Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 4.2 gliucina ant benzo (PROBLEMA ISPRESTA 7,20 zinute)  (Skaityta 1220 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Tai va, kai pirkau pries menesiuka tai viskas ciki buvo vaziavo ant benzo gerai, viskas tvarkoj, su kompu tikrinom irgi problemu rimtu lyg nebuvo, tik del duju kazka kniso prota, bet dujas jau susitvarkiau. ir kagi. palikau viena karta masina dviem dienom ateinu bandau uzvestii uzsivede bet is karto uzgeso. nu vo ir nuo to karto kazkaip ilgai vedasi jei buna pastovejusi per nakti, ilgokai reikia zulint o kai uzsiveda kazkaip dirba gal ir normaliai, bet jei paspaudziu gaza dusta masina, nu grynai spaudziu gaza ir apsukos ne kyla o mazeja, pravaziavau su benzu keleta kilometru viskas gerai, bet kai vel atsalo motoras vel kazka gliucino  (!?) ir visada dabar ant benzo bandau gaza paspaust tik uzvedus variklis meta apsukas ir gesti nori, o jei perjungiu ant duju viskas iskart labai gerai, i gaza labai gerai reaguoja  (+)
aisku cia niekas nenuspes tiksliai kas yra, reikes vesti ant kompo ir ziureti kas yra, bet siaip gal kam kazkas panasaus buvo? beje sanaudos duju paziurejau dideles isejo sia savaite apie 24ltr 100km mieste. gal kokia lembda nusprogo?  8:8  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugpjūčio 29, 10:00:05 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
A8 4.2 gliucina ant benzo
« Atsakymas #1: 2007 Rugpjūčio 24, 19:21:26 »
gali buti lembdo zondas, oro srauto matuokle :) arba gal kaip man pypkem sakes :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Rugpjūčio 24, 19:46:03 »
o kompas rode ten kad pypkes pasibaigusios buvo ar ne?  (!?)
beje simptomai panasus buvo??  ?!?
ai ir pypkes lietuviskai kas yra cia babina tipo?  (!?)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Rugpjūčio 26, 17:15:01 »
Pypke yra kur uzhsimauna ant zwakes toks wos ne kai guminis wamzduks :)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Rugpjūčio 26, 17:16:52 sukūrė Tserber »

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Rugpjūčio 26, 23:16:37 »
geriausia tokiu atveju vaziuot i diagnostika nes daug visokiu variantu gali buti

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Rugpjūčio 27, 06:26:48 »
gali buti lembdo zondas, oro srauto matuokle :) arba gal kaip man pypkem sakes :)

Kur tu tas pypkes radai ten, jei babinos stovi? Nebent babilos kotą tą taip vadini.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Rugpjūčio 27, 17:24:19 »
nu bandytsiu nuvaryt pasidaryt diagnostika, nes jau nebeimanoma, kuo toliau tuo blogiau  :[  :-{
siandien ryte vabse vos uzkuriau masina  (!?)
is pirmo karto zulinau neuzsivede. is antro karto zulinau vos uzsivede kokie gal 3 cilindrai dirba ir kiti nesiruosia. is trecio karto kazkaip uzsivede bet po 10sec pati uzgeso  (!?) is ketvirto lyg uzsivede prasidirbo ir viskas ok, pavazinejau benzu nu trauka lyg normali ir normaliai viskas, bet vel uzgesinus ja, vel ji kazka durniuoti pradeda. nebesuprantu, tikiuosi nebus rimtu bedu  :G

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Rugpjūčio 27, 20:02:23 »
tai va pasidariau diagnostika, rastos dvi itartinos klaidos, gal kas esate susidure su jomis ir istaise, arba bent jau nujauciate del ko kas galetu buti kad sunkiai ziauriai dirba ant benzino  (!?)

