Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 2.5tdi quatro 96m 103 kw galine hidraulika,kaip ji veikia?ir kaip laiko?  (Skaityta 2003 kartus)

Neprisijungęs Bolid

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
audi a6 2.5tdi quatro 96m 103 kw galine hidraulika,kaip ji veikia?ir kaip laiko? pasidalinkit mintim,nes nusipirkau ir net nezinojau kad toks dalyas yra masinoj,kaip kokiam citroene

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
palaiko šikną pastoviame aukštyje nepriklausomai kiek pakrauni,kol veikia tol gerai,kai nusprogsta galvos skausmo būna,kad gale hidraulika vien pakėlus kapotą matosi,ten vairo stiprintuvo skysčio bakelis tokio pat dydžio kaip antifrizo (z)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Džiaukis kol veikia, naudokis privalumais, krauk bulves. Prižiūrėk kaip priklauso (tiesą pasakius net nežinau kas be skyščio keitimo dar reikalinga), o jeigu nusprogs tai tada galvok ką daryt, ar dėt paprastus amortikus ar tvarkytis sistemą. Šiaip jau tos sistemos yra kritikuojamos ne dėl to kad jos labai silpnos ar gendančios, o dėl to kad taisymas/detalės laibai prabangus reikalas.. Pas mane irgi yra, 20 metų mašinai, kolkas viskas gerai, nors neaišku ką vokietis keitęs buvo - bet abejoju.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Beje tema ne vietoj reikėtų perkelt į važiuoklės skyrių nes ji tiesiogiai nesusijus su quattro pavara

Neprisijungęs Bolid

• Žiūrėti profilį
o tai kaip ji veikia? salone nera jokio jungtuko ar panasiai?ir kiek tie amortikai kainuoja? tikiuosi ne tiek kiek alroudui 8:8

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
juk tau atsake Tomashokas kuo puikiausiai viska

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gale prie amortikų yra tokios svirtelės, kurios rodo kiek mašina susėdus. Pagal jas ir duoda slėgio į amortikus. Ne tiesiogiai, o per kriaušę, iš vairo stipr. siurblio.
Kainom kažkada domėjausi, bet dabar nepamenu

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Gal ne i tema, bet ta kriause randasi variklio skyriuje, toks zalias burbulas?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na aš viską pagal savo silkę sakau, tai pas mane jos lyg galinėse arkose matosi. yra 2

Neprisijungęs Bolid

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir yra toks daiktas, maniau neveikia, bet pakrovus apie 350kg tik tada pasedo, ir uzkurus issikele. Jei jau ir suges desiu paprastus ir nesuksiu galvos  (v)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o gal kas bandę keisti vairo st. skystį įskaitant ir tuos galus kur iki galinių kriaušių eina? Nes kaip suprantu ten 1 šlanga eina be grįžimo atgal :V ar klystu?

Neprisijungęs Er1kas

• Žiūrėti profilį
o gal kas bandę keisti vairo st. skystį įskaitant ir tuos galus kur iki galinių kriaušių eina? Nes kaip suprantu ten 1 šlanga eina be grįžimo atgal :V ar klystu?

o po to gal dar ir nuorint reikia?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ta prasme jeigu ten eina slėgis į tas kriaušes į vieną pusę tik, be grįžimo tai reikės :) o ir priš tai iš sistemos išleisti viską. Spėju čia kaip stabdžius reikia, su slėgiu kokiu... O plius pas mane 2,7ltr pilas ;)))

Neprisijungęs Er1kas

• Žiūrėti profilį
Ta prasme jeigu ten eina slėgis į tas kriaušes į vieną pusę tik, be grįžimo tai reikės :) o ir priš tai iš sistemos išleisti viską. Spėju čia kaip stabdžius reikia, su slėgiu kokiu... O plius pas mane 2,7ltr pilas ;)))

nu pas mane turbut ne ka maziau :D