Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: greiciu dezes terminologija, ratio ir torseno swap'as  (Skaityta 11086 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
žiūr. atsakymus žemiau, paboldinau, tingėjau multi quote daryt

Domai, paieska http://www.oemepc.com/ pagal 09L409755 raso, kad toks buvo naudojamas ir A6 allroad - pas mane kaip tik 2009 metu allroad. Irgi su prierasu, kad MCC model - idomu kas per MCC cia toks?
(na ir ant paprastu A6 nuo 2009 metu). O 09L409751 tikrai ejo visur iskaitant ir tuos pacius A6 allroad 2009. Damn

jau rašiau, kas yra mcc, pakartoju, s modeliai ar pan, su mcc eina varikliai virš 200kw, taigi su tavo tdi nieko bendro

http://www.oemepc.com/tvn_result/search/tvn/09L409755

Kiek susigooglinau, tai tie torsenai butent ir skiriasi:
09L409751 yra 50:50, o
09L409755 yra 40:60 ratio. Ant S modeliu kaip tik ir ant senesniu masinu ejo 40:60 santykis - ta pacia info irgi susigooglinau. Beliko tik sugalvoti kaip identifikuoti koks yra pas mane.. :)

Lipdukas bagazineje sako, kad pas mane HNN. Bet ar tai man padeda identifikuoti koks pas mane torseno santykis - speju, kad ne? torseno final drive yra 1:1, jis santykio neturi, tik turi standartinį perskirstymą, 50:50 arba 40:60, kaip pats sakai traktoriams ir galingiems modeliams, atitinkamai
Galvojant logiskai, iseina mazdaug taip:
Galingesnis variklis gavo mazesni gear box ratio - del ko padidejo masinos speed prie tu paciu rpm. Makes sense. Ir tai visiskai nepasako, koks pas mane yra torsenas - 40:60 ar 50:50. Bet torsenas ir vienas ir kitas vienareiksmiskai turi tikti, ir jei nekeisiu final drive dalies - tai viskas ok.
tavo abu torsenai su vienodu kodu, tai jie vienodi, MCC jau sakiau kas, tai būtent tas su 40 60 perskirstymu. FIY: jei jis fiziškai telpa ir tinka, gali jį kišti į savo dėžę, nes tai nėra kažkoks kreivas perdavimas kuris kažką laužys, tiesiog daugiau NM galui norm sąlygomis tai nėra kažkoks perdavimas.

Berods supratau viska - kur visi tie spur gear ir bevel gear ir kodel tokie santykiai :) Siaip idomu, kad galiniams ratams tik vienas komplektas "kampiniu guoliu", o priekiniams ratams du komplektai - bet santykiai sudelioti taip, kad ir priekiniai ir galiniai sukasi BEVEIK vienodai :) kas yra beveik vienodai? skirtingi greičio perdavimai ar skirtingi nm perdavimai? čia pamastymui, panašu, kad maišai dalykus