Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2037283 kartus)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #26000: 2015 Kovo 29, 21:37:53 »
Pats dariau anksciau suvedima ir zinau visokiu niuansu. Tai reikia rekomendaciju is ten kur dirba tinkami meistrai, kurie jums niekada nera pafailine. Neketinu po 3 kartus is naujo gryzinet kol pastatis tiesiai vaira, padaris kad i abi puses po vienodai susisuktu, negrauks i sona, negraus padangu ir tt. Netinka servisai kur lazeriniai stendai stovi apsviesti saules, kur padaro suvedima pagal stenda o paskuj is akies taiso ir tt. Turi but tiksli iranga ir geras meistras...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26001: 2015 Kovo 29, 21:39:37 »
Subaru centras turi labai gera darbuotoja is OLMIO.
KEMI prie urmo ziedo turi gera darbuotoja bet ne visad dirba.
Aleksote Gerauto ar kazkas panasaus labai skambiai reklamuojasi su 3D stendu, nezinau kaip dabar, bet pries tai tai dievuliau dievuliau kokia tragedija su dirbancio zmogaus rankomis, patirtimi ir galutiniu rezultatu. Jonavos g. A1 servise vabsie net apie juos kalbeti nenoriu :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26002: 2015 Kovo 29, 21:41:54 »
Pats dariau anksciau suvedima ir zinau visokiu niuansu. Tai reikia rekomendaciju is ten kur dirba tinkami meistrai, kurie jums niekada nera pafailine. Neketinu po 3 kartus is naujo gryzinet kol pastatis tiesiai vaira, padaris kad i abi puses po vienodai susisuktu, negrauks i sona, negraus padangu ir tt. Netinka servisai kur lazeriniai stendai stovi apsviesti saules, kur padaro suvedima pagal stenda o paskuj is akies taiso ir tt. Turi but tiksli iranga ir geras meistras...

Net užsisvajojau, kaip iš stebūklų šalies :-] Gal po kokių 10-15 metų, kai meistrai pradės vertinti klientą ir rasi, dabar tai bus kaip stebūklas :-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26003: 2015 Kovo 29, 21:43:09 »
Aisq idealu butu jeigu duotu man stenda ir pats pasidaryciau, bet taip nebuna :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26004: 2015 Kovo 29, 21:47:55 »
Aisq idealu butu jeigu duotu man stenda ir pats pasidaryciau, bet taip nebuna :D

O gal ir būtų toks variantas ;)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26005: 2015 Kovo 29, 23:49:47 »
aš visada varau į auto akstę kaune, ten kęstas dirba, maladėc jis, neišsidirbinėja niekad, kartu apsižiūrim kas kaip, pakalbam visada, padeda patikrint važiuoklę jei kokio bildėsio nerandu bet nežinau ar tą darytų ko tu nori

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26006: 2015 Kovo 29, 23:53:33 »
aš prisiklausęs kaip kiti blogai daro nuvariau į audicentrą :V Padangų nenugraužė, po kelią netampo, tai čia jau gerai ? :bedantis:

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26007: 2015 Kovo 30, 00:05:44 »
su tokiom mašinom blogai neturi būt niekur beveik

kalba eina apie spec poreikius arba mano atvėju senus automobilius, kurių, jie tiesiog nenori daryt

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26008: 2015 Kovo 30, 02:48:39 »
siaures servisas melynas pastatas siaures pr. Valdas daro ir dar negirdejau, kad kam butu blogai padares, palyginus su "Gerautus" ir 3d stendu, tai jis daro stebuklus su sena iranga :-), Gerautus man karta padare su visiskai klibanciu sailentu, atseit nemate, gatvej ant 50km/h nesiojo masina i sonus (n)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26009: 2015 Kovo 30, 09:20:46 »
siaures servisas melynas pastatas siaures pr. Valdas daro ir dar negirdejau, kad kam butu blogai padares, palyginus su "Gerautus" ir 3d stendu, tai jis daro stebuklus su sena iranga :-), Gerautus man karta padare su visiskai klibanciu sailentu, atseit nemate, gatvej ant 50km/h nesiojo masina i sonus (n)

Sanmarko pats dare suvedimus, dabar jau jam joks meistras neitiks, jis jau per daug zino :-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26010: 2015 Kovo 30, 09:52:54 »
Tinka man tie meistrai, viskas tvarkoj :) neesu kazkoks labai naglas, pasikeles, ar perdaug zinantis, paprastas zmogelis kaip visi :)
Tiesiog noreciau, kad padarytu suvedima ir leistu man but sale kai daris, tam kad tiesiai meistrui galeciau pasakyt kaip noriu kad padarytu viska ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26011: 2015 Kovo 30, 11:53:28 »
Niekas nekalba apie nagluma, bet kai po suvedimo sekancia diena ar dar sekancia diena gryzti ir paskai kad po ju darbo masina tempia, ar posukyje net letai vaziuojant padangos cypia - atsako kad gal isvaziaves is serviso is karto i duobe ikalei o dabar durniu ieskai :-]

Gerautus is vis dare dare, nepadare, dare dar, paskui apkaltino pakaba, keite pakabos dalis ir vis tiek nepataike - finale pakeistas meistras ir viskas puikiai pasidare.

