as neturejau taves omenij, o tik tuos, kurie prisikabineja ir lenda visai ne i savo reikalus... Bei nesuprantu, kdl save cia priskyrei ??

Tikriausiai visi pastebi, kad tavo padetis tikriausiai visai kitokia...
kur tu matei, kas buvo is "nestatytu" ?? Tikrai pries isigijant ju bukle tikrai nebuvo geresne... O pardavinejau, nes svajojau apie 4,2 ir komplektacija padoresne

, bet nepasitaikydavo kazhkaip jokiu variantu Lt skelbimuose... Pagaliau as laimingas, bet dbr kitos bedos

savimeile - khhhhmmm... Nu ne... Neaaiskinsiu lb, nes megstu lb daug teksto prirasyt pasiaiskinimuose

O ir zinok, ne taip jau daug tu V8 turejes...
Pirma - sudauziau. Antra skubiai nupirkau iskart, nes reikejo masinos darbe (kuras valdyshkas, tai kdl tuo nepasinaudot

). Paskui mane pazistamas uzparino (nu lb patiko salonas ir norejau duju). Ta masina konfiskavo - DFJ257... - tas zmogus is kurio konfiskavo pilnai atsiskaite su manim (kaip galejo)... - atidave man savo 4.2, bet ji buvo musta i gala, man tokie darbai buvo per sudetingi (nes ir be to buvo ka tvarkyt joje), tai prastumiau, kad nestovetu... Toliau isigijau ta 6-ia begia... - tikrai nenorejau apgaut Gedzio + jis sake, kad jis zino apie jos tech stovi, nu bet ir as likau nustebintas, kai jis man papasakojo/parode kai kuriuos dalykus, po pilno isardymo...
Po paskutines V8 pardavimo sveikas protas patardavo ne pirkt V8 - nu, tai kaip liga

Tik del idomumo buvau nusprendes apziuret
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Kad jos neturet - specialiai dar nemazai atsarginiu detaliu buvau isdalines

Man beveik kiekviena diena draugai ir brolis sako: "kam tau ta seniena"