pabiro mano tevu a6 kolonele taipogi. kainavo 650 su viskuo 1m garantija. uzdaviau klausima meistrui, kame reikalas, kad audi koloneles nelaiko. jis man atsake, kad si menesi apart audi ir pasatu nebuvo jokios kitos masinos. pas mane pernai apsaugines gumos buvo praplyse ir pakeistos orginaliom is audi C. pagal ji apsaugines gumos is gamyklos iseina kazkokios plastikines - per kietos, o turi buti minkstos gumos. jie deda delphi ar atseit gerai laiko ir jokiom kitom masinom tokios bedos su kolonkem nebuna apart audi/vw. tai kas cia teisus ir kame cia hotdogas slypi?
Ma atrodo kad važiuoklė visai kitokia pas audi ir vw (aliuminė), ir jai sunkiau ratus sukioti, dėlto padyla pati kolonėlė, ko pasekoje pradeda leisti skysti pro salnikus ir tada guma dar pareina
tai kad audi ir vw aliumine vaziuokle tokia pati, o ratai 195/65r15 nemanau kad juos labai sunku pasukti 
Tai aš taip ir sakiau, gi minėjo kad vien vw ir audės, o juos lyginant su visokiais japonais ir kitais važiuoklės skiriasi kardinaliai. Dėl sunkumo tai nzn turėjo tai apgalvoti, o kad pasukt ratus aliuminei važiuoklei reik pasukt 10 šarnyrų, kaip pas kitas 4 ar 6. Tai manau kad skirtumas yra.