Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Edo-Competition siūlo palyginti savo išmetimo sistemos garsą  (Skaityta 1385 kartus)

Neprisijungęs asprey

• Įrašai: 610
    • Žiūrėti profilį
Jei vis dar abejojate, kad tiuningo kompanijos Edo-Competition pertvarkyta išmetimo sistema gali skleisti panašų į muziką garsą, būtinai pažiūrėkite šį trumputį filmuką, kuriame galėsite palyginti standartinį superautomobilio Audi R8 garsą ir sodrų garsą po Edo-Competition įsikišimo. Maža to, kad modifikuota išmetimo sistema pritraukia visų aplinkinių dėmesį, ji prideda Audi R8 varikliui dar 22 AG!

http://www.automobiles.lt/naujienos/Edo-Competition+siulo+palyginti+savo+ismetimo+sistemos+garsa/

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
edo ar koks ten competition - tai ce pilna lietuva tokiu tiuningistu, kelis kart slykstesnis garsas nei standartas... jau R8 ne murkia o bliauna - nusiemei bakeli va tau ir tuningas...

Neprisijungęs asprey

• Žiūrėti profilį
na nzn kaip cia taip tau, bet garsas primena F1, beto +22AG, tai ne tas pats, kad ale chromo bakeli uzsimest ir plerpt per visa miesta

Neprisijungęs sweeper

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
tos wadinamos bombos kur wisi kabina tai gerai baubia bent jau man patiko kai buwo pas pusbryta ant 2.3 20v dbr ant 2.2T tai nzn kaip skambes..  :-] ot ash nesuprantu kaip kiti gali sumastyti kad tiesus wamzdis ir bomba gale dadeda arkliu.. yra atwirkshchiai paprastam atmosferikui uzhdejus bomba ir ishpljowus wisus likusius bakelius pakyla kuro sanaudos ir nukrenta gale.. nes nebeuzhsistabdo dujos...  (aa) DISCOVERY CHANNEL man taip sake  ?!? ;) (aa) (aa)

Neprisijungęs asprey

• Žiūrėti profilį
tos wadinamos bombos kur wisi kabina tai gerai baubia bent jau man patiko kai buwo pas pusbryta ant 2.3 20v dbr ant 2.2T tai nzn kaip skambes..  :-] ot ash nesuprantu kaip kiti gali sumastyti kad tiesus wamzdis ir bomba gale dadeda arkliu.. yra atwirkshchiai paprastam atmosferikui uzhdejus bomba ir ishpljowus wisus likusius bakelius pakyla kuro sanaudos ir nukrenta gale.. nes nebeuzhsistabdo dujos...  (aa) DISCOVERY CHANNEL man taip sake  ?!? ;) (aa) (aa)
paskaityk straipsny, shiai r8 shi ismetimo sistema pridejo 22 ag

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
neatidaro man :/

Neprisijungęs asprey

• Žiūrėti profilį
aubomobiles.lt biski uzlinkes

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
paskaityk straipsny, shiai r8 shi ismetimo sistema pridejo 22 ag

ash zhinau bet ash rashiau memnonas nes jis sake kad pilna lietuwa tokiu tiuningistu....

Neprisijungęs asprey

• Žiūrėti profilį
civic tuos bakelius deda nes nesigirdi ju variklio gausmo  :O :-]

Neprisijungęs sweeper

• Žiūrėti profilį
civic tuos bakelius deda nes nesigirdi ju variklio gausmo  :O :-]
xaxa stipru  :-] :-] :-] :-]