Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 2074460 kartus)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #675: 2007 Rugpjūčio 23, 17:52:56 »
Ash irgi skriejika bandziau nuimineti, bet tvirtai jis ten sedi, lauztuvo ir spaustuvu nesinorejo naudotis... rusai, kiek skaiciau, nuiminejo, sako, toks pat, kaip bulkos 1.8 :V
Del daliu, ka zinau, visada galima atsidaryti www.elcats.ru ir ten pasirinkus detale, pasirodo visi gamintojai, kurie ja gamina nuo paciu lieviausiu iki VAG, taip pat ir kainos,
bet jeigu taip reikia galima gal i bajoro tema :V
ir srotu kainos ten yra ?  :P
as manau aktualiau tai ka musiskiai gavo patys musu zemeje ir uz kiek. ar pritaike nuo kazko. na cia mano nuomone, katalogais naudotis ir as moku, bet ne visada yra tokia jau didele is ju nauda.
Shrotas shrotui nelygu, viename man kondishkes radiatoriu pasiule uz 340lt "su nuolaida" kitame uz 120lt paemiau, nors ir idomu butu, bet shiaip jei detale yra sanaudos preke ar kokia pakabos dalis ir pan. nepatariu pirkti shrote...
O del bose apsyfkiu, ne tu vienas tokiu ieshkai, ir nieks vienos apsyfkes be salono nepardavinetu ;)

zinau kas parduoda viena  bet melyna  :-]  gal reikia ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2007 Rugpjūčio 23, 19:41:54 »
Ash irgi skriejika bandziau nuimineti, bet tvirtai jis ten sedi, lauztuvo ir spaustuvu nesinorejo naudotis... rusai, kiek skaiciau, nuiminejo, sako, toks pat, kaip bulkos 1.8 :V
Del daliu, ka zinau, visada galima atsidaryti www.elcats.ru ir ten pasirinkus detale, pasirodo visi gamintojai, kurie ja gamina nuo paciu lieviausiu iki VAG, taip pat ir kainos,
bet jeigu taip reikia galima gal i bajoro tema :V
ir srotu kainos ten yra ?  :P
as manau aktualiau tai ka musiskiai gavo patys musu zemeje ir uz kiek. ar pritaike nuo kazko. na cia mano nuomone, katalogais naudotis ir as moku, bet ne visada yra tokia jau didele is ju nauda.
Shrotas shrotui nelygu, viename man kondishkes radiatoriu pasiule uz 340lt "su nuolaida" kitame uz 120lt paemiau, nors ir idomu butu, bet shiaip jei detale yra sanaudos preke ar kokia pakabos dalis ir pan. nepatariu pirkti shrote...
O del bose apsyfkiu, ne tu vienas tokiu ieshkai, ir nieks vienos apsyfkes be salono nepardavinetu ;)

zinau kas parduoda viena  bet melyna  :-]  gal reikia ?
reikia!!!! (aa) :O :-{ pas mane melynas salonas (aa) cia Kaune?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2007 Rugpjūčio 23, 22:28:56 »
uz mariampoles. tuoj ieskau kontaktu.sudas neberandu numerio.tik zinau kur randasi.kalvarija rodos ir zinau kaip ten nuvaziuot.bet nebezinau ar tikrai turi.bent turejo tikrai.arde.ir kas blogiausia sake kas liks stums i srota.idomu ar taip ir padare ar turi dar vis.buvo pries gera menesi.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2007 Rugpjūčio 24, 09:41:03 »
uz mariampoles. tuoj ieskau kontaktu.sudas neberandu numerio.tik zinau kur randasi.kalvarija rodos ir zinau kaip ten nuvaziuot.bet nebezinau ar tikrai turi.bent turejo tikrai.arde.ir kas blogiausia sake kas liks stums i srota.idomu ar taip ir padare ar turi dar vis.buvo pries gera menesi.
Turiu drauge Kalvarijoj, jei kartais patys negalesit patikrint ar vis dar yra ji, ta absyfke  ;)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2007 Rugpjūčio 24, 10:51:20 »
Nu blin, tadu shuds gaunasi, butu ten abi apsyfkes ff bet jei kas ten busit neproshal butu ja paimti, kad ir viena

