Kazkas cia ne taip.Pakankamai gerai zinai KET, nes daznai jas komentuoji. Juk elementaru, reikejo nesitraukti is ivykio vietos, ir kviestis policija.Kaip galima turejus verbalini kontakta su eismo dalyviu ir nepastebeti jo valst.nr. ?
Ar negali buti taip, kad jis pirmas paskambins ir pranes apie ivyki?
Pakankamai gerai turėtum mokėt skaityti ir domėtis, nes visuomet mane ragini tai daryti. Parašysiu dar sykį, šįkart trumpą reziumė, tingintiems skaityti:
Iš vietos nesitraukiau, policija buvo iškviesta, atvyko, apiformino, įvykį užregistravau aš pirmas. Po to, kai sužinosiu valstybinį numerį, jis bus patrauktas administracinėn atsakomybėn pagal 130-01 straipsnį. Informuoju, kad šiuo ATPK straipsniu numatoma
MINIMALI bauda - 3000 litų
IR teisės vairuoti atėmimas
NUO 36 mėnesių.
Valst.nr nepamačiau, nes kai jisai pasukęs vairą į mane pradėjo važiuoti, tuo metu buvau susidomėjęs savo braukiamu galiniu sparnu, į jį žiūrėjau per veidrodėlį, o kai išlipau, jis jau buvo užvažiavęs ant kalniuko ir dėl savo žlibumo nedatraukiau dažiūrėt. Verbalinis kontaktas labai padės atpažinti vairuotoją, nes, kaip minėjau, veidus įsidėmiu gerai.
O kad važiuos jisai ta pačia gatvele, tai faktas, laiko klausimas. Nevietiniai pro čia nevažinėja.