Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2031847 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #19525: 2012 Gruodžio 11, 13:53:06 »
įdomiai jūs čia "uždiskutavote" :V Nesuprantu ką mega ne taip parašė, kad taip siūloma jam susimąstyti :V

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19526: 2012 Gruodžio 11, 14:04:09 »
įdomiai jūs čia "uždiskutavote" :V Nesuprantu ką mega ne taip parašė, kad taip siūloma jam susimąstyti :V
Cia daugiau Tomai pasirinkta vienoda diskutavimo maniera ir tiek :)
Geriau patarkit gerbiamieji kur nusipirkti gerus zieminius batus, kad nebutu labai jau kerzai. Vakar buvau AiC tai pasiule turistinius kas dienai. Man toks modelis netinka. Ar yra dar kokiu parduotuviu kurios veza batus pagal ju specifikacijas o ne vien pagal taip kaip atrodo ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19527: 2012 Gruodžio 11, 14:23:32 »
Cia daugiau Tomai pasirinkta vienoda diskutavimo maniera ir tiek :)
Geriau patarkit gerbiamieji kur nusipirkti gerus zieminius batus, kad nebutu labai jau kerzai. Vakar buvau AiC tai pasiule turistinius kas dienai. Man toks modelis netinka. Ar yra dar kokiu parduotuviu kurios veza batus pagal ju specifikacijas o ne vien pagal taip kaip atrodo ?
aš parsisiunčiau praeitos žiemos gale iš sportsdirect :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19528: 2012 Gruodžio 11, 14:26:24 »
Armijai ir civiliams - taktiniai batai + geros kojinės.
O šeipjau mano postas iš lempos, nes tikrai nežinau ko ieškai :)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19529: 2012 Gruodžio 11, 14:39:54 »
Armijai ir civiliams - taktiniai batai + geros kojinės.
O šeipjau mano postas iš lempos, nes tikrai nežinau ko ieškai :)
na as nuejas pasakiau: reikia batu kasdienai ir vaikscioti ir ofise buti, ir kad i kaima isvaziavus stovint sniege per keliolika minuciu nesusalti. Pasiule man turistinius kasdienai. Bet pabreze kad sniege stoveti jie neskirti. Daugiau variantu nepateike. Tad nzn.
As zinau kad daug laiko lauke nepraleidziu. Bet vakar reikejo laidotuvese pastoveti tai kojos i kita puse persisuko. O visa kita laike sedziu prie kompo kur kojos prakaituoja :D vat tokia problema.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19530: 2012 Gruodžio 11, 14:41:40 »
Šiek tiek apie žaibiškas vagystes, kurios Kaune pradėjo kartotis jau kas kelias dienas. Nukentėjau ne tik aš, bet jau ir ilgas sąrašas įmonių. Net ir SUBARU centras katik bandytas, tik nespėjo. Pataikė ne į tą kabinetą, kur pinigai buvo.

Vagys panašu kad dirba su AUDI 100 (manau kalba eina apie S4/S6) juoda ir dabar dar atsirado pilka.
Vienas iš paskutinių žingsnių: apvogta TELENOJA (Samsung atstovybe). Buvo su priekaba. Užsivijo apsauga, pasijungė ir autostradinis Passat. Tačiau pasukus audinei link Bajorkiemio, nurūko be jokių problemų. Tad manyčiau jei su priekaba tokius dalykus daro, bus 4,2 arba 2,2T ir kažin ar standartas ;)

Manau tokios mašinos būna dažniau pastebimos, kažkur atlieka ir remonto/serviso darbus.
Daug kalbų vyksta, kad kažkas nutekina informaciją apie apsaugos ir policijos darbo subtilybes.

Tad jei kas kur tokią, kitokią, panašią mašiną pastebės, pabandykite užfiksuoti. Numeriai manau mažiausia rūpi, nes pastoviai vogti. Labiau rūpi vietos, kur tokios mašinos bus pastebėtos, o jei aplink esančių veidai bus - pasaka.

Nebūkime abejingi ne tik sau, bet ir kaimynams.
Ši informacija kol kas pateikta tik musu rate - forumo.

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19531: 2012 Gruodžio 11, 15:12:04 »
na as nuejas pasakiau: reikia batu kasdienai ir vaikscioti ir ofise buti, ir kad i kaima isvaziavus stovint sniege per keliolika minuciu nesusalti. Pasiule man turistinius kasdienai. Bet pabreze kad sniege stoveti jie neskirti. Daugiau variantu nepateike. Tad nzn.
As zinau kad daug laiko lauke nepraleidziu. Bet vakar reikejo laidotuvese pastoveti tai kojos i kita puse persisuko. O visa kita laike sedziu prie kompo kur kojos prakaituoja :D vat tokia problema.

abejoju ar tokius batus rasi, kad ir ofise tiktu kur pas tave +17 su sildomomis grindimis ir kad lauke tiktu brist per sniega ir kojos nenukristu prie minus 15....

manau ta udvieju poru reikia:
ofisiniai odiniai pusbaciai su taip pat odiniais vitpadziais, nukainuoti nuo kokiu 258 Lt iki 170 (isbandytas kainos ir kokybes lygis. man nuo tokios kainos paprastai jau baigiasi problemos su prakaitavimu ir nemaloniu koju  kvapu.)  ziema puiku su tokiais automobilyje, ofise ir netgi lauke iki 30 min.

turistiniai batai is AC arba oksalis arba panasaus plauko krautuviu. kaina 320 - 450 lt. + koiniu pora vasarai ~20 lt + koiniu pora ziemai (pvz vilnones)~40 lt. Svarbu atkreipti demesi, akd batuose butu naudojama gortex medziaga. kiek man teko bandyti - labai pagereja komfortas jei yra naudojama si medziaga. kola kvepuoja, o vandens batas nepraleidzia. ir kas keisciausia jis tinka tiek ziemai tiek vasarai naudojant skirtingas koine. pats zinai kokius jau tokius batus naudoju trecius metus ir pats zinai kokias jie s1lygas isgyvena :D o pakitimu dar nera

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19532: 2012 Gruodžio 11, 15:23:51 »
abejoju ar tokius batus rasi, kad ir ofise tiktu kur pas tave +17 su sildomomis grindimis ir kad lauke tiktu brist per sniega ir kojos nenukristu prie minus 15....

manau ta udvieju poru reikia:
ofisiniai odiniai pusbaciai su taip pat odiniais vitpadziais, nukainuoti nuo kokiu 258 Lt iki 170 (isbandytas kainos ir kokybes lygis. man nuo tokios kainos paprastai jau baigiasi problemos su prakaitavimu ir nemaloniu koju  kvapu.)  ziema puiku su tokiais automobilyje, ofise ir netgi lauke iki 30 min.
Sutinku su tavim. Tik kur tu normaliu tokiu pusbaciu. Esu batu kalne vasarinius surades JOMOS jau tris poras ju turiu, puikus batai, nezinau ar zieminius jie gamina. Nes vieninteliai batai kuriu  sules yra siules, oda ir po ilgo nesiojimo gerai isvalius puikiai blizga. Taip ir jie ten kazkoki pada turi perforuota, tad kvapo per visa vasara atnesiojus nebuvo jokio.

P.S
Radau gamina Jomos ir zieminius su tokiu paciu padu. Vadinasi vaziuosim i batu kalna ! :)
P.s.s
http://www.otto.lt/vyrams/avalyne/jomos-jomos-xxl-sympatex-vyriski-batai-batai-auliniai-batai-in-ubergro-szlig-en-schw/263680P
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 11, 15:48:21 sukūrė no one »

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19533: 2012 Gruodžio 11, 15:38:23 »
na zinant tavo laisvalaikio leidimo ypatumus tiek ziema tiek vasara siulyciaus pusbaciui rinktis iš "turistinio" asortiomento. Taip, su jais negalėsi būti tuo metu kai dėvi kostiumines kelnes, bet prie visu kitų rūbų jie tiks, o tave supančiame pasaulyje yra labai mažai sąlygų kurių jie nelaikytų. Kaip ir minėjau, tais kuriu turiu aš - atsidžiaugti negaliu - ir ziema per pusnis brendu, ir su dviračiu važiuoju, ir per kalnu upes su jais brendu, ir į buizas kaime įsimalu, i miška malku ruošt - irgi su jais, į kelione su palapine, turistiaka, pasivaiksciojima su sunimi ir t.t. zodziu tinka ir darbui ir laisvalaikiui ir kas svarbiausia - vienu metu.  siulyciau pasidometi butent sios firmos produkcija (zamberlan) http://aic.lt/avalynae-/turistiniai-batai/zamberlan/cat_19.html

na o pacius batus reikai jau pasirinkti pagal savo poreikius, kadangi modeliai tarpusavyje skiriasi savo savybėmis. pvz Ranger GT manu butu tinkamas modelis
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 11, 15:41:12 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs plepys

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19534: 2012 Gruodžio 11, 15:43:37 »
Avalyne mūsų šeimyna perka javari.de .fr .co.uk siuncia tiesiai i lietuva nemokamai ir kainos visai neblogos firminių batų  :smoke:

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19536: 2012 Gruodžio 11, 17:05:39 »
na zinant tavo laisvalaikio leidimo ypatumus tiek ziema tiek vasara siulyciaus pusbaciui rinktis iš "turistinio" asortiomento. Taip, su jais negalėsi būti tuo metu kai dėvi kostiumines kelnes, bet prie visu kitų rūbų jie tiks, o tave supančiame pasaulyje yra labai mažai sąlygų kurių jie nelaikytų. Kaip ir minėjau, tais kuriu turiu aš - atsidžiaugti negaliu - ir ziema per pusnis brendu, ir su dviračiu važiuoju, ir per kalnu upes su jais brendu, ir į buizas kaime įsimalu, i miška malku ruošt - irgi su jais, į kelione su palapine, turistiaka, pasivaiksciojima su sunimi ir t.t. zodziu tinka ir darbui ir laisvalaikiui ir kas svarbiausia - vienu metu.  siulyciau pasidometi butent sios firmos produkcija (zamberlan) http://aic.lt/avalynae-/turistiniai-batai/zamberlan/cat_19.html

na o pacius batus reikai jau pasirinkti pagal savo poreikius, kadangi modeliai tarpusavyje skiriasi savo savybėmis. pvz Ranger GT manu butu tinkamas modelis
Gana smagiai skaitosi straipsnis tik idomu kiek tiesos. Kestai nesiojai patvirtink arba paneik :)
http://www.gunblog.lt/archives/1581

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19537: 2012 Gruodžio 11, 18:39:47 »
Jei į mišką, kalnus, kelmus ir visur kur nelygu - naudojami tokio tipo batai: http://images01.olx.lt/ui/9/73/43/1287760441_131157043_1-Nuotraukos--Hi-tec-MAGNUM-Stealth-II-taktiniai-batai-1287760441.jpg
Nes +:
-batai susivaržo kiek aukščiau, o tai labai svarbu kai koja pakryps - čia turime šansą neišsisukti kojos, arba tai bus ženkliai mažiau.
-batai lengvi, kur pliusai manau neverta kalbėti
-Biesas ir ne tik jau žino savo kailiu, kad kojinė, kojinė ir dar kartą kojinė labai svarbi
-Kaina <~200lt
O dabar -:
-Manau nejudant nuo -20C ir daugiau gali būti per šalti
-Ne visas odinis, todėl įšokus į balą neprisemsite, tačiau braidymui netinka
-Kad ir kiek geras vidus, tačiau ne HiEnd'as naudotas. Per 4 metus ties kulnu pradėjo plyšti vidinė medžiaga.

Tai yra mano nuomonė, kad aukso viduriukas, nes labai mėgstami ir pripažinti armijos, policijos, spec būrių ir kaina nedidelė.
1 porą nešiojau 4 metus, bet nužudė betonas.
2 porai ~2 metai.

Tačiau čia mano nuomonė, nes tikrai yra geresnių ir dvigubai/penkiagubai brangesnių ;)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19538: 2012 Gruodžio 11, 19:21:47 »
Šiek tiek apie žaibiškas vagystes, kurios Kaune pradėjo kartotis jau kas kelias dienas. Nukentėjau ne tik aš, bet jau ir ilgas sąrašas įmonių. Net ir SUBARU centras katik bandytas, tik nespėjo. Pataikė ne į tą kabinetą, kur pinigai buvo.

Vagys panašu kad dirba su AUDI 100 (manau kalba eina apie S4/S6) juoda ir dabar dar atsirado pilka.
Vienas iš paskutinių žingsnių: apvogta TELENOJA (Samsung atstovybe). Buvo su priekaba. Užsivijo apsauga, pasijungė ir autostradinis Passat. Tačiau pasukus audinei link Bajorkiemio, nurūko be jokių problemų. Tad manyčiau jei su priekaba tokius dalykus daro, bus 4,2 arba 2,2T ir kažin ar standartas ;)

Manau tokios mašinos būna dažniau pastebimos, kažkur atlieka ir remonto/serviso darbus.
Daug kalbų vyksta, kad kažkas nutekina informaciją apie apsaugos ir policijos darbo subtilybes.

Tad jei kas kur tokią, kitokią, panašią mašiną pastebės, pabandykite užfiksuoti. Numeriai manau mažiausia rūpi, nes pastoviai vogti. Labiau rūpi vietos, kur tokios mašinos bus pastebėtos, o jei aplink esančių veidai bus - pasaka.

bajorai kur tos nebus zaibiskos vagystes jas tik vadina taip :Dkur matei ,kad apsauga atlektu per 3-4 min nebuna taip nebent stovi sale per 100m. atstuma :-)dauguma ustringa ties sviesaforais ir t.t ir atlekia plius minus uz 10-15min o per ta laika ir isvarina :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19539: 2012 Gruodžio 11, 19:25:48 »
bajorai kur tos nebus zaibiskos vagystes jas tik vadina taip :Dkur matei ,kad apsauga atlektu per 3-4 min nebuna taip nebent stovi sale per 100m. atstuma :-)dauguma ustringa ties sviesaforais ir t.t ir atlekia plius minus uz 10-15min o per ta laika ir isvarina :)
Pas mane atvyko kaip ir teigė, per 4-5min :( Per minutę-tris labai daug galima išnešti, net ir ramiai vaikštant.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19540: 2012 Gruodžio 11, 19:28:58 »

Todel kartais labai pravartu paciam sukelti alarma ir paziureti per kiek laiko atvaziuos.Kiek kartu paciam buvo, gryzti namo , suveikia signalizacija, tik po keliu minuciu paskambina pasiteirauti ar verta vaziuoti.

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19541: 2012 Gruodžio 11, 19:32:16 »

pernai irgi su  audiuka telenoja buvo apsvarinta. irgi su priekaba. kuri buvo pavogta  :) ta pacia nakti  :) atvaziavo policija, sako turit tokia? sakom nebe, parasem pareiskima ryte  :) parode foto, video, gal sako is savu kas nors, is eisenos ar ko atpazinsit.. nerasta man rods iki siol..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19542: 2012 Gruodžio 11, 19:33:25 »
Vaizdo stebėjimo kameros išsklaido arba patvirtina tokias abejones, dėl apsaugos atvykimo laiko.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19543: 2012 Gruodžio 11, 20:30:35 »
apsauga kaip visada  isisvarto su 4-6min. savo,bet reliai paskui pavaziuot uztenka ir viskas aisku su jais :)arba kaip minejo patikrint per kiek laiko atlekia nu pagalvok bajorai vage pvz  bankomata islumt uztrunka pora min imest i auto ir  ne vieno darbas ir dar pabega ir kiek zaibisku vagysciu buvo ar spejo nors i viena atlekt ir sugaut kazka  :Dgeriausias dalykas signalizacija vietine ir draudimas nuo visu atveju praita men garaze kartinga tvarkiausi sale kaimynu garazas pradejo kaukt signalizacija ir ka atleke apsauga po 8 min plius dar pasiklydo tarp garazu viso gavos plius minus 14min :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19544: 2012 Gruodžio 11, 20:44:44 »
Visur tiesos yra, bet kai draudimas mane ismaude ant dideles sumos, tai nezinau kas blogiau, vagys ar draudimas.
Neatvaziuos apsauga per numatyta laika - pati zala atlygins iki numatytos sumos. Svarbu kad nors neturi laiko visko isnesti is patalpu

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19545: 2012 Gruodžio 11, 20:59:01 »
Sveiki , pasibaigė mano audi (b4 , 1.9tdi,)rankinio trosai. Gal kas prekiaujate automobiliu dalimis ar šeip žinote kur normalesnius nusipirkti galima. ? Buvau nuvažiaves į parduotuvę prie ortopedinio  tai tik po naujų metų sakė turės. Prieš tai buvau pirkes olmio ,trosus , bet neilgai jie laikė, vienas išvis užrudijo.

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19546: 2012 Gruodžio 11, 21:03:15 »
Sveiki , pasibaigė mano audi (b4 , 1.9tdi,)rankinio trosai. Gal kas prekiaujate automobiliu dalimis ar šeip žinote kur normalesnius nusipirkti galima. ? Buvau nuvažiaves į parduotuvę prie ortopedinio  tai tik po naujų metų sakė turės. Prieš tai buvau pirkes olmio ,trosus , bet neilgai jie laikė, vienas išvis užrudijo.
Apie Bratką tik geri atsiliepimai
http://www.audiklubas.com/forumas/www-autodetalespigiau-lt/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19548: 2012 Gruodžio 11, 21:13:04 »
Bratka žinau, bet negalėjo šiuo atveju padėti. Pamėginsiu ryt pasiskambinti į 4.2 servisą.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19549: 2012 Gruodžio 11, 22:44:26 »
Bajorai, o kas su draudimu blogai baigesi? Kaip suprantu atsargos buvo draustos. Nepajamuotu neapskaite, ar kaip? Idomu