Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klaipėda  (Skaityta 1203917 kartus)

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
Re: Klaipėda
« Atsakymas #1900: 2010 Vasario 16, 16:02:55 »
einu gelyte bandysiu virint :D
as vakar svarke i rankas buvau pasigriebes tai eglute virinau... :)

Neprisijungęs NerijoShius

• Įrašai: 735
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1901: 2010 Vasario 16, 16:21:40 »
Oj vyrai pavarot jus :-] as atsiprasiau gi uz blogus zodzius bet matau cia beda ne tame... Na nebukit tokie super rimti ir kiekvieno zodzio uz rimta neimkit.  :G

Neprisijungęs Kamuto

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1902: 2010 Vasario 16, 17:02:22 »
gelyte, aisku ne mano virinta

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1903: 2010 Vasario 16, 17:16:46 »
gelyte, aisku ne mano virinta

vakar kaip pamaciau kaip draugas virina kurs no dirba, tokiu siuliu nebuvau mates ne liniuote det o su lazeriu reiktu nukrypimus matuot :O :) nerealiai, o pas aivarinski chaholo siules galvojau kad tai jau kazkas super truper.

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1904: 2010 Vasario 16, 18:24:00 »
oj kaip man iki tokiu siuliu toli :D kokybe gal kokia ir bus, bet isvaizdos jokios pakolkas :D

Neprisijungęs AGR

• Įrašai: 689
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1905: 2010 Vasario 16, 18:28:21 »
Maut nemaunam, savo nuomonę išreiškėm.

cia tikriausiai ir kas kaip nuomones isreiskima supranta... jums nuomones isreiskimas tikriausiai visada asocijuojasi su maxima ir pabrade  :D neuztenka pasakyt, kad mano nuomone graziau butu dropas + geri lietnikai ... ar darkaip. bet ne, reikia kazkaip panasiai taip: "ar ne tu cia tas maximos stailingo apsiklijaves"... nieko as neisskiriu, bet kam tai skirta patys supras  :P
bet tu ir zioplas daiktas... kaip tu gali vaziuot ant kito, kai pas pati priklijuota? Ir skirtumas tikrai yra tarp rieger ir maxima ir vien tik medziagu skirtumas ir t.t. tik du nekalti bamperiai ir slenkstukai, nu dar spoileriukas ir R18... nu tai cia ir gaunasi pilnas gaidingas. :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1906: 2010 Vasario 16, 18:45:06 »
Gal nustojam cia vienas ant kitu varyt... Uzviriau as cia kose idejes ta link is skelbimu ir db pradejot visai netgi ne apie ta kalbet...
Sakau, jau nezinau kelinta karta Atsiprasau!!! jei kazka uzkliuvau. Ir lb tikiuos rasit savy pagarbos, bei skirsit ja kitiems baigdami sita tema. <-bukit vyrai!  :V
Ne i draugiska puse viskas sukas, jei kas dar nepastebejot...

Neprisijungęs AGR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1907: 2010 Vasario 16, 18:52:07 »
nerijoshiau, viskas normaliai, cia vyksta diskusija tiesiog ir tiek. Nors jau ji irgi pabodo. Su kai kuriais diskutuot- tai aip su plikiais pesiotis

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1908: 2010 Vasario 16, 18:57:18 »

gal kas tokių pora išvirintumėt  8:8 :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1909: 2010 Vasario 16, 18:59:14 »
tik du nekalti bamperiai ir slenkstukai, nu dar spoileriukas ir R18...
aš nikują neįkertu apie kokią auto čia tiek laiko pletkinama, KUR JOS FOTO  ?!?

Neprisijungęs Kamuto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1910: 2010 Vasario 16, 19:00:24 »
no problem :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1911: 2010 Vasario 16, 19:02:09 »
Agr Nepyk, bet tu truputi per agresyviai  Oo) paziurek ta kupe kur idejau ir i andriaus a4... viena yra det kas papuola ir klijuot kur papuola, o kt yra pgl galimybes rinktis kopija pigesne...
Kopija nera aisku kaip firma, bet tu bent taikai i ta Firma su ta kopija! Tiesa juk?
Nesiekiu cia kazko isteisint, iskelt ir tt. Na bet "Gaidingais" nederetu metytis... Peace! :s

