Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip pasidaryti ant b3 coupe kad nuo 30km-h neatjungtu difo galinio  (Skaityta 2163 kartus)

Neprisijungęs jkl

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
esu girdejes daug visokiu istoriju kad uztenka atjungti kazkoki melina laiduka ir to uztenka bet butu gerai suzinoti tiksliai ka reikia daryti kad galetum pats kada nori atjungti galini difa!?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Svx.

atjunk melyna/balta laida is vakuumo skirstytuvo blokiruotej, kuris yra po galine sedyne. (5in darbo) , blokiruote issijungines tik mygtuku, automatiskai neatsijungs nuo 30km/h .

sekmes  (h)

Neprisijungęs ass1

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Svx.

atjunk melyna/balta laida is vakuumo skirstytuvo blokiruotej, kuris yra po galine sedyne. (5in darbo) , blokiruote issijungines tik mygtuku, automatiskai neatsijungs nuo 30km/h .

sekmes  (h)

Ar galma tokiu pat principu padarit ir AUDI 100  92-94m.UNEVERSAL.Ar taip uzblokavus ant didesniu apsuku neluzta kasnors?Aciu uz atsakima.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
aisku kad galima, juk ta pati Q karta. ant sniego/ledo tikrai 0 pasekmiu, o ant asfalto nerekomenduociau to daryt, posukiuose lauzys tiek pakaba tiek diffa, nes abu ratai galiniai suksis tuo paciu greiciu ir tuo paciu spinduliu.. ant sniego didelis skirtumas su sublokuotu pastoviai galu ir be.. esme paprasta, blatas/melynas laidas yra greicio signalas, ji atjungus nemato greicio ir neatjungia automatiskai blokiruotes, ja tenka isjungt mygtuko pagalba  (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Esmė geriau neįjunginėti blokiruotės jau esant ratų sukimosi greičiui. Pvz kapstantis sniege man vis ją atujunginėjo, aš skubėdamas dar gazo neatleidęs spustelėjau - tai toks dungt būna, tai geriau to vengti

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Reiks pasidaryti jungikli ant melyno/balto laido  :)

Neprisijungęs shramas

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
Geriau palik taip, kaip padare gamikla, kitu atveju turesi problemu su vaziuokle, jei pamirsi isjunkt ir darysi posuki, subyres vaziuokle, dideles apkrovas ji patirs...

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
nu, kad kenkia tai faktas, bet kad subyres vaziuokle ant pirmo posukio tai nebenusikalbek :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
prisigalvoji nesamoniu.turbut pas tave jisai visai neveikia,nes jei veiktu,ant asfalto sukant pamatytum kad su ijungtu nevariantas vazinet..

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
as kalbu apie normalu vazinejima ;)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
nu bet nesubyres ant pirmo posukio :) buvo, kad pamirsau atjungt nekarta, nu lyg dar vaziuoju :)