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2007 Rugpjūčio 24, 15:18:30 »
Nu blin, tadu shuds gaunasi, butu ten abi apsyfkes ff bet jei kas ten busit neproshal butu ja paimti, kad ir viena
Teiraukis gal kas vaziuos i lenkija per kalvarija, paimtu tau  :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2007 Rugpjūčio 25, 01:29:47 »
kadangi siandien biesas ispeike mano V8.sake kad visai nevalyt. turejau padaryt sita apginti savo garbe.
http://www.angelfire.com/amiga/vizijos/v8.mp4

jei kam nerodo yra ir  youtube
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugpjūčio 25, 09:15:37 sukūrė no one »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2007 Rugpjūčio 25, 01:33:53 »
Sidabrines V8 Kaune nezinau, ir nesu mates. Reiks staigiai atlikt inventorizacija, mazam nauja kokia uzsiveise.

kaune yr tokia, su ja policajus vazineja (sprendziant kur masina stovi)
o kita maciau sidabro+perlo spalvos, ir kazkoks seniokas vairavo, dar ant starto stojom :D pas ana ir 4.2 :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2007 Rugpjūčio 25, 01:40:10 »
o pas mane tai irgi bedu yra (pasibedavosiu). taigi, kas kelias savaites vairo stiprintuvo skystis isgaruoja, trukes kazhkur turbut..tepalai irgi pabega..keichiau guoli desinio rato, uze kaip malunas, o db ir kaladeles pasibaige..ir dar smulkiu problemu, tokiu kaip liukas nesidarineja, saugikliai dega, posukis neveikia:)) aishku tokias smulkias bedas ir pats susitvarkysiu..tai vot, pagal mane, tai verta vargt prie unikalios "silkes", vien del garso po kapotu, nuo 4000rpm..

iskrova ziurejai?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2007 Rugpjūčio 25, 03:57:59 »
kadangi siandien biesas ispeike mano V8.sake kad visai nevalyt. turejau padaryt sita ir imesti sita video.
Kad nematau nieko blogo, lyginant su mano video, iki 100 renka panashiai, gal kokia 0.5sek leciau, nei mano, bet va iki 200 begejasi sparciau, ir pastebimai, bent dviem sekundem, :O manishkej platus ratai daro savo :E kokiu ishmeru pas tave padangos? varei su E rezimu tikriausiai, nes tik iki 6000rpm dasuka
Beje, automatas kazkaip pas tave jungia begius su uzdelsimu :V

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2007 Rugpjūčio 25, 07:02:07 »
kadangi siandien biesas ispeike mano V8.sake kad visai nevalyt. turejau padaryt sita ir imesti sita video.
Kad nematau nieko blogo, lyginant su mano video, iki 100 renka panashiai, gal kokia 0.5sek leciau, nei mano, bet va iki 200 begejasi sparciau, ir pastebimai, bent dviem sekundem, :O manishkej platus ratai daro savo :E kokiu ishmeru pas tave padangos? varei su E rezimu tikriausiai, nes tik iki 6000rpm dasuka
padangos R16 205. o rezimas jau Sport cia. begiai taip.cia jau gana normaliai.Vis del to perrinktas automatas savo duoda.Nera jau toks geras kaip orginalas.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2007 Rugpjūčio 25, 07:16:42 »
bajoras gal negrazu bet sita video tikrai butu galima kur panaudoti  GM :)
mode=related&search=

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2007 Rugpjūčio 25, 09:17:14 »
Sidabrines V8 Kaune nezinau, ir nesu mates. Reiks staigiai atlikt inventorizacija, mazam nauja kokia uzsiveise.

kaune yr tokia, su ja policajus vazineja (sprendziant kur masina stovi)
o kita maciau sidabro+perlo spalvos, ir kazkoks seniokas vairavo, dar ant starto stojom :D pas ana ir 4.2 :D

zinau as ta sidabrine.draugo draugas pardave policininkui :) ir ji zinau.
sakau sia savaite maciau dar pora nauju V8. tai dar viena zalia su stacku numeriu ant galo pagal garsa 3,6. ir dar kalbejau su vienu kuris turi sidabrine. tai gal ta pati kur tu ant starto stojai.

