Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pavasario išvyka "Savų rate 2015"  (Skaityta 56540 kartus)

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
Re: Pavasario išvyka "Savų rate 2015"
« Atsakymas #100: 2015 Balandžio 27, 20:05:49 »
Aš manau, kad būtų idealiai toks maršrutas: Mažeikiai - Židikai ( aš malkų dar pasirinkčiau ten ) - Renavas - Seda - Uikių vietikė. Viskas pakeliui išeitų ir pafotkint išeitų vietom ir viską. Ką kiti mano apie tai?

Manau gerai, gal ir lig naftos verta prasukt pro šalį važiuojant?  Su Uikiais reiks susiskambint.

Vat kame beda kodel as cia isreiskiau tema. As nelyginau nieko,bet puikiai atsimenu kas kaip budavo o saslus kept reik ne saviem nes ir taip kiekviena myta bunat kartu o uzderint pasikviest aplinkinius issinuomot plota visa kita ir uzt! O dabar nzn ka jus cia nerot tipo visi mirtini draugai patapot :) ir dar kai buvau aktyvus nors ir dabar tebesu tarp musu audi nebuvo jokiu golfu mersu bmw ir t.t. buvom prijauciantis audistai. O dabar ,kad ir daugelis is senesniu nebeturi audi yra aktyvus informacija ir bendrauja turbut sirdyje turedamas paskutine vilti audi visdelto audi ;)

Ir as ,kad neturiu laiko atlekt i myta ir mane nurasyt cia irgi idomiai man , et nekreipiu i tai demesio..

Reikia saugoti tai ką turim, nauji dalyviai visada laukiami. Tavęs niekas irgi nenurašė, tiesiog senokai bebuvai, gal primiršo :D Bet kokiu metu laukiamas gegužės devintą, pasikviesk ir bendraminčių :)

tai va, pirmam poste yra kas acižymėję. Tik dar nežinau dėl savo  (r) , kaip kiti? Su Moteriškem būset?

Pagal orą, pagal norą, manosios nė už ką nepriverstum varyt kažkur, tai bachūrėlius nebent pasiimsiu, kartu visus Menčius išmaišėm :)

Foto į eterį: http://www.failai.lt/8w851souwo2i/Fotoreportazas.rar
Nepykit, nuotraukų daug, pražilsiu po vieną uploadindamas, išsirarinkit, yra papkutės, žiūrėkit ir komentuokit kas gerai/blogai, kokybė sumažinta dėl draugiškumo parsisiuntimui.