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26012: 2015 Kovo 30, 11:57:26 »
aš visada varau į auto akstę kaune, ten kęstas dirba, maladėc jis, neišsidirbinėja niekad, kartu apsižiūrim kas kaip, pakalbam visada, padeda patikrint važiuoklę jei kokio bildėsio nerandu bet nežinau ar tą darytų ko tu nori
As irgi ten visada varydavau, bet po paskutinio karto kitur varyciau- labai jau daug sneket pradejo ir mazai dirbt, valanda laiko kaip pas koki Cekuoli laidoj prabuvau :D

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26013: 2015 Kovo 30, 12:57:25 »
Tai kad ilgai nereiskia, kad blogai. Esu ir po ilgiau nei valanda suvedimus dares. Kai atvaziuoja grabai su uzpuvusiais ekscentrikais tai ten reikalu milijonas buna :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26014: 2015 Kovo 30, 13:30:41 »
Tai va kad jis kiek dirbo galejo ta pati padaryt per 15min, sakau daugiau snekejo nei dirbo :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26015: 2015 Kovo 30, 14:03:10 »
PRAŠAU VISŲ PAGALBOS! Šianakt KAUNE buvo pavogta mašina! Audi A2 valstybiniai numeriai FUJ 397. Pavogta tiesiai iš kiemo šilainiuose, Rasytes G. 30. Ką nors mačiusius, ar galinčius suteikti informacijos prašau paskambinti nr. 867338988 arba 112.
Kas galite pasidalinkite šia žinute.
Prašau, nelikite abejingi. Labai dėkoju už pagalbą.
P.S. galiu ivardinti tik viena iskirtini pozymi: desineje puseje prie priekinio rato uzpakalines dalies nulaustas gabalas slenkscio plastmases. ne mano bet gal kas ka matet

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26016: 2015 Kovo 30, 14:13:55 »
Iš kitų žmonių patirties tik tiek pasakysiu, kad jei ji pateko į šrotą, ji jau ryte buvo visa išdeliota ir sumarkiruota lentynose ir atrodys taip, kad guli jau senai...
Todėl nuo pat ryto patartina lankytis visuose šrotuose.
Kitas kelias: ji stovi kol viskas aprims gretimuose kiemuose, užkampiuose ir t.t.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26017: 2015 Kovo 30, 15:02:52 »
šitas diedas iš šiaurės serviso leidžia "kvepuot" į nugarą, padaro gerai, bet visad eilės pas jį savaitei į priekį. gerautus dariausi pernai, išvijo iš dirbtuvių, užsidarė garažo duris, po kokia 15min atspausdino lapą, kaip tipo buvo ir kaip padarė, biški apsipykom, nes pasakiau, kad nemačiau ar tikrai darė ar lapus visiems spausdina ant kompo skaičiukus pakeitęs. Daugiau ten nežadu važiuoti.

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26018: 2015 Kovo 30, 16:09:38 »
jau nezinau kelinta masina per menesi tuose siluose pavogia.. pats cia gyvenu, truputi neramu, gerai, kad kasko.. :V

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26019: 2015 Kovo 30, 16:17:07 »
ar masina buvo su signalizacija? :V

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26020: 2015 Kovo 30, 20:07:46 »
ar masina buvo su signalizacija? :V
manau kad taip,musu ta pati aikstele (z) ziauru tuose silainiuose darosi

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26021: 2015 Kovo 30, 21:49:28 »
manau kad taip,musu ta pati aikstele (z) ziauru tuose silainiuose darosi
Kurioje gatveje?

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26022: 2015 Kovo 30, 22:30:08 »
rasytes g

Neprisijungęs Julio Cezar

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26023: 2015 Kovo 31, 08:22:05 »
Man tai įdomu kokiu būdu vagys tą mašiną nuvelka.. :think: įsilaušti mūsu laikais tai jau nebeproblema, bet kaip ją užvesti? Arba jeigu ją velką tai kaip nieks negirdi jog velkamos mašinos signalizacija kaukia ir nepraneša į policiją? (H-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26024: 2015 Kovo 31, 10:05:29 »
Užveda per OBD, todėl bilekiek kartų yra sakoma, kad paslėpkite OBD diagnostikos fykšę kitur.