aišku, galima nupirkt vbulletin už 200 baksų, jei phpbb nepatinka...
nu arba šitą krapštyt toliau
Dakrapštymui laiko tikrai daug nereikia, tik reik užsiimti, surasti serve tuos failus kuriuose yra su klaidomis žodžiai. Jei įdėjus tą laiką kurį norimą skirti naujam forumui paleisti į šitą aplinka - tai šita aplinka taptu ideali.
Žinoma, jei lūžo, lūžta ir lūž toliau - sprendimus reikia priimti ir keistis, bet tie standratiniai varikliukai mane roupais beria ir į ragą suka. Bent jau aš asmeniškai nenoriu tų nuvalkiotų įgrįsusiu ir banalių forumu varikliukų (kad ir vietomis jie geresni). Noriu išskirtinio, noriu nestandarto, bet patogaus, noriu profisonalaus, noriu kad kitiems šikną rėžtų nuo pavydo ir t.t. Reiks 200 baksų? netikiu kad nesurinktu forumas tu pinigu.
Nuo pat pradžių galėjome pasukti lengviausiu keliu, nuo pat pradžių rinkomes sau įšūkį, sunkesnį kelia, išskirtinį ir beveik manau pavyko viskas, tik trūksta detalių, trūksta dadirbimo, dašlifavimo, bet sunku būtu patikėti kad to negalima išspresti. Trūksta ir man laiko ir UPO dasikrapštyti, bet tikiu kad kartu galima tai išspresti, o ne laukiant kas kiti už mus padarys.
Esant mūsų rate tokiems stipriems žmonėms manau galime mes daugiau, nei rinktis lengviausią kelią

O paskui patys galėsime didžiuotis, pasigirti ir dar kartą įrodę kad ne kefyrai esame