Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2039008 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #19975: 2013 Sausio 06, 11:55:15 »
jei jum neidomu uz vieno stalo kartu sedes - neapsimoka net vaziuot...tiek metu rinkomes be akciju atrakciju ir kiekviena karta kaip i svente
va būtent. Aš į pirmą meet atvažiavau su tik tik nupirktu dyzeline ceške ir visi priėmė tikrai šiltai (y)
(y) (y) (y) (y) (y) (y)gal ir teisus,kad grupelese bendrauja ir kas naujas atvaziuoja nera jam taip lengvai isiliet nes yra audiklube pastebejau jai neturi q  audi, tai reiskias nafik tu neidomus :-] :-]teko  kelis sykius ketvirtadieni uzsukt i akropoli audifanai visada ju renkas 4-8 buna kartais daugiau.bet nera tokio kazkokio nusistatimo ,kad ne q tai nafik.jai  audi miletojas esi tai ir  reikia but miletoju audi,o ne kad sakau ne vienas ir ne du yra forumieciu.tai ir adbaido manau dauk kam vaziuot as asmeniskai del to ir nevaziuoju su silkute namu seimininke kaip yra issireiksta :-]
tikrai daugelis iš mūsų pradėjo savo kelią klube ne su quatrinėmis ir tomis paminėtomis (-) Ir ką, viskas buvo normaliai, visi bendravome. Asmeniškai mano techninės žinios apsiriboja ties tuo, kad skambinu No one, Narkozei ar bajorui ir visi jie padeda kuo tik gali (+)

Taip kad tikrai nereikia dėl visko kaltinti kitų (-)
P.S. Nauji nariai geriausiai įsiliedavo į kolektyvą ne MM metu, bet per kokius afterparty vakarėlius :)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19976: 2013 Sausio 06, 12:10:17 »
Na jį čia kažkurioje forumo temoje dėl to Q pamylėjo, tai dabar rodo liūdesį per visas temas. kz2 - jei asmuo ar keli tokią nuomonę išreiškė, tai nereikia sakyt, kad tokia yra bendra viso klubo nuomonė.  (H-)
Kaip jūs čia apie temų populiarumus kalbėjot, tai n pavyzdžių "populiarių" temų kur nei Q nei eS nebuvo. Esmė kad žmonėms patinka mašina arba ne, juk kiekvienas turi savitą skonį. O dėl tų klausimų ignoravimo, tai ypač senbuviams atsibosta į juos atsakinėt. Nežinau kaip kiti, aš čia prisijungiu tada kai noriu atsipūst ir turiu laisvo laiko. Permetu akim temų nuotraukas, paskaitinėju kokias įdomias diskusijas. Manau tą daro ir kiti, ir po darbo dienos nenori, ko gero, dar papildomai judint smegenis  :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19977: 2013 Sausio 06, 12:15:40 »
aš dar kartą pasikartosiu, kad kaip ir jaunėlis nieko visiškai nesigaudau apie techniką (-) Na ir tikrai kas gali, tas padeda man (+) Aš iš savo pusės padedu kitiems toje srityje kur aš gerai gaudausi :V Kitas dalykas - per MM ar šiaip užklasinius vakarėlius mes retai kada apie automobilius kalbėdavome, rasdavome gyvenimiškų temų ir automobiliai likdavo šešėlyje :)

Dėl Q vs FWD dažnai juokaudavome, bet važinėjau kelis metus be Q ir tikrai nesijaučiau dėl to atstumtas (-) Jei kažkas jaučiasi, gal tai labiau to žmogaus psichologinės problemos... :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19978: 2013 Sausio 06, 14:17:16 »
o dabar...eiles!!!!! :D :D :D

man vienam juokinga del to Q ar FWD?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19979: 2013 Sausio 06, 14:22:19 »
man šiaip irgi juokinga, bet gal žmonės tuos juokus, kad audi be quattro, kaip boba be papų priima kaip labai jau rimtą pinigą :V

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19980: 2013 Sausio 06, 14:22:47 »
man vienam juokinga del to Q ar FWD?

Ne, ne tau vienam, man irgi juokingi tokie posakiai - audi be Q kaip boba be papu, arba fwd tik namu seimininkems :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19981: 2013 Sausio 06, 14:26:56 »
o kam tinkama RWD ?? :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19982: 2013 Sausio 06, 14:27:44 »
galvojau gal su manim kas negerai...eilini karta

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19983: 2013 Sausio 06, 14:28:36 »

Lenktyniauti ir puosti gatves))))

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19984: 2013 Sausio 06, 14:31:38 »

Kelti padangu pardavimus :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19985: 2013 Sausio 06, 14:36:30 »
Kelti padangu pardavimus :)
sujungus visas sistemas (B-) ką ten pakelsi...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19986: 2013 Sausio 06, 14:40:11 »
sujungus visas sistemas (B-) ką ten pakelsi...

