Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 394263 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 automatine greiciu deze
« Atsakymas #825: 2009 Vasario 04, 09:52:48 »
apsileidimas. gaila AUDI :(

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #826: 2009 Vasario 04, 11:09:02 »
apsileidimas. gaila AUDI :(
savaitgali ten nedirba o paprastom dienom pats beveik laisvo laiko neturiu. man tai jau sitos Audi kazkaip nelabai gaila. :D masina turi tarnauti zmogui o ne zmogus masinai ;)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #827: 2009 Vasario 05, 17:51:47 »
pas mane kai uzmini koksa, automatiskai benzas isijungia.
Pas mane irgi permetinedavo,kai uzmyndavau ir galvojau,ot kokia protinga,ant duju negadina variklio :D,bet sugalvojau kazkada nuvest profilaktiskai dujas pazet ir prie to pacio reduktoriu sakau perinkit,sumokejau 80lt.visa pabere,isvale,nezinau ar ka pakeite,bet dabar mynk kiek nori nepermeta ant benzo,reiskia uzminimo metu nepakakdavo duju(per reduktoriu nepraeidavo tiek iskart)ir kompas automatiskai meta benza,ir per deze dabar nera tokio smugiavimo kaip seniau,nes uzmini zemina begi,kompas tuo metu perjungineja dujas,ir smarkiau trinkteledavo,o dabar svelniai duzgia :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #828: 2009 Vasario 05, 18:25:15 »
pas mane irgi permetineja... irgi sutvarke reduktoriu.. t.y. pakeite defragmas visas, ir isvale duju atsildymo spyruoklytes... kadangi ju buvo daug, tai jie is savo patirties nusprende palit berods 4 is 12.. tai dabar kick down ir rukyk.. benza meta iskart... reiks jauciu kada reduktoriu isimest kita..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #829: 2009 Vasario 05, 19:16:48 »
nu pas mane nuo naujos irangos is karto permetinedavo, tai siule slegi sukelt programiskai, tada neperstu, bet galvoju dujos taupymui, benzas kickdownui tegul ir buna.

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #830: 2009 Vasario 27, 20:08:02 »
apsiskaiciau apie dezes, tai tipo nerekomkenduojama keisti tepalus-vieni taip sako, ir, pasak ju, nereikia del to, jog gamykloje pilamas lifetime, t.y. amzinas tepalas, o jei ta tepala keiti, daznai buna kad frikcionai isbeg akartu su tepalu, ir su nauju tepalu deze nebesusikabina. Na nezxinau kiek cia tiesios kiek ne, bet tikra ne is vieno girdejau, kad pakeitus tepalus, dezei atejo galas, uz savaites-dvieju. Nors, kitavertus, gal jau buvo jai prasti popieriai pries keiciant tepala.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #831: 2009 Vasario 27, 20:33:44 »
Blin,čia vieni faktai kitiems prieštarauja.Tai kas tada tose naujesnėse d2 3,3tdi buvo???

lygiai tokia pat deze kaip ir W12 varikliui ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #832: 2009 Vasario 28, 13:27:02 »
apsiskaiciau apie dezes, tai tipo nerekomkenduojama keisti tepalus-vieni taip sako, ir, pasak ju, nereikia del to, jog gamykloje pilamas lifetime, t.y. amzinas tepalas, o jei ta tepala keiti, daznai buna kad frikcionai isbeg akartu su tepalu, ir su nauju tepalu deze nebesusikabina. Na nezxinau kiek cia tiesios kiek ne, bet tikra ne is vieno girdejau, kad pakeitus tepalus, dezei atejo galas, uz savaites-dvieju. Nors, kitavertus, gal jau buvo jai prasti popieriai pries keiciant tepala.

o kas tas nebesukimba ar sukimba? apie ką čia dėžėj būtent kalba eina?  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #833: 2009 Kovo 01, 12:00:06 »
Bėje, nemaišykim... jei jau longlife, tai nereiškia, kad to tepalo nereikia keisti... Longlife tiesiog skaitosi padidinto keitimo intervalo tepalas....

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #834: 2009 Kovo 01, 12:03:19 »
na bet sako zmones, jog jei ispili matosi metalo daleliu,geriau pilti ji atgal, deti ta pat ifiltra ir vazineti, kiek pravaziuosi nebeaisku, gal tukstanti, gal 100 000.... Bet kad deze i gala-faktas. Nors is kitos puses sako zmones jog yra kazkoks tu daleliu surinktuvas, kuris surenka, kazkoks ale magnetas pacioj dezej.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #835: 2009 Kovo 01, 12:08:59 »
Nea. Drožlių matosi tada, kai labai ilgai būna nekeistas tepalas su filtru ;) Tam ir yra tas magnetas ant karterio,kad tas drožles aprinktų. Visoms keičiau,kiek automatų turėjau, visų darbas daug geresnis po tepalų keitimo buvo. Aišku, būtina sąlyga, kad tepalus tinkamus reikia supilti.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #836: 2009 Kovo 01, 13:59:37 »
Rafi o tu ka vel sau A8 pasiemei??

