Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c4 2.5tdi quattro galinis reduktorius  (Skaityta 1927 kartus)

Neprisijungęs pagoshaa

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
audi a6 c4 2.5tdi quattro galinis reduktorius
« Topic Start: 2014 Balandžio 05, 18:09:39 »
sveiki,susiduriau su tokia problemele:niekad dar neisrinkinejau quattro,tai vat nupirkau tokia ir keikia keisti  reduktoriaus salnikus,tai klausimas toks kaip ta priekini rieboksli pakeisti?reduktorius jau nuimtas,bandem trakti ta dali kur granata prisisuka bet ji nei is vietos,etka paziurejau tai ten tipo stoparas viduj reduktoriaus stovi,tai ar reikia ta reduktoriu isrinkineti visa ar gal kokia gudrybe yra?jej kas daret papasakokit,aciu  :)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
idemiai paziurek, nejau po tepalais nera verzles 27mm lyg

Neprisijungęs pagoshaa

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
cia kurioj butent vietoj ta verzle?nes apziurejau tai du pliusiniai varzteliai yra,bet ar jej juos isduksiu man jis isiims?
kalbejau siandien su zmogum tai sake i servisa veze reduktoriu ir ji isrinkinejo ten (H-)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
cia kurioj butent vietoj ta verzle?nes apziurejau tai du pliusiniai varzteliai yra,bet ar jej juos isduksiu man jis isiims?
kalbejau siandien su zmogum tai sake i servisa veze reduktoriu ir ji isrinkinejo ten (H-)
KeiCiau pries pora metu, labai nebepamenu, bet kad nesunkiai pasikeite, kardana atjungus, radau verzle, atsisuko(aa), tada nusikale kardano tvirt. stakanas, po juo buvo riebokslis. jei rasi taip tai verzle pasizymek kiek buvo priverzta