Daugiausiai kelia krekzdes, chuliganai, seni pitakai, o ten sistemos neijungsi net ir noredamas :D Ir siaip, kam pirkti RWD jei vazineji isijunges visas sistemas :) tas pats kas pirkti Q ir vazineti tik vasara mieste :) nors yra ir tokiu....

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19987: 2013 Sausio 06, 14:56:41 »
nu tai kame bedos jai nesirenka meetuose   :-] o kituose renkasi pvz audifanai vw,bmw. ir nereik jokiu atrakciju galvot ir t,t. :-] RWD geras dalykas (+) jai atitinkamai turi galios masinos svorio atzvilgiu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 15:02:39 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19988: 2013 Sausio 06, 15:16:34 »
nu tai kame bedos jai nesirenka meetuose   :-] o kituose renkasi pvz audifanai vw,bmw. ir nereik jokiu atrakciju galvot ir t,t. :-] RWD geras dalykas (+) jai atitinkamai turi galios masinos svorio atzvilgiu
190AG ir 1850kg tikrai užtenka galios masei (+)
Aš nevažiuoju, nes žiūriu Žalgirio kovas Eurolygoje, manau, kad ne aš vienas toks esu.

P.S. Keista žiūrėti iš šono kelia pretenzijas :V Kai aš buvau aktyvus klubo ir forumo veikloje, neieškojau pasiteisinimų kodėl nedalyvauti MM, bet ieškodavau ką galima nuveikti visiems kartu, kad tas MM būtų prasmingas (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19989: 2013 Sausio 06, 15:18:00 »
Daugiausiai kelia krekzdes, chuliganai, seni pitakai, o ten sistemos neijungsi net ir noredamas :D Ir siaip, kam pirkti RWD jei vazineji isijunges visas sistemas :) tas pats kas pirkti Q ir vazineti tik vasara mieste :) nors yra ir tokiu....
RWD rinkausi ne dėl pačio RWD, bet dėl to, kad pasirinktame modelyje ji tiesiog buvo... Neįsivaizduoju savo žmonos važiuojant išsijungus visas sistemas (-)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19990: 2013 Sausio 06, 16:53:52 »
190AG ir 1850kg tikrai užtenka galios masei (+)
Aš nevažiuoju, nes žiūriu Žalgirio kovas Eurolygoje, manau, kad ne aš vienas toks esu.

P.S. Keista žiūrėti iš šono kelia pretenzijas :V Kai aš buvau aktyvus klubo ir forumo veikloje, neieškojau pasiteisinimų kodėl nedalyvauti MM, bet ieškodavau ką galima nuveikti visiems kartu, kad tas MM būtų prasmingas (+)
ponas tai jai nepaslaptis kodel neaktivus dabar :Vnereikia ieskot kazkokiu ka nuveikt galvot zaidimu ir t,t jai normali kompanija renkas uztenka susitinki pakalbi ir kavutes gali atsigert  ir kazkur visi draugiskai  nulekia uzkast .kaip ir minejau vw  kaune meetuose taip  (+)ir nereik sukti pautu del kazko. netame esme,kad nera atrakciju zaidimu .ir nesirenka
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 16:57:04 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19991: 2013 Sausio 06, 17:26:25 »
ponas tai jai nepaslaptis kodel neaktivus dabar :Vnereikia ieskot kazkokiu ka nuveikt galvot zaidimu ir t,t jai normali kompanija renkas uztenka susitinki pakalbi ir kavutes gali atsigert  ir kazkur visi draugiskai  nulekia uzkast .kaip ir minejau vw  kaune meetuose taip  (+)ir nereik sukti pautu del kazko. netame esme,kad nera atrakciju zaidimu .ir nesirenka
šeima, mažas vaikas, dažnos komandiruotės, Žalgirio rungtynės.

Aš su žmonėmis susitinku ir bendrauju gyvai ne tik MM metu ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19992: 2013 Sausio 06, 17:30:09 »
kz2, man smalsu  :think:
Kiek kartų esi buvęs šio klubo meetuse ir/ar after party? Kalbi lyg pažinotum klubą, žmones, senbuvius, jaunesnius dalyvius ir visą virtuvę.