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2007 Rugpjūčio 25, 09:19:52 »
beje Grishman keitei karterio tarpine ar tarpines. virsutine ir apatine ar tik apatine ? kiek pinigu ? ir kokia darbu eiga jei galima papasakok.

hmm.... katik paskambinejau pagrindinem didesnem parduotuvem. tia tik vienoje vietoje radau virsutine...
autojuta irgi nieko neturi...
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugpjūčio 25, 09:50:01 sukūrė no one »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2007 Rugpjūčio 25, 13:13:10 »
YRA V8 4.2  93 AR 94 metu. ant laisvu apsuku nedirba. kaina apie 4000 lt
Konkrečiau gal galima ?? pvz tel .nr. ?? bet jaučiu čia automatas  :A

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2007 Rugpjūčio 25, 13:31:49 »

juodi Treser stopai 350 lt (ne butinybe o prabanga :D )
balti priekiniai posukiai - 300lt (ne butinybe o prabanga :D )

kartais tuos Treser ne iš to bukagalvio paemiai, kur dabar isidėjęs galinius kaip nuo merso, mechaninė 3.6; pardavinėja dabar ?? :V
beje posūkius dažniausiai ant šitų auto reikia ne dėl prabangos , o dėl būtinybės keisti - labai retai matau su sveikais  ;)
P.S. bet tai paskaičius jūsų V8 bėdų sąrašus ....... tai ką aš žinau, galvojau kad čia pas mane vieną tik netobula :V :V , nors šiaip pasigilinus, tai didžiąją daugumą šito sąrašo darbų praktiškai atlikau ' in one go'  8:8

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2007 Rugpjūčio 25, 13:39:45 »
mano sarasas dar trumpas kol kas... :D tik jei lupti varikli prisiruosiu- tada paziuresim :D :D :D :D

No one > video ir foto reiks gerai parankioti. Dancer dar turi 2 filmukus apie V8 DTM (+)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2007 Rugpjūčio 25, 14:14:28 »

juodi Treser stopai 350 lt (ne butinybe o prabanga :D )
balti priekiniai posukiai - 300lt (ne butinybe o prabanga :D )

kartais tuos Treser ne iš to bukagalvio paemiai, kur dabar isidėjęs galinius kaip nuo merso, mechaninė 3.6; pardavinėja dabar ?? :V
beje posūkius dažniausiai ant šitų auto reikia ne dėl prabangos , o dėl būtinybės keisti - labai retai matau su sveikais  ;)
P.S. bet tai paskaičius jūsų V8 bėdų sąrašus ....... tai ką aš žinau, galvojau kad čia pas mane vieną tik netobula :V :V , nors šiaip pasigilinus, tai didžiąją daugumą šito sąrašo darbų praktiškai atlikau ' in one go'  8:8
Ne, stopus emiau vienam shrote, kaeistai kazkaip dar rudeni anie ten buvo ir 400 prashe nieks neeme, atvaziauvau pavasari, ziu kaina jau 350 tai ir paemiau :-]
priekinis pas mane vienas skiles, bet sekmingais susiklijavo, tik isisziurejus matosi defektas.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2007 Rugpjūčio 25, 14:22:30 »
padangos R16 205. o rezimas jau Sport cia. begiai taip.cia jau gana normaliai.Vis del to perrinktas automatas savo duoda.Nera jau toks geras kaip orginalas.
Nu va skias kaip padangu plotis turi itakos, butu kokie 15iniai ir 195 plotis turbut ir 280 be dideliu pastangu vyniotu :D
Karterio tarpines keitima su alyvos keitimu kombinavau, ishkart ir ishvaliau, koshes pilna ten susirinke buvo, kuri neishbega atsukus nupylimo kamshti, darbu eiga paprasta atsuki varztus aplink padona ir nuemi, uzdedi nauja tarpine ir pamazu verzi varztus, mazdaug, kaip kad variklio galva priverzinetum. kainavo ~70 lt VW centre su nuolaida
virshutines tapines neperseniausiai keiciau, ~120lt su nuolaida irgi nieko mandro, tik nepamirshk ir per viduri 2 varztus atsukti, i kurius plastmasinis zvakiu dangtis tvirtinas, nes ish pradziu nepagalvojau kad ir anie laiko dangti, tai vos ne lauztuvo jau norejau griebtis :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2007 Rugpjūčio 25, 15:35:13 »
pas mane karteris irgi išvalytas, tiksliau uždėtas kitas, bet tik priverstinai - buvau nunešęs į bordiūrą abi dalis v drebesgį  :s  :s  :s

