Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B5 Sankaba/smagratis  (Skaityta 1051 kartus)

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
A4 B5 Sankaba/smagratis
« Topic Start: 2011 Rugsėjo 17, 02:01:08 »
Sveiki. Keistas klausimas, mane neramina mano A4 sankaba, nes sukabina gana aukštai (t.y. beveik iki galo atleidus pedalą). Ar čia visom A4 taip? Teko kelias A4 pavairuoti, tai pedalo "aukštis", kai sankaba pradeda kabint, gana panašus kaip pas mane, tai ar čia sutapimas, ar taip turi būt? Šiaip mėgstu iš vietos smagiai pajudėt (+čipas sankabai sveikatos neprideda), bijau kad vieną kartą sankaba nepavestų  ;)

Taip pat klausimas dėl smagračio. Kokie požymiai kai jis baiginėjasi ir koks maždaug jo resursas? Kokie minusai keičiant į vienos masės smagratį? Motoras 1.8T

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B5 Sankaba/smagratis
« Atsakymas #1: 2011 Rugsėjo 17, 05:31:20 »
pirma manau pasinaudok paieska ten tikrai apie tai daug info.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugsėjo 17, 09:15:23 »
Sveiki. Keistas klausimas, mane neramina mano A4 sankaba, nes sukabina gana aukštai (t.y. beveik iki galo atleidus pedalą). Ar čia visom A4 taip? Teko kelias A4 pavairuoti, tai pedalo "aukštis", kai sankaba pradeda kabint, gana panašus kaip pas mane, tai ar čia sutapimas, ar taip turi būt? Šiaip mėgstu iš vietos smagiai pajudėt (+čipas sankabai sveikatos neprideda), bijau kad vieną kartą sankaba nepavestų  ;)

Taip pat klausimas dėl smagračio. Kokie požymiai kai jis baiginėjasi ir koks maždaug jo resursas? Kokie minusai keičiant į vienos masės smagratį? Motoras 1.8T
Na pas mane dyzelis bet sankaba irgi viršuje stovi pusė pedalo kaip ir nereikalinga... Bet sankaba neslidinėja ,bet pastebėjau daug kam čia taip ir kažkokių problemų tai nėra

kazinak

• Svečias
« Atsakymas #3: 2011 Rugsėjo 18, 00:54:33 »
kol neslyysta tol vaziuosi, kai prades 4-5 begiu slysti turbai tik uzsiputu tada gali pradeti ieskoti naujo komplekto

smagratis pradeda ziauriai klibeti , jei teks keisti sankaba ,pritingiasuia ir smagrti nauja deti,kad netektu po to vel nuimineti dezes

jei desi vienos mases ,tada atsiras uzimas ir vibraciaj ant laisvu apsuku, vieni neima galva ,kiti negali su tuom gyventi,jei mastai del pigumo,tai 1.8t varikliui komplektas gaunasi brangiau nei orginalu deti