Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi c4 galinio diferencialo užblokavimas  (Skaityta 1460 kartus)

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Audi c4 galinio diferencialo užblokavimas
« Topic Start: 2010 Gruodžio 31, 16:08:14 »
Sveiki,ka reikia atjungti,kad pastoviai veiktų galinis diferencialas,na užsiblokuotų?Girdėjau, kad kažkas čia rašė apie audi coupe kaip tai padaryti,bet kaip atjungti ant audi c4 2.8 quattro 1992m.Dėkuj iš anksto;)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
po galine sedyne melinai baltas laidziukas ji nukirpk ir pats valdysi ta blokavima  ;)

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Prie ko jis pajungtas? :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
sedyne kai pakelsi pamatysi toks blokas bus per viduri ir i jy ateina melinai baltas laidas jis atjiunge blokatoriu pasiekus tam tikra greiti  ;)

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Dėkui labai;) jai pavyks,padarysiu foto,kad kitiems būtų lengviau rasti;) nors manau nesunku ten rasti

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na tikrai nesunku rasti

o seip ner uzka svarbu kad macitu  ;)

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Mačys mačys,reiks atsivest jungiklį kad junginėt galima būtų,kad paskui neužmirščiau ir nevažinėčiau eksvaltu;)

Neprisijungęs cvxzorg

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
po galine sedyne melinai baltas laidziukas ji nukirpk ir pats valdysi ta blokavima  ;)

Sveiki, pas mane visai durnas klausimas, o kaip ta blokiruote isijungia? Pas mane C5 quattro. Man kiti sako, tai uzstrigsi isijunk blokiruote ir isvaziuosi... Tai kaip ji isijungia? Automatiskai? Nes jokiu specialiu mygtuku ar rankenu as neradau... Atsiprasau is anksto uz toki kvaila klausima.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

Sveiki, pas mane visai kvailokas klausimas, o kaip ta blokiruote isijungia? Pas mane C5 quattro. Man kiti sako, tai uzstrigsi isijunk blokiruote ir isvaziuosi... Tai kaip ji isijungia? Automatiskai? Nes jokiu specialiu mygtuku ar rankenu as neradau... Atsiprasau is anksto uz toki kvaila klausima.

nera pas tave :( viska valdo EDL