a tu čia dėl to gal kad aš esu išbrokinęs originalius ve BBS ratlankius ? jei dėl to, tai dar kartą galiu atsakingai parašyti kad jie yra minkštas mėšlas tvirtumo atžvilgiu, ir taip pat dar sykį galiu pasakyti, kad mano turimi žieminiai no name yra žymiai tvirtesni. kas liečia grožį, čia jau subjektyvus dalykas, kiekvienam savo, tik va kas liečia svorį nelabai galiu pakomentuoti, bet žymaus skirtumo nepajaučiau. o apibenfrinant visa tai, dar pasakau, kad man ratai reikalingi važinėjimui, o ne stance'i, todėl tvirtumas man pirmoje vietoje.
toliau dėl terminų: padjobkė - jo, yra blogis; replica - visokių visokiausių būna, net visapusiškai geresnių nei kitų kontorų originalai; kaip kad ir originalai būna mėšlai niekam tikę, visiškai nebūtina visada supergeri aukščiausios kokybės.
ir pvz jei no name kontora pradeda gaminti ratlankius, bet jos niekas nezino, kaip kad nezinojo '70-tais BBS

, tai juk irgi bus tos no name kontoros originalai, ar ne ? jokia ne kopija ir jokia ne padjobke.... tai tada apie ką mes aplamai kalbame ?

tęsiam toliau šitą beleberdą ?