PIRMA KLAIDA:

00561 - Mixture Adaptation
[edit]
00561 - Mixture Adaptation: Adaptation Limit (Add) Exceeded
[edit]
Possible Symptoms
Engine Jolting
Increased Fuel Consumption
Poor Idling/Jolting
Reduced Boost Pressure
[edit]
Possible Causes
Mass Air Flow Sensor (G70) faulty
Fuel Pressure too Low
Leaks in Intake Air System and/or Exhaust System
Injector(s) faulty (i.e. coked)
[edit]
Possible Solutions
Refuel Vehicle
Check Fuel System Pressure
Check Mass Air Flow Sensor (G70)
Check Intake Air System and Exhaust System for Leaks
Check Injection Quantity
Check Injector(s)

================================

ANTRA KLAIDA:

16824/P0440/001088 - EVAP Emission Control Sys: Malfunction
[edit]
Possible Symptoms
Malfunction Indicator Light (MIL) active
[edit]
Possible Causes
Evaporative Emission (EVAP) System leaking
Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Regulator Valve (N80) faulty
Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Solenoid Valve (N115) faulty
[edit]
Possible Solutions
Check Evaporative Emission (EVAP) System Sealing
Check Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Regulator Valve (N80)
Check Evaporative Emission (EVAP) Canister Purge Solenoid Valve (N115)

===================================

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
greiciausiai ir bus ta pirmoji klaida, kadangi variklis kaip ir sako purtosi nedirba, sanaudos padidejusios...

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
kiek paskaiciau klaidu simtomus tai ir manau kad 1 klaida tau itakoja variklio darba ant benzo.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
na as irgi taip  mastau. speju oro srauto matuokle  (!?) arba benzo siurblys gliucina  (+)

Diskas

• Svečias
prie to pacio
kur daraisi diagnostika?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Rugpjūčio 28, 16:54:07 »
tai va pasidariau diagnostika, rastos dvi itartinos klaidos, gal kas esate susidure su jomis ir istaise, arba bent jau nujauciate del ko kas galetu buti kad sunkiai ziauriai dirba ant benzino  (!?)

Check Intake Air System and Exhaust System for Leaks 

Tavo vietoje pradėčiau nuo šito punkto, nes kad išmetimas kiauras, tas tai jaučiasi tikrai  (+) o ir anksčiau ar vėliau vistiek teks tvarkyt šį reikalą

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
as nelabai supratau angliskai kad kiauras duslintuvas. Bet tai abejoju ar tas itakotu variklio darba. Na bandysiu rytoj varyti pas ipurskimo meistrus gal ka suras  (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
buvo senai kažkada prakiurusi išmetimo sistema, ir man atrodo kad prieš liambdą, tai patikėk, tikrai įtakojo ir variklio darbą, ir benzo sąnaudas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
as kiek ziurejau tai bakelis siek tiek leidzia vidurinis tai kaip suprantu jis yra uz lembdu  (+)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Jo jis yra už lambdu. O šiaip juk laidą turi, bandyk ir pačias liamdas pasitikrinti, lygtai turėtų išeit, tik žinoma reikšmes reik žinot teisingas  ?!? ?!?
http://www.vagcom.co.uk/petrol_engine_demo.htm

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
zinai man nukrito rankos kazka daug ieskoti, nes vistiek reikes vezti specams galutiniam variante, o vakar atspausdines klaidas isverstas nuveziau specams, nu tipo jie taip save vadina, cia i silutes plento gala, netoli rimku kur ipurskimus tvarko du broliai, tai norejau parodyt klaidas, man pasake mazdaug taip "jei tu moki pasiziuret klaidas, tai pats ir tvarkykis jei toks protingas, mes vistiek dar tikrinsim su kompu ir t.t." nu matai, speju jie labai pasikele yra, nu as nenorejau pavadinti juos debilais, nes nezinau kur kitur nuvezti masina, sake ten neblogi specai, bet jau pasikele tai konkreciai, vos ne juokesi is mano tu klaidu.....  :O

