Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.8 gesta ir tt.  (Skaityta 1631 kartus)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 2.8 gesta ir tt.
« Topic Start: 2008 Lapkričio 20, 14:02:01 »
Na va siandiena susiduriau su nemalonia problema, visu pirma siandien ryte uzsikuriau masina ir viskas kaip iprasta buvo gerai, bevaziuojant viena karta sumirksejo tepalo lempute borto kompe, bet toliau nemirksejo tai pagalvojau kad tiesiog tepalo truksta, na toliau vaziuojant vel uzsidega tepalo lempute ir cis sutapimas ar kaip bet pradejo streikuoti tachometras ir darsiektiek pavaziavus tachometras neberode nieko. stojau aikstelej ir islipau paziureti kas darosi, variklis dirbo netolygiai ir jautesi benzino kvapas nuo duslintuvo puses. Bei padirbes variklis uzgeso. Po kiek laiko pameginau uzkurti tai uzsikure iskart, bet padirbes kokias 10s pradejo vel gesti ir vel uzgeso. Gal kazkam kazkas panasaus yra buve? Galvoju varyt i serviza bet speju man ten puse variklop perrinks.... o tokiu  $ deja studentai neturi  :[ :[ :[ :[

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 2.8 gesta ir tt.
« Atsakymas #1: 2008 Lapkričio 20, 14:05:33 »
generatorius gerai krauna?  pradziai diagnostika (+)

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Lapkričio 20, 14:10:15 »
na jei nekrautu tai pirma rodytu ekranelyje kad nekrauna, antra starteri sunkiai suktu ir tt o dabar kas su elektra susije viskas veikia, starteri suka kaip turi buti. akumas 100ah diagnostika reikai daryti ant uzkurto variklio?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Lapkričio 20, 14:10:59 »
uztenka ijungto degimo

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Lapkričio 20, 14:21:33 »
o pas mane ar yra diagnostikai fyske?  ?!? auto 92 metu pagal etka :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Lapkričio 20, 14:23:33 »
po kapotu kur saugikliai dvi fiskes

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Lapkričio 20, 14:55:01 »
saugikliai atdidarius vairuotojo dureles paneles sone randasi :) na bet ne esme :) man neatrodo kad cia elektros gedimas :/

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Lapkričio 20, 14:56:29 »
saugikliai atdidarius vairuotojo dureles paneles sone randasi :) na bet ne esme :) man neatrodo kad cia elektros gedimas :/

fiskes po kapotu, kairej pusej, po dangteliu. reles irgi berods ten. diagnostika ne tik elektros gedimus rodo ;)

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Lapkričio 20, 21:49:49 »
na cia tada dar prie to pacio. Jei generatorius nekrauna tai ir tachometras nerodo ar kaip cia? nes kai tachometras nerodo man masina pradeda grybauti. Kokiu principu matuojamos apsukos nuo generatoriaus? Seip as galvojau kad jei generatorius nesisuka tada apsuku nerodo bet gal klystu. Paaiskintike man jei galite :)  ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Lapkričio 21, 01:32:09 »
Sorry jei suklysiu ir susimaisysiu, taciau lyg tau ketvirtadienio vakara diagnostika dariau. Del mano irangos gali nesukti galvos, ji veikia ir nesudege (prasitikrinau veliau su kitomis masinomis), taciau is ties turi rimtesniu problemu, nes jei abosliuciai visi tavo kompai i diagnostika neatsako ir neeina su jais susiristi - nera gerai. O kas priburta, karpyta, jungineta ir t.t manau atsakyti bus tikrai nelengva. Tai fizinis darbas ir laiko leidimas, analizavimas ir daug nagrinejimu... Speliones nepades.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Lapkričio 21, 08:22:16 »
ooooooo, nu jai visi kompai NO CONECTION, tai cia didele meslo kruva, kuria reiks iskapstyt.

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Lapkričio 21, 09:21:52 »
jooo :D radau siandien meslo kruva vidui :) pasirodo pas mane dar yra signalizacija sena ideta tik ten puse laidu isdarkytu ir tt :) pasistengsiu kruopsciai isrinkti jos laidus :) ir nusipirkau generatoriu kita uz 20 lietuvisku :) veikiantis kui puikiausiai :) siandien meginsiu pasikeisti ji ir ziuresiu kas darysis :)

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Lapkričio 21, 09:23:26 »
Sorry jei suklysiu ir susimaisysiu, taciau lyg tau ketvirtadienio vakara diagnostika dariau. Del mano irangos gali nesukti galvos, ji veikia ir nesudege (prasitikrinau veliau su kitomis masinomis), taciau is ties turi rimtesniu problemu, nes jei abosliuciai visi tavo kompai i diagnostika neatsako ir neeina su jais susiristi - nera gerai. O kas priburta, karpyta, jungineta ir t.t manau atsakyti bus tikrai nelengva. Tai fizinis darbas ir laiko leidimas, analizavimas ir daug nagrinejimu... Speliones nepades.

Taip man. Aciu dievui kad tavo irangai viskas ok :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Lapkričio 21, 09:26:25 »
o del ko generatoriu keiti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Lapkričio 21, 11:01:56 »
jooo :D radau siandien meslo kruva vidui :) pasirodo pas mane dar yra signalizacija sena ideta tik ten puse laidu isdarkytu ir tt :) pasistengsiu kruopsciai isrinkti jos laidus :) ir nusipirkau generatoriu kita uz 20 lietuvisku :) veikiantis kui puikiausiai :) siandien meginsiu pasikeisti ji ir ziuresiu kas darysis :)

nesuprantu, kuom jiems uzkliuna diagnostines linijos laidai :(

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Lapkričio 22, 20:06:14 »
na ok jei jau tokie protingi visi tai nustatykit gedima man :D pasikeiciau generatoriu, tai bent akuma krauna bet tachometras neveikia, ir nuolat mirksi tepalo lempa. Paziurejau tepalo yra mazdaug tarp min ir max. Babina veikia kuo puikiausiai, skydelis irgi kitas ismegintas.... Variklis dirba tolygiai tik buna kartais kad atrodo lyg uzsisiurbia ar panasiai... spaudi gaza ir dusta variklis ( pora kartu buvo ) taciau paspaudus gaza iki dugno jis atspringsta ir kuo puikiausiai visa diena pravazinejau. Gal kokie tepalo davikliai yra greiciu dezej ar diferenciale? Nebezinau ka daryt. Kaip susitare tachometras ir ta lempacka borto kompe sustreikavo... Gal kompas gali buti parejes? Nes bajoras bande diagnostika daryt tai neivienas  neatsake...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Lapkričio 22, 20:30:04 »
Kai i diagnostikos prisijungima nereguoja visi tavo kompai, tai ne kompuose beda, o laidyne gyvatyne ;)

Neprisijungęs Fixy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Lapkričio 22, 21:04:35 »
na bet is niekur nieko juk negali pradeti viskas grybauti... signa su jai priklausanciais laidais isemiau bet niekas nepasikeite... vazineju su neveikianciu tachometru ir mirksincia tepalo lempa... jei variklis uzkals tai bent zinosiu ka taisyt :) seip tai jau 150km su taip grybaujancia masina pravaziavau...