Neprisijungęs donazzz

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #837: 2009 Kovo 06, 07:49:04 »
as dar prie tos temos prisidedu, mano draugui a8 4.2 deze ar kas grybuoja? krc seniau biegius jausdavo kaip persijungdavo o dabar sako tik apsukos nukrenta tik gazo pedala  atleidus, triptronikas nebeveikia, kai a8 kompa pakeite   gal yra kam buve kasnors panasaus....   

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #838: 2009 Kovo 06, 12:22:02 »
long life yra ir varikliui tepalas ir pabandyk jo nekeites pasivazinet .abejoju ar tau uzteks jo visam gyvenimui:D.o metalo drozles atgal supylus tikrai nieko neuzsikims ir pravaziuosi gal 10km:D :D :D.butina keisti tepalus visiems su filtrais ir sukibimas tada tik padideja,o kas pievose grybauja tai tegu kitu nebalamutina su amzinais tepalais

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #839: 2009 Kovo 06, 22:27:27 »
kuria koja spaudziat stabdi? esu ne karta mates anomaliju, kai zmogus automata stabdo kaire koja. :O

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #840: 2009 Kovo 07, 00:03:59 »
pirma karta uzsedes gali but, bet ne pasivazinejas ilgiau. Su kaire pabandyk pastabdyt, tik atsargiai kad neislenktum per stikla priekini :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #841: 2009 Kovo 07, 00:58:06 »
as dar prie tos temos prisidedu, mano draugui a8 4.2 deze ar kas grybuoja? krc seniau biegius jausdavo kaip persijungdavo o dabar sako tik apsukos nukrenta tik gazo pedala  atleidus, triptronikas nebeveikia, kai a8 kompa pakeite   gal yra kam buve kasnors panasaus....  
Gal kompas ne tas idetas? Plius ziureti codinga, klaidas....

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #842: 2009 Kovo 07, 09:40:02 »
kuria koja spaudziat stabdi? esu ne karta mates anomaliju, kai zmogus automata stabdo kaire koja. :O

mano žmona taip darė pradžioj kol karšį negavo...  :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #843: 2009 Kovo 07, 21:29:45 »
nu mano drauge irgi is tevuko pasieme pajero, tai vazinejo taip kol kazkas smirdet nepradejo :D nauja aparata tevuks nusipirko uz 250 ir taip drozia, ble man gaila, dukrai neduos niekada masinos :D :D :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #844: 2009 Kovo 07, 21:34:56 »
nu mano drauge irgi is tevuko pasieme pajero, tai vazinejo taip kol kazkas smirdet nepradejo :D nauja aparata tevuks nusipirko uz 250 ir taip drozia, blin man gaila, dukrai neduos niekada masinos :D :D :D
:-] tai keikėjo irgi užmest... :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #845: 2009 Kovo 07, 22:18:36 »
ne mano seima ten man, man tik smagu ziuret kai taip vaizuojama :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #846: 2009 Kovo 08, 09:35:09 »
bl kas gali būti... pisi dugna... užsidega ESP i ABS... kas čia per š****??
ir dar kai meti žemesnį bėgi gale toks dik būna kažkas panašaus į smūgį... bet jis gale...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #847: 2009 Kovo 08, 13:50:45 »
ir dar kai meti žemesnį bėgi gale toks dik būna kažkas panašaus į smūgį... bet jis gale...

ESP uzsidega turbut nes suveikia traukos kontrole, kad neuzsikastum tikriausia. o del smugio gal reduktorius palaidas ar dar zinau kazkokia ten beda buna.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #848: 2009 Kovo 08, 13:59:24 »
Jei uzsidega ir dega - negarai kazkas, o kas gali spelioti arba nuskaityti kompo info.
Del dungsejimo - galini reduktoriaus sailentblokus tikrink ;) Bent jau pradziai

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #849: 2009 Kovo 08, 14:02:32 »

ESP uzsidega turbut nes suveikia traukos kontrole, kad neuzsikastum tikriausia. o del smugio gal reduktorius palaidas ar dar zinau kazkokia ten beda buna.
[/quote
vazinejau vasara 2menesius su kaire koja , nes desine buvau sulauzes, tai jau poto sunku buvo atgal prie desines priprast, del bumsejimo ziurek kardano pakabinama guoli,buna ten issidievi guma, ir reduktoriaus pagalves.