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Na jei logiškai pamąsčius, tai juk nepaims nieks ir nepasakys Tau iš karto ką daryt, pažiūrėję į klaidų sąrašą jei ir žinotų, nes kitaip už ką duonos benusipirktų  ;)  :V  :V kitur nuveši - tas pati istorija bus. O tie tenai tai jo, darbo turi sočiai, dirbą tą darbą senai ir gerai, o čiai Tu jau atvarai viską susirašęs, praktiškai pagrindinį jų darbą atsilikęs, tai gal biškį ir pasimaivė. Idomu ką suras, bet jaučiu gausi mašiną palikt, o paskui tik paskambins kad jau gali pasiimt, pvz man tai labai nepatinka, ir aš tokias vietas stengiuosi apeit, ir tikrai nesigailiu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
taip ir bus. o nuraus tiek kiek nores nurauti  (!?)
siaip jie biski ispuike man pasirode, nedraugiski kazkokie.
o ir siaip man labai keista, mes istrynem klaidas mano, ir kazkodel neberanda klaidu daugiau, tai huj paimios ka jie ras toj mano masinooj jeigu nera nauju klaidu, vistiek gaus ziureti is mano spargalkes kuria vistiek paliksiu ant sedynes paliekant masina.
sake gerai vyrai dirba prie kalotes kazkur bet kad ten susisiekimas nekoks kaip reiketu parminti is ten tai neaisku nebent surasti koki drauga kuris paveztu bet vel cia neaisku niekas. nu zodziu paliksiu tiem rimkiniams hebrantams ziuresim ka jie pasakys.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
KAROCIA. PATSANIUKAI KAIP IR SAKIAU IS PAT PRADZIU YRA DAUGIAU NEI AHUELINE  (+)  :A
Aisku as tylejau kaip ziurkiukas, kad tik man padarytu kad masina veiktu, BET kitom apllinkybem buciau nulauzes sprandus naxui.  :-]
Tai vo. patsaniukas prijunge savo kompa savo tokia pacia vag programa pamate kad nera klaidu, ka as jam is pradziu bandziau aiskinti, bet jis i kalbas nesivele. Tada pasisiule pakeisti kalba, pasakiau kad pats pasikeisiu, tada pasijuoke tipo sugadinsi ir atstatymas kainuos 500  (h) karocia ir bla bla sake reikia per ELSA paziuret kaip pakeist ir pasikeist ta kalba. tai va.

O FINALAS TOKS
atjunge palaikes akuma 5min ir normaliai viskas vedais  :O
Tai man kainavo skanius pietus (50lt)  (be)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O FINALAS TOKS
atjunge palaikes akuma 5min ir normaliai viskas vedais  :O
Tai man kainavo skanius pietus (50lt)  (be)

:D, jooooooooo, kas apmaudžiausia, kad man tik šiandien smegenėlės tikriausiai pilnavertiškai funkcionuot pradėjo, ir prisiminiau, kad kažkada garažiukuose irgi su kompu šiaip sau žaidėm, bandėm ant manosios auto, tai meistriukui buvo išsprūdusi tokia mintis - patarimas, kad tipo nereik skubėt leist pinigų ant diagnostikų, jei pasireiškia kokios bėdos, o pradžiai geriau akumą atjungus palaikyt.... Tai va nebespėjau šitos minties Tau laiku pateikti  :s  :s (nors tiksliai ir nebepamenu, ar būtina vis dėlto pradžioj klaidas pratrint su kompu, ar tik ir užtenka tą akumą atjungt ....  :V  :V )Nu bet nieko, gerai kad mašinos nepalikai, kažką tikrai naudingo sužinojai  (aa) (aa)
P.S. o tie 'patsaniukai' tenai, tai jie tokia jau natūra, chokiejistai (kaip čia lietuviškai - ledo riedulininkai :-) ) iš prigimties ..... :D nėr ko norėt  (h)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
O as galvojau, tu sita isbandei jau...  :V
Bet, ka galiu is patirties pasakyti, nepasalines priezasties nuo sios bedos nepabegsi. Po kiek laiko atsinaujins.  ;) Arba ne, bet nenustebk, jei taip atsitiks.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ne ten tokie pagerinti jie yra atsakau  :-]
tu isivaizduok privariau masina prie pat garazo sako patrauk, patraukiau , sako dar patrauk nes tipo neivaizuos, tai susinervines ta seni pasiunciau(tas senis kazkoks tu bahuru pieska) tai ka pradejo putotis tu eiles nebesulauksi cia ir taram param. Atvaziavo draugas su irgi tokia pacia didele masina dar arciau tu garazu pasistate, ble vel pradejo putotis nu ir naxui. TEN TOKS DEBILYNAS, as nesuprantu taip keltis jiem nu beprociai karocia neturi ka veikt ir pizdelina kam patraukt masina kam nepatraukt. naxui ten tikrai nebevaziuosiu, sake kad prie kalotes yra zaibys remontas, ten gal taip neisipisineja zmones  (!?) nes rimtia pasijauciau taip, kad as jiem paslauga darau ir ju prasau kad jie man pinigus moketu, nors yra kitaip, uz 10minuciu darbo paeme tiek, kiek butu servisas uz valanda paemes.
gal meistrai ir geri, bet pasikele tai ja jibal.