naujos nenori det ? :)

Neprisijungęs Arturienas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1397: 2010 Balandžio 21, 21:48:53 »
O tai kiek nauja kainuoja ?

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1398: 2010 Balandžio 21, 22:07:27 »
O tai kiek nauja kainuoja ?

1000-1500 ? paklausk pas meistrus deziu :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1399: 2010 Balandžio 22, 06:57:58 »
Kolegos, niekur neberandu to codingo aprašyto... Gal kas pamenat, kokia koduotė ką reiškia?