Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nevienodas tarpas tarp arku  (Skaityta 3728 kartus)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Nevienodas tarpas tarp arku
« Topic Start: 2007 Gegužės 11, 19:39:06 »
Tai va susiduriau su tokia problema pas mane nevienodas tarpas tarp arku.Gale tarp rato ir arkoskaires puses lendas 3 pirstai staciai, o desneje 1 pirstas,....taip pat ir priekyje tik skirtumas zymiai mazesnis,...Pries metus buvo keistas vienos puses amortizatoriaus atmusejas o kitoje puseje buvo nekeista sakau gal nuo to persimetusi biski stovi,...Pas mane raudonos spiruokles masina pilnai susedusi peveik iki atmuseju,...Pas mane Audi 90 87m. (bulka) Padekit isspresti sia dilema ?!?

Neprisijungęs Alvis

• Įrašai: 224
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 11, 19:45:52 »
Tai tikriausiai spyruoklės nevienodai susėdę ir tiek, o atmušėjai tai nei prie ko,aukštį juk spyruoklės reguliuoja.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 11, 19:59:34 »
Blemba jau baigia stogas pavaziuoti man del to nevienodo tarpo prisigalvoju visokiu nesamoniu gal kur remas plista,...gal remai persimete ir t.t.... (!?)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 11, 20:04:03 »
pas mane tai buvo kai vaziuokle buvo musta, amortiko koja lenksta, bet tarpas buvo sone. ne virsuj.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 11, 20:07:47 »
Pas mane amortikai visi pakeisti naujais mazdaug pris metus sudeti dujinai :V

flex

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 11, 20:25:59 »
Panaši ir man problema. Tik ne iš tos pusės. Priekiniai ratai yra pastumti į galą. Šiaip keleivio pusės dar nieko nepasakysi, bet vairuotojo pusėje liūdniau. Skirtumas per 2-3cm kaip minimum. Susukus vairą, kliūva į purvasaugį :-{ :A Man priekiniai ratai įdomiai stovi dabar (po neblogo baldiūro). Neklauskit kaip, tiesiog taip nepasisekė :-{ O kaip manot, pakeitus stabilizatorių (tą lenktą štangą, kuri laiko visą važiuoklę priekinę, ratai gali grįžti? Nes nemanau, kad linkusi stoikė su pačiu amortiku...Ten nėra kam daugiau laikyti, kaip pačiam stabilizatoriui...Galva nebeneša... ff
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 11, 20:27:57 sukūrė flex »

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 11, 21:23:35 »
Keisk kelma visa kur tvirtinasi viskas celinblokai ir t.t....man taspats buvo pakeiciau kelma dabar liux jei tai nepades vesk ant stendo biski patampis ir bus ledassssssssssssss (+) (y)

flex

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 12, 00:25:30 »
Keisk kelma visa kur tvirtinasi viskas celinblokai ir t.t....man taspats buvo pakeiciau kelma dabar liux jei tai nepades vesk ant stendo biski patampis ir bus ledassssssssssssss (+) (y)

Ačiū, Residentas :) Kartais tas kelmas ir nėra tas pats stabilizatorius? Tokia lenkta štanga bent jau pas mane :D na rytoj bandysiu (tai yra jau šiandien), tai papasakosiu kas kaip ir ar padėjo.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 12, 10:33:22 »
flex, o tau pati sake negali but palinkus?

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 12, 10:55:07 »
Pas drauga sake buvo sulinkusi taj ratai vienodai stovejo , coupe

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Gegužės 12, 11:02:04 »

Ačiū, Residentas :) Kartais tas kelmas ir nėra tas pats stabilizatorius? Tokia lenkta štanga bent jau pas mane :D na rytoj bandysiu (tai yra jau šiandien), tai papasakosiu kas kaip ir ar padėjo.

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Gegužės 12, 11:03:32 »

Butinai sakyk kaip sekesi nu nezinau jo kelmas arba sake taspats  :V,...man meistras pasake kuria keistis ir pasikeiciau bet krusausi tai patike na zinai irankiai nestebuklingi buvo tai :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #12: 2007 Gegužės 12, 13:39:58 »
Taigi, buvau keliuose servisuose ir gavosi taip:

važiuoklės dalys nėra linkusios - stabilizatorius, šakė, šarnyrai, traukės antgaliai sveiki.

Diagnozavo, kad man visas priekinis tiltas yra stumtelėtas ~2-3 cm dabar. O kiek jau buvo stumtelėta Švedijoj - neaišku. Na faktas tas, kad vienoj pusėj užkišti galima 2 pirštus, o vairuotojo pusėje tik 1 pirštą. Kitą savaitę užsirašiau į eilę pas kėbulistus...Tampys  (+)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Gegužės 12, 15:42:33 »
Taigi, buvau keliuose servisuose ir gavosi taip:

važiuoklės dalys nėra linkusios - stabilizatorius, šakė, šarnyrai, traukės antgaliai sveiki.