Kažkaip nesuvedu tavo veido su nicku  8:8 Gal padėtum ;)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19993: 2013 Sausio 06, 17:50:49 »
Kz2, kazkodel man atrodo, kad siaip ir gyvenime labai viskuom nepatenkintas. Matyt toks zmogaus "stilius". Cia siaip toks pastebejimas. Del to Q as tau galiu pasakyt, kadangi as pats apie 5 metus apturejau Q ir dabar perlipau ant fwd. Nu ir tikrai galiu pasakyt, sekanti tikrai bus vel Q ir fwd pries Q tik..... ai, tiek to   :D  ir vazineju tik po miesta ir siap kur tik asfaltuoti keliai. Net zvirkeliu baisiai vengiu. Kyla klausimas kam man tas tada Q ? Kai apturesi pats q ir pavazinesi kad ir miesto gatvemis ziema - manau suprasi. Tada bus galima ir pakalbet.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19994: 2013 Sausio 06, 17:52:38 »
efkito, ant kiek procentaliai padidėjo stūmimas dabar ant tamstos dėl to, kad ne su quattro?? :V

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19995: 2013 Sausio 06, 17:57:30 »
Lygiai 0%. jo niekad apskritai nebuvo. Bent kiek as pamenu ir kiek as esu buves MM.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19996: 2013 Sausio 06, 17:58:25 »
Kz2, kazkodel man atrodo, kad siaip ir gyvenime labai viskuom nepatenkintas. Matyt toks zmogaus "stilius". Cia siaip toks pastebejimas. Del to Q as tau galiu pasakyt, kadangi as pats apie 5 metus apturejau Q ir dabar perlipau ant fwd. Nu ir tikrai galiu pasakyt, sekanti tikrai bus vel Q ir fwd pries Q tik..... ai, tiek to   :D  ir vazineju tik po miesta ir siap kur tik asfaltuoti keliai. Net zvirkeliu baisiai vengiu. Kyla klausimas kam man tas tada Q ? Kai apturesi pats q ir pavazinesi kad ir miesto gatvemis ziema - manau suprasi. Tada bus galima ir pakalbet.
as galiu tau atsakyt  turejau a200q bulka q ir a8q 4,2 ir nejauciu tokio didelio trukumo,kad dabar vazineju fwd.jai su galva gerai galvoji ir viskas normaliai o jai abugelis busi nepades nei q nei kitas dalykas.o as patikek patenkitas viskuo savo gyvenimo darbu,tik laukiu kada ateis siluma bus galima vel i trasa sokt su kz2 ir tai viska atperka :H ir kaip sakai zvirkeliu vengi nera ko venkt zvirkeliu labaaaai smagu su fwd  o ypac jai galas buna dar varomas  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 18:00:59 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19997: 2013 Sausio 06, 17:59:49 »
as galiu tau atsakyt  turejau a200q bulka q ir a8q 4,2 ir nejauciu tokio didelio trukumo,kad dabar vazineju fwd.jai su galva gerai galvoji ir viskas normaliai o jai abugelis busi nepades nei q nei kitas dalykas.o as patikek patenkitas viskuo savo gyvenimo darbu,tik laukiu kada ateis siluma bus galima vel i trasa sokt su kz2 ir tai viska atperka :H
bet šiaip rimtai, nejaugi kažkas čia stumia ant tų, kurie neturi quattro?? Jei taip, negaliu parduoti aštunkės :-/

Neprisijungęs Efkito

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19998: 2013 Sausio 06, 18:01:48 »
Kz2, as nekalbu apie trasa, askalbu apie normalu kasdieni vazinejima gatvemis. Tuo labiau jai turejes esi q, tai nlb, suprantu, tikrai tau jokio skirtumo tarp fwd ir Q ?

Beto jeigu apie sporta. A kodel man atrodo kad tikri meistrai kalba tik apie Q arb rwd , kad geriausia sporte ?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 06, 18:05:17 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19999: 2013 Sausio 06, 18:03:07 »
as galiu tau atsakyt  turejau a200q bulka q ir a8q 4,2 ir nejauciu tokio didelio trukumo,kad dabar vazineju fwd.jai su galva gerai galvoji ir viskas normaliai o jai abugelis busi nepades nei q nei kitas dalykas.o as patikek patenkitas viskuo savo gyvenimo darbu,tik laukiu kada ateis siluma bus galima vel i trasa sokt su kz2 ir tai viska atperka :H ir kaip sakai zvirkeliu vengi nera ko venkt zvirkeliu labaaaai smagu su fwd  o ypac jai galas buna dar varomas  :G
kur važinėji su kz2?