Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2032753 kartus)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #19900: 2013 Sausio 05, 15:12:55 »
ir dar prie to pacio... oras,zalgiris ar dar ten koks menkniekis seniau buvo nusispjaut,nes visi vaziuodavo i meet o db kaip kazkas issireiske ateis pavasaris atgis meetai tai nu sorry nusisnekat juodai. ne ore esme ,esme paciuose zmonese. nera noro atvaziuot ir pastoveti ,tiesiog geriau isvis nevaziuoti kaip dauguma ir daro. valdzios keitimas irgi matau vaisiu mazai dave nes zmones nepasikeite(klubieciai) ,ju poziuris liko toks pat kaip ir buvo
(y) (y) (y) (y) (y) (y)gal ir teisus,kad grupelese bendrauja ir kas naujas atvaziuoja nera jam taip lengvai isiliet nes yra audiklube pastebejau jai neturi q  audi, tai reiskias nafik tu neidomus :-] :-]teko  kelis sykius ketvirtadieni uzsukt i akropoli audifanai visada ju renkas 4-8 buna kartais daugiau.bet nera tokio kazkokio nusistatimo ,kad ne q tai nafik.jai  audi miletojas esi tai ir  reikia but miletoju audi,o ne kad sakau ne vienas ir ne du yra forumieciu.tai ir adbaido manau dauk kam vaziuot as asmeniskai del to ir nevaziuoju su silkute namu seimininke kaip yra issireiksta :-]

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19901: 2013 Sausio 05, 15:17:10 »
(y) (y) (y) (y) (y) (y)gal ir teisus,kad grupelese bendrauja ir kas naujas atvaziuoja nera jam taip lengvai isiliet nes yra audiklube pastebejau jai neturi q  audi, tai reiskias nafik tu neidomus :-] :-]teko  kelis sykius ketvirtadieni uzsukt i akropoli audifanai visada ju renkas 4-8 buna kartais daugiau.bet nera tokio kazkokio nusistatimo ,kad ne q tai nafik.jai  audi miletojas esi tai ir  reikia but miletoju audi,o ne kad sakau ne vienas ir ne du yra forumieciu.tai ir adbaido manau dauk kam vaziuot as asmeniskai del to ir nevaziuoju su silkute namu seimininke kaip yra issireiksta :-]
jei neturi q,neturi v8, neturi eS arba siaip naujesnes masinos tai niekam tu ir neidomus,as isvis galvoju kad gal reiktu tiesiog audi senesnes,audi naujesnes ir "krutesnes" atskirai turetu daryti meetus...

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19902: 2013 Sausio 05, 15:28:27 »
jei neturi q,neturi v8, neturi eS arba siaip naujesnes masinos tai niekam tu ir neidomus,as isvis galvoju kad gal reiktu tiesiog audi senesnes,audi naujesnes ir "krutesnes" atskirai turetu daryti meetus... (y) (y) (y) (y) (y)saku vw turejau tunelio g meetai budavo visi vienoj grupei ar tu su pirmu golfu ar 5 golfu atleki ok tinki i viena kompanija jokio skirtumo, okaip minejai nera q nera s audi ar v8 tu nafik nes neidomus esi prasideda namu seimininkem fwd ar nesusipratimas fwd ir t,t :)  itas senesnes tvarkingas auto maloniau kartais paziziuret kiek zmones meiles laiko  slamanciu ideda negu i apynauja auto kur gatvei pilna ir nieko nenustebinsi (y) . as sakau asmeniskai nevaziuoju ir nevienas as toks manau esu,kad tas dalykas neidomus senas grabas ir t,t

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19903: 2013 Sausio 05, 15:32:59 »
na reik tiketis zmones kuriems tai turetu rupeti atkreips demesi bent i 2 zmoniu issakyta nuomone ir reik tiketis padarys isvadas,o taip pat ir daugiau zmoniu galetu atvirai issakyti nuomone savo , nereik bijoti savo issakyti.  (+) as isvis jau galvoju nusiimti visa atributika nes jokios naudos is jos,pamatai klubieti,pasisveikini tai ziuri kaip i nznau ka,vos ne ko nori   :goodboy: tai gal laikas susimti arba bent tiems kuriems kazkas idomu kraustytis kitur :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 15:34:37 sukūrė antanaszzz »

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19904: 2013 Sausio 05, 15:33:15 »
jei neturi q,neturi v8, neturi eS arba siaip naujesnes masinos tai niekam tu ir neidomus,as isvis galvoju kad gal reiktu tiesiog audi senesnes,audi naujesnes ir "krutesnes" atskirai turetu daryti meetus...
uztenka paziuret kur daugiausia diskusiju vyksta forumiecio kur auto parkas pagrine a6 ,q a8 ,o kas turi paprastas silkes,b2,ubages,coupe ir t,t ar c4 ne q niekam neidomus tokie sakau jai audi miletojas yra tai turi visas audi masinas gerbt ir ju seimininkus.as vaziuociau i meetus,bet sakau del ko nevaziuoju,tai kartais nulekiu i audifanu meetus ten prima ar tu su ku ar su fwd ar su seniena  atleki yra paprastumas supratingumas.dauk kas sako audifanai lohai mazvaikei paprasiausia reik paziuret kaip patys elgemes ,o tada kitus kritkuot .ir poto kalbos buna kodel niekas nesirenka
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 15:37:00 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19905: 2013 Sausio 05, 15:37:52 »
na cia jau tarkim gal kazkam nepatinka modelis ar dar kas bet siaip pritariu siai nuomonei nes tarkim is savo garazo galiu pasakyt yra 13 psl o pas tarkim kokia eske turi tai simtas... ir tarkim 13 psl susidare pagrinde is zmoniu kurie turi ne kazka geresniio nei bulka o tie kurie turi kazka "rimciau net neziuri nes jiems net neidomu .. bet tokia jau ta tiesa ir nieko cia nepakeisi. galu gale reik info apie q,S,V ar dar kokia tai visi padeda,reik apie bulka info nulis. mazdaug kam ten ka daryt geriau masina nusipirk

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19906: 2013 Sausio 05, 15:41:28 »
ir dar man kas juokinga ir tuo paciu graudu  :goodboy: jei kas parduoda ESO b4 posparnius ir nori tarkim 100 litu tai visi perka,kai tu parduodi kazka retesnio ir is senesniu modeliu ir nori gauti tarkim 100 litu tave isvadina durnu ir mazdaug cia lygybe? kuo tas ESO posparnis kitoks nei paprastas b4 ? ogi niekuo  :-] vien ESO zenkliuka pardavineti zmones gal nereiktu  :goodboy:

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19907: 2013 Sausio 05, 15:46:09 »
ir dar man kas juokinga ir tuo paciu graudu  :goodboy: jei kas parduoda ESO b4 posparnius ir nori tarkim 100 litu tai visi perka,kai tu parduodi kazka retesnio ir is senesniu modeliu ir nori gauti tarkim 100 litu tave isvadina durnu ir mazdaug cia lygybe? kuo tas ESO posparnis kitoks nei paprastas b4 ? ogi niekuo  :-] vien ESO zenkliuka pardavineti zmones gal nereiktu  :goodboy:
eso posparnei ant paprastos a4 ar a6  ar veidrodelei eso dadeda ag :) :) :) :)yra matyta nevienas ir nedu geriau aprudyje ar variklis apsisikes  ar dumina kaip garvezys :-]bet eso veidrodziai zenkliukai  vairas eso uz 500lt kaip pvz. man toks poziuris (!?)ir poto pizdavoja senus grabus kas vairuoja audi miletojai.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 15:52:15 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19908: 2013 Sausio 05, 15:59:56 »
as tiem dviem issisakusiems galiu pasakyt - ieskokit problemu savyje,yra zmoniu kuriu postus paskaicius tampa idomu susipazint realybei,o yra ir atvirksciai...bet vieni nevaro nes atvaro kiti o kiti neatvaro nes atvaro anie...

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19909: 2013 Sausio 05, 16:06:10 »
jauneli man asmeniskai savyje nereik ieskot ,bet uztenka paziuret kur q ir naujesnes diskusijos verda ir kas q turi prasideda izviedziojimai vwd nesusipratimas neidomu,namu seimininkem ir t,t. ir neidomu koks  posmas jai naujesne auto plius q ten jau idomu visiem mano turbut silke niekam nedomina .nes paziurejus nera su kuo diskutot. tu taip isireiski. jo saunu (y)kad taip galvoji apie zmones  (y)ir poto auu kodel nesirenka niekas  (y) tas pats kad as sakyciau man neidomu su jumis bendraut nes nieko bendro neturit apie auto sporta  zemas lygis zodziu.yra pagarba zmogui audi fanui miletojui
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 16:11:43 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19910: 2013 Sausio 05, 16:10:15 »
Jopapa! Visai netycia uzsukau o jus cia ziuriu pavarot :D Pritariu  Antanaszzz...ypac del klausimu kuriuos uzduodi ir negauni atsakymo nes niekam is tikrai nusimananciu neidomu nes pas tave ne S, ne Q ir ne V  (y) Ziauru buna ziureti kai koks naujokas uzkuria nauja tema ir uzduoda visiskai zalia klausima, o tada i tema uzsuka koks forumo ar tai klubo vilkas su minimum 20k postu "saskaitoje" ir isvadina grazioj formoj durneliu ir t.t. Tai kaip cia gali buti gera atmosfera jei pilna susireiksminusiu isminciu?

Apie realu bendravima nekalbu nes jame nedalyvauju. Kazkada teko, pries 5-6 metus trumpai tureti realu bendravima, tai dabar pagal bendravima  forume kai kurie asmenys nepasikeite nei kiek, tik dar labiau uzriete nosis...ech, kad nors butu del ko :)

P.S. Neturi Quattro, vazineji su dyzeliu ar pasisakai PRIES duju iranga? Esi niekam tikes, tu ir tavo Audi :D :D :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19911: 2013 Sausio 05, 16:11:41 »
as tiem dviem issisakusiems galiu pasakyt - ieskokit problemu savyje,yra zmoniu kuriu postus paskaicius tampa idomu susipazint realybei,o yra ir atvirksciai...bet vieni nevaro nes atvaro kiti o kiti neatvaro nes atvaro anie...
jauneli su tokiu poziuriu jei visi tai nieks ir nesirenka. supranti jei tu su bulka tu tik su bulkiniais ir rasi bendra kalba nes kitiem neidomu,tad peace

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19912: 2013 Sausio 05, 16:12:42 »
ka as galvoju ir ka apie mane galvoja - mano problemos,masinos yra prietekstas susirinkt,o pokalbi stumt galima ne tik apie q ir jokio skirtumo kas ka turi,skaityk ka rasau,yra zmoniu kuriuos cia paskaicius tiesiog idomu pamatyt ir susipazint,as tarkim nezinau kas ka vairuoja ir man jokio skirtumo,zmones susirenka,o ne masinos

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19913: 2013 Sausio 05, 16:15:57 »
zmones buna dvieju tipu siame forume ,tokiu kaip tu uzrietusiu nosi neaisku del ko,gal del to kad atsieit daug ziniu turi :goodboy: ir tie kurie yra paprasti audi myletojai (y)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19914: 2013 Sausio 05, 16:18:21 »
as aplamai uz visu imanomu ribu,brolau...bet galvok kaip tau patogiau :) sekmes meet'uose

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19915: 2013 Sausio 05, 16:20:17 »
as aplamai uz visu imanomu ribu,brolau...bet galvok kaip tau patogiau :) sekmes meet'uose
kai tu visus kritikuoji tai viskas ok o kai tau pasako tiesiai kritika tai jau susinervinai?  :think:

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19916: 2013 Sausio 05, 16:22:39 »
 (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)tai sakau kaip isireiske jaunelis ieskot savyje kodel neidomu mano parka ir kitu kas turi senutes ir fwd.auto parko skilty ir bendraut ,kad ziniu pas mane per mazai ir t,ttt :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]idomus man toks poziuris as ir galeciau issireikst nera  ziniu apie auto sporta  zemas lygis bendraut :-] :-] :-] :-] :-] :-],bet as kaip paprastas zmogelis man jokio skirtumo nera ar naujokas ar senas visada galiu patart ka zinau,netaip kaip naujokus uzsipuola kaip mineta buvo ;) ieskosiu savyje problemos :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] zmogui pasake nuomuone iskart sekmes meetuose uzuomina zmogui geras draugiskumas audi fanu (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y) (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 05, 16:24:16 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19917: 2013 Sausio 05, 16:24:59 »
as nematau ko nervintis visiskai,beto kalba ne apie mane,bet jeigu nori apie mane ir mano asmenybe paplepet - pirmyn ir nemaisyk abejingumo su kazkokiu susinervinimu...

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19918: 2013 Sausio 05, 16:26:46 »
kazkada uzsukus pas viena is forumieciu ar gal net nariu buvo pastebeta lygiai tokia pati audi su tokiu paciu motoru ir buvo beda kad nesikure,ka zinojau viska papasakojau nors man tai turejo buti dzin,patariau kur galima ieskot bedu,o cia paklausi kazko kaip pas kolegas tai negausi info jokios,nebent pazvenks is taves kad kazka stengiesi daryti. taip kad nereik kelti cia sparnu ir kritikuoti kitus .nevisi gime su auto ar skaite daug apie jas,man regis nesunku turetu buti pasidalinti tuo ka zinai.  :goodboy:

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19919: 2013 Sausio 05, 16:33:01 »
jo ir as pastebejau, kad jei kazko paklausi arba visi tyli arba visi sako, kad pilna jau sitom temom kalbeta (nors ieskant nieko neimanoma rasti). Tada paprasai kad parodytu tas temas ir niekas nieko neparodo.....

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19920: 2013 Sausio 05, 16:34:55 »
geriau sakyk nevisi gali apynauji auto nuspirkt grynais arba lizingu,kad idomu butu postus skaityt :)nors mano kisene per du metus butu leidus vazinet su 2002-2006m audi :)bet as geriau su senute vazineju o lesas skiriu tobulinimui ziniu  varavimo technikos sporte.butu audi q apynauje tada butu idomu postus skatyt mano ir kitu kas to negali leist :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19921: 2013 Sausio 05, 16:35:01 »
prie ko cia tos zinios apie auto aplamai ? nepamenu ne vieno meet'o kad apie masinas kalbetumem,masinos lieka aikstelei,o chebra uz stalo...as asmeniskai nieko nzn,nei pats tvarkau,vairuoju ir tiek,o su chebra yra daug kitu temu patrint

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19922: 2013 Sausio 05, 16:38:09 »
ne vieno meeto metu teko girdeti kaip apie q ar dar ten ka kalba susiburusi grupele tad jauneli jei nezinai tai bent pirma pasidomek o paskui savo nuomone reiksk. manau ne siaip kyla zmoniu pasipiktinimas tuo ir tokios nuomones isreiskimas,tik pasirodfo reikejo kazkam ta pradeti. tai gal jau laikas pradeti ieskoti kazko kas suburtu visus arba naikinti kluba nemanai taip didysis kritike ? su tokiu poziuriu nei i foruma nei i meeta zmoniu nepritrauksi

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19923: 2013 Sausio 05, 16:40:35 »
jauneli  kalba eina apie dauguma dauguma  forumieciu nusistatimas tu neturi q neidomus tu  gali but lohas turesi q bus idomu apie tavo auto skaityt ir tau pagelbet gali but normalus neturi reikiamo auto neidomus ir tokie pasisakimai pvz nevieno ir nedu fwd namu  seimininkem nevykes audi kurimas ir t,t tai cia kas nevairuoja q tiesiok izeidimas zmogaus. tai kaip galima vaziuot i meeta jai renkasi tokie zmones

Neprisijungęs antanaszzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19924: 2013 Sausio 05, 16:41:40 »
dar vienas toks nereiksmingas pastebejimas klubo valdzia atvaziuoja i audi klubo meeta su skoda,passat ar dar kita marke bet ne audi,tai kaip cia iseina ?  :-]