Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1756887 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #3700: 2010 Spalio 02, 00:50:30 »
o man baisu kai tokie kaip tu rasineja. Pats nei teisiu turi, o tik pakalbet. Pasiziurek statistika, tos moterys maziau avariju padaro nei tokie pacukai kaip tu. UK draudimas netgi pigesnis moterims.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3701: 2010 Spalio 02, 09:13:16 »
o man baisu kai tokie kaip tu rasineja. Pats nei teisiu turi, o tik pakalbet. Pasiziurek statistika, tos moterys maziau avariju padaro nei tokie pacukai kaip tu. UK draudimas netgi pigesnis moterims.
:-] ,zinai kiek as laiko su moto (ir ne vienu ir ne vienus metus) atvazinejes mieste ? Ir jeigu ka turiu tas teises,nu ok,ne B kat. ,bet.... O kaip moderatoriaus,tavo bazaras,labai zinok (y) Dažnai žiūriu tik apie ka nors diskusija uzveli,butinai kasnors atsiras,kas nores ikast :D Ir dar,jei tu apie visus "pacukus" galvoji vienodai,tai cia gal tavo paziuros siauros,arba apsuptas esi tik tokiu,kurie avarijas kelia. Jei sakau,kad susidares apie jas nuomone,tai ne is oro,o ta ka matau,ir ne tau gerbiamasis ja pakeist.Nesakiau,kad visos moterys tik maisosi,yra ir vienetai,kurios gerai vairuoja. Ir jei baisu ,kad tokie kaip as rasineja,tai yra ant nicko ignore,ar kaip ten.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 02, 09:36:27 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3702: 2010 Spalio 02, 10:36:53 »
sakai mano paziuros siauros, bet pats ne ka geresnes turi :D yra tu moteru visokiu vairuotoju, megsta jos gryba papjaut, nieko nesakau. Bet iskart nurasyt visas ir pezet "kas desis po 5 metu..." yra nesamone. Pasiziurek kiek uzsieny moteru vairuotoju ir kaip jos vazineja. Cia sakyciau paruosimo reikalas, o dar kiek is ju turtingus vyrelius turi, kurie padovanoja dzipa su teisem kartu :D

O kodel pacukai baisiau - kuo jaunesnis, tuo drasesnis (ar kvailesnis), tuo labiau rizikuot megsta.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3703: 2010 Spalio 02, 10:47:25 »
Tai apie moteris tas,kurios jau virs 23 kokiu metu ir daugiau,tai tokio amziaus kai laikosi tas teises,tai tikrai del tokiu man nebaisu,kas po 5 metu bus,as sakau ,kad baisu,kai mano metu panikes issilaikys teises,nes jos daug ko bijo + tikrai bentjau as mazai sansu duodu,kad kely jos nors kiek supras kitus vairuotojus,o tokio amziaus virsm 23,ir daugiau jau vistiek ne 18... Kas liecia baxurus,sutinku su tavim,dauguma irgi gazas ,noras pasirodyt ir t.t. Bet irgi yra isimciu,man tarkim ir su galingesniu moto teko nemazai vazinet,nezinau kodel bet greitis visiskai netrauke+ per 3 su puse metu vairavimo ant moto niekam nebuvau pasimaises,nes esu tos nuomones,kad zalias ,tai ir stengies nelyst i antra juosta,o jei vilktis,tai vilktis pakrasciu,gaila ne visi tai supranta... Bet faktas tas,kad yra ir moteru gerai vairuojanciu ,ir vyru,ir pacuku,taciau faktas tas,kad yra ir tokiu pat blogai vairuojanciu..
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 02, 10:50:52 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3704: 2010 Spalio 02, 10:55:22 »
kad tu metaisi, pirmam poste rasai "su moto jau ilgokai atvazinejes ir jau apie moteris susidares nuomone.", o dabar sakai, kad kalbi apie sviezias vairuotojas tik. Zodziu manau supratom viens kita, isvada kad reikia visu klevo lapu vengt, diskusija issemta :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3705: 2010 Spalio 02, 11:04:27 »
Sunku mintis destyt,visgi po penktadienio :D ,o siaip jo,isdiskutavom,geros dienos,varau dirbt :-]

Neprisijungęs Bušma

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3706: 2010 Spalio 02, 11:15:41 »
as irgi turiu nuomone apie tus klevus,jei tik pamatai tai lenk ir vaziuok kuo toliau,aisku jeigu pradejus lenkt jis nesugalvos i kaire sukt,nes daug tokiu mates kuriem net posukio nereik rodyt,viskam reikalinga  patirtis,o jiem dar ilgai jos laukt...

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3707: 2010 Spalio 04, 14:40:34 »
visokio reikia ir visokiu yra ;) taip ,kad stebek kaip pats vaziuoji o ne kitus kritikuok ;) nes cia pasaka be galo... kas gero mazeikiai ???  (h)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3708: 2010 Spalio 04, 15:43:31 »
Ai, nieko, viskas norma :D

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3709: 2010 Spalio 04, 18:16:09 »
reikia saliarkos man :D:D:D tik nespalvotos ir pigiau negu degalineje :P

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3710: 2010 Spalio 04, 19:29:52 »
tu sazines turi ankery ??
pats furistas budamas salerkos ieskai ? :))))

Neprisijungęs AnKerys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3711: 2010 Spalio 04, 19:47:21 »
tu sazines turi ankery ??
pats furistas budamas salerkos ieskai ? :))))

turiu turiu :D :D :D grizau minuse ir atskaite :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3712: 2010 Spalio 04, 20:11:41 »
:-] Jus žiūriu ten normaliai smaugia. Mano geras draugelis Donatas ten toks dirba, tai irgi sako, kad su saliarkos norma basta

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3713: 2010 Spalio 04, 20:28:12 »
nesupratau cia to bazaro apie moteris uz vairo... Zinau tik tiek visokiu yra vyru ir visokiu yra moteru ;) pats ana savaite vos sportbacio nepakistau po mikruske, na matot visur visada yra tikimybes koficientas gyvenime (kelyje) supjaut gryba  :D Be to jau geriau letai velkasi tie klevukai (bijo) , bet ne kaip tas kur su koradu priskraide, na pvz tikrai nebutu malonus jausmas kai kelyje vaziuojant toks i tave parskristu ...   

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3714: 2010 Spalio 05, 16:05:33 »
Nu kada mytas skaitosi, kad jis net niekur nefigūravo, o susitiko tik keli žmonės šiaip ir pagėrė? :d

Nu kada mytas skaitosi, kad jis net niekur nefigūravo, o susitiko tik keli žmonės šiaip ir pagėrė? :d

nieko nepadarysi, kai tavęs ir su prievarta neatitempsi  :-]

Nepradėk Efka. Niekam tai neįdomu. O kad susirinkom, tai faktas, skelbtis forume tas pats, kas akmenį į vandenį įmest ir tikėtis, kad iškils. Miręs reikalas su mažeikiais. That's all.

Nuo savęs pradėk žiūrėti, tada apie kitus? Bandei bent sukviesti visus, kad susirinktumėm, ar čia reikėjo kašpirovskiu būti ir atspėti? Tai jei vieni slapta pagėrėt,netyčią susitikę, nafik čia ir reklamuotis?

Nuo savęs pradėk žiūrėti, tada apie kitus? Bandei bent sukviesti visus, kad susirinktumėm, ar čia reikėjo kašpirovskiu būti ir atspėti? Tai jei vieni pagėrėt, nafik čia ir reklamuotis?

Klausk fanatiko, kodėl paviešino  :D Sukviesti nieko nebandžiau, mieste sutikau fanbojų su marcco ir fanatikas prilėkė ir tiek :)

pritariu efkai, jei mes su efka kebaba valgom tai cia irgi meetas  :-] :-] reiks pradet fotkes kelt  :-]

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3715: 2010 Spalio 05, 16:10:32 »
plepat ir pykstates cia ten tik foto tema :D

Neprisijungęs ogimeras

• Įrašai: 1004
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3716: 2010 Spalio 05, 16:25:44 »
vyrai, manau visa beda yra savoku neapibreztumas :) na pavyzdziui, mitingui reikia leidimo jei yra daugiau kaip 10 zmoniu, galima mitinguot ir daugiau be leidimo, taciau reikianesiburiuot daugiau kaip po 10 zmoniu  :D tai va cia ir taspatc :) susirneka daugiau ne 3 audi vienu metu - meetas  :-]  o seip as prisijungiau veliausiai - kai pradejo svist :D ziuriu stovi audukes senuku gale ir prisijungiau :) o kas lieciai oficialuma, dazniausiai - o tai yra visada, kai tik koks oficialus meetas pareina tai man i darba reikia :D pagal viska sprendziaint iki spalio 24 meetu nebus nes man atostsogai :D

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3717: 2010 Spalio 05, 16:30:05 »
o man alu gert nera skirtumo, ar penktadienio vakaras, ar treciadienio rytas  :)

Neprisijungęs divedive

• Įrašai: 117
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3718: 2010 Spalio 05, 20:21:57 »
 (h) gal kas pasakis kokia kaina  ira  pagrindinio dirzo pakeitimo,b4 tdi su kondisenu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3719: 2010 Spalio 07, 09:44:25 »
Flexas žiūriu ant manęs ignore užmetė :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3720: 2010 Spalio 07, 09:58:44 »
efka , kada meeta darom kebabu paryt?  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3721: 2010 Spalio 07, 10:13:22 »
efka , kada meeta darom kebabu paryt?  :)

Galim penktadienį :) Šiandien nenoriu, bo vakar du surijau ant karto, tai ir šiandien dar jais raugėju :D :D :D

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3722: 2010 Spalio 07, 10:14:46 »
esi nesveikas po 2 didelius ant vietos suest. Zveris  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3723: 2010 Spalio 07, 10:17:07 »
Ne ne, negalima tiek daug ryti, tikrai jau supratau tik vakar... :D