Neprisijungęs AGR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1912: 2010 Vasario 16, 19:04:39 »
Agr Nepyk, bet tu truputi per agresyviai  Oo) paziurek ta kupe kur idejau ir i andriaus a4... viena yra det kas papuola ir klijuot kur papuola, o kt yra pgl galimybes rinktis kopija pigesne...
Kopija nera aisku kaip firma, bet tu bent taikai i ta Firma su ta kopija! Tiesa juk?
Nesiekiu cia kazko isteisint, iskelt ir tt. Na bet "Gaidingais" nederetu metytis... Peace! :s
NU tingiu as rasyt cia, gyvai galesim padiskutuot ta tema. O kaip tu vadini tas kopiju kopijas? skoningu tiuningu?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1913: 2010 Vasario 16, 19:07:23 »
aš v naturie tokius antgalius užsimesčiau  :s :s   (nu daba pulkit mane už gaidingą, tfu, už katinimą :D )

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1914: 2010 Vasario 16, 19:07:52 »
cia tai gincas uzvire :D

Neprisijungęs AGR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1915: 2010 Vasario 16, 19:08:51 »
Mano nuomone: yra originaliu arba rimtu aftermarket'iniu daliu kuriuos skoningai pagyvina masina. Turejo draugas pilna rieger tuninga A4 ir R18 ratus ir puikiai zinau ta situacija.
P.S. jei zmogus puola kazka pezet ir nesugeba paskyt paprasciausiai:taip mano masina su maxima tuiuningu ir man tai patinka! Tai as cia neturiu ka ir dadet

Neprisijungęs AGR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1916: 2010 Vasario 16, 19:09:35 »
aš v naturie tokius antgalius užsimesčiau  :s :s   (nu daba pulkit mane už gaidingą, tfu, už katinimą :D )
ple gedi ir as uzsideciau ant savosios, nes tai linksma ir prikolas :D :D :D

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1917: 2010 Vasario 16, 19:09:40 »
sorry man a4 totalus gai dys kaip auto, tai ka as turiu dabar varyt pamazgas ant to kas yra nemano reikalas?

Neprisijungęs S2

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1918: 2010 Vasario 16, 19:10:28 »
Mano nuomone: yra originaliu arba rimtu aftermarket'iniu daliu kuriuos skoningai pagyvina masina. Turejo draugas pilna rieger tuninga A4 ir R18 ratus ir puikiai zinau ta situacija.
P.S. jei zmogus puola kazka pezet ir nesugeba paskyt paprasciausiai:taip mano masina su maxima tuiuningu ir man tai patinka! Tai as cia neturiu ka ir dadet
dar vienas BRENDAS atsirado........ :)

Neprisijungęs AGR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1919: 2010 Vasario 16, 19:11:11 »
:D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1920: 2010 Vasario 16, 19:13:48 »
S2, agirdi  :) , vis norėjau paklausti  :s a kodėl zasis kiaulei nedraugas...  :V

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1921: 2010 Vasario 16, 19:14:26 »
S2, agirdi  :) , vis norėjau paklausti  :s a kodėl zasis kiaulei nedraugas...  :V
:-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1922: 2010 Vasario 16, 19:17:15 »
aš v naturie tokius antgalius užsimesčiau  :s :s   (nu daba pulkit mane už gaidingą, tfu, už katinimą :D )
ot gedi ir as uzsideciau ant savosios, nes tai linksma ir prikolas :D :D :D
aš prieš porą metų domėjausi čia Klaipėdoje vienoje firmelėje kur užsiima visokių daiktų iš metalų gamyba, daba net nepamenu pavadinimo jos,
tai už vieną tokį kašakinį antgalį nuo 300lt. pasakė  ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1923: 2010 Vasario 16, 19:18:33 »
Galesim AGR pakalbet... na suprantama gi kopija nera tas pats kas originalu. gal nera tokios atsparios medziagos, gal sunkiau prikonstruot. Gi pasimoko zmogus kai isbando kas po to ne taip su jom buna ;) Bet tarkim vizualiai atrodo labai panasiai. Sulush gal nebedesi :-]
Bet sutik, lietuva auksarankiu krastas, vienas su moderniausiu spaklium skyles graziai neuzglaistys, o kitas su paprastu tau taip uzteps :D
Aisku apgauni save ir kitus su tom kopijom, bet juk cia ne tas pats kas purkstukai neoniniai, arba stampuoti uzrasai is maksimos salone sulipinti ir ant langu...

Neprisijungęs Mazyle877

• Įrašai: 718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1924: 2010 Vasario 16, 19:21:32 »
as nesupratau biski ko jus prie a4 prikibot? ar as cia jau kazka netaip supratau :V