Diagnozavo, kad man visas priekinis tiltas yra stumtelėtas ~2-3 cm dabar. O kiek jau buvo stumtelėta Švedijoj - neaišku. Na faktas tas, kad vienoj pusėj užkišti galima 2 pirštus, o vairuotojo pusėje tik 1 pirštą. Kitą savaitę užsirašiau į eilę pas kėbulistus...Tampys  (+)
Aisq :O vadinasi biski ziauriau negu man nu tikiu kad susitvarkysi ir riediesi (v) (y)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Gegužės 12, 17:19:08 »
daug bedu turejau su savo vaziuokle po panasaus atvejo, variau ant stendo kad tiesintu ten palikau 500 paskui keiciau amortiko koja, dare vel suvedima ir vistiek nepasidare, tai vazineju su siek tiek kreiva vaziuokle....

flex

• Svečias
« Atsakymas #15: 2007 Gegužės 12, 20:40:16 »
Aisq :O vadinasi biski ziauriau negu man nu tikiu kad susitvarkysi ir riediesi (v) (y)

Žiauriau, bet nors atsirado priežastis sutvarkyti. Kai pirkau ir tikrinau geometriją servise, tai pasakė, kad 8 mm yra pavažiavęs atgal tiltas, o dabar jau ir ~3 cm. Progresas neblogas :) Dabar laukit žinių kaip sekėsi tampyti :D

Gabriel, o kiek tau buvo nuėjusi geometrija?

Neprisijungęs Artik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Gegužės 13, 19:22:13 »
O jum ant vaziavimo tas jauciasi???  Siandien irgi pasiziurejau apie 7 mm mano vienas shonas nusedes nuo kito   :O :-{

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2007 Gegužės 13, 21:03:36 »

Žiauriau, bet nors atsirado priežastis sutvarkyti. Kai pirkau ir tikrinau geometriją servise, tai pasakė, kad 8 mm yra pavažiavęs atgal tiltas, o dabar jau ir ~3 cm. Progresas neblogas :) Dabar laukit žinių kaip sekėsi tampyti :D

Gabriel, o kiek tau buvo nuėjusi geometrija?
:O Ir jautiesi saugiai, vazinejant su tokia mashina? :D :D :D :D

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2007 Gegužės 13, 21:31:57 »
nu kazinau varinejau ant 200 - 220 saugiai jauciasi :-]  dar dujiniai amortikai.. siek tiek nesa i sona ir tiek. pripratau. uzsiknisau tada juodai. zinau kad buvo paejes traversas man atrodo ir kad linkus kazkokia dar detale nepamenu pavadinimo. atstumas buvo gal 30 mm ar panasiai.

flex

• Svečias
« Atsakymas #19: 2007 Gegužės 14, 13:00:55 »

:O Ir jautiesi saugiai, vazinejant su tokia mashina? :D :D :D :D

Kadangi abu ratai vienodai pastumti, tai jokio tampymo į šonus nėra. Greitai nelekiu, kol neištampys ir suvedimas nebus padarytas. O kas liečia saugumą, tai vien žinojimas kiek cm pastumti ratai ramybės tikrai neduoda :D Bet nieko negaliu padaryti...priims mašiną ištampyti tik savaitgalį arba dar ant kitos savaitės.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 14, 13:03:10 sukūrė flex »

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2007 Gegužės 21, 14:38:24 »
buvo toks atvejis su bulka, kai i bardiura ant posukio trenkesi ratu, tai sake nelinko, bet su visu kebulu pasistume atgal, nu kur visas tas balkis prie dugno sukasi, bet taip stuktelejo, kad sparnas ant dureliu pasislinko, kad net nesidarinejo, ratas posparni sieke, bet tai lb greitai sutvarkem, uz kablio prie medzio, ant sarnyro trosa, trosa prie traktoriaus, patempem, kad bulka tarp trktoriaus ir medzio atkilo nuo zemes ir kaip nauja, issitiesino sparnas, ratas atsistojo i savo vieta, kaip nieko nebuvo :-]

flex

• Svečias
« Atsakymas #21: 2007 Gegužės 22, 07:30:56 »
buvo toks atvejis su bulka, kai i bardiura ant posukio trenkesi ratu, tai sake nelinko, bet su visu kebulu pasistume atgal, nu kur visas tas balkis prie dugno sukasi, bet taip stuktelejo, kad sparnas ant dureliu pasislinko, kad net nesidarinejo, ratas posparni sieke, bet tai lb greitai sutvarkem, uz kablio prie medzio, ant sarnyro trosa, trosa prie traktoriaus, patempem, kad bulka tarp trktoriaus ir medzio atkilo nuo zemes ir kaip nauja, issitiesino sparnas, ratas atsistojo i savo vieta, kaip nieko nebuvo :-]

O tu ir kurybingas :D atidaryk savo garažiuką, kuris tampytų mašinas traktoriaus ir medžio pagalba :D

Neprisijungęs Artik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2007 Gegužės 22, 22:53:00 »

O tu ir kurybingas :D atidaryk savo garažiuką, kuris tampytų mašinas traktoriaus ir medžio pagalba :D

Speju neishdegs, zhalieji prisiknis :D  :-]  (aa)

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2007 Gegužės 22, 23:24:06 »

:D :-] :D :-] :D :-]

flex

• Svečias
« Atsakymas #24: 2007 Gegužės 23, 08:38:34 »

Tai ir neoficialiai galima :)