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2007 Rugpjūčio 26, 22:54:25 »
tai va siandien atlikau dugno poliravima ratlankiu valyma is vidaus  su smulkiu zvyru.Seip viskas visai neblogai pavyko.Visi ratai tvarkingai sukosi aplink savo asy vienu metu.
http://www.angelfire.com/amiga/vizijos/sedi1.jpg

deja tik donkratas neatlaike sito isbandymo :(
http://www.angelfire.com/amiga/vizijos/sedi.jpg

P.S atidaryti nuotraukas nukopijuokit linkus.kitaip kazkokia pieva gaunas.neisejo idet normliai kaip nuotrauka rezoliucija per didele.o kaip linka tai neduoda atidaryt.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugpjūčio 26, 22:59:53 sukūrė no one »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #696: 2007 Rugpjūčio 26, 23:10:09 »
Shuds ten o ne domkratas, ish kazkokios kitos mashinos paimtas, original domkratas neluztu...
Ir sugebek tu man :V turbut saules bandei paishyti, arba kardana ishlupes :-]

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #697: 2007 Rugpjūčio 27, 06:30:03 »
Shuds ten o ne domkratas, ish kazkokios kitos mashinos paimtas, original domkratas neluztu...

Man orginalus irgi perlinko :(

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2007 Rugpjūčio 27, 07:00:23 »

Man orginalus irgi perlinko :(

na cia paprastos silkes orginalus.labiausiai patiko kaip avensis mane bande istempti.mazdaug vaizdas kaip muse prie sniuro pririsi ir laikai :D net nesukrutedavo.Siandien jauciu pasekmes 4 val darbo.skauda viska tai  :-{. Seip fun buvo.o zinok ten yra karjeras ir tie akmenukai jau perfiltruoti ir ziauriai klampus.pamaciau ir vaziavau tiesiai i juos, ivaziavau ir sustojau.tada pabandziau pajudet ir viskas...ant dugdo.Bet faktas yra tas kad automatas neskirtas tokiems dalykams.Net su M raide jis nera svelnus.Spaudi gaza nieko nieko nieko o poto bum kaip kabins visas lentas ir viska velniop ir dar gilyn.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2007 Rugpjūčio 27, 14:06:41 »
tai va siandien atlikau dugno poliravima ratlankiu valyma is vidaus  su smulkiu zvyru.Seip viskas visai neblogai pavyko.Visi ratai tvarkingai sukosi aplink savo asy vienu metu.
http://www.angelfire.com/amiga/vizijos/sedi1.jpg

deja tik donkratas neatlaike sito isbandymo :(
http://www.angelfire.com/amiga/vizijos/sedi.jpg

P.S atidaryti nuotraukas nukopijuokit linkus.kitaip kazkokia pieva gaunas.neisejo idet normliai kaip nuotrauka rezoliucija per didele.o kaip linka tai neduoda atidaryt.

Tai vel  smaginaisi vienas be manes :-{ ?!  Kiek kartu tau sakiau sitaip nesielgti ?