Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kauno pokalbių tema  (Skaityta 2031928 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Kauno pokalbių tema
« Atsakymas #14050: 2011 Rugsėjo 22, 00:19:57 »
tai tu,cia irgi i 2m senumo mersa taksa isedi o ten puse lemo prisukta)))) beje kodel tavo panasonic'as plansetiniu kompu negamina ? gal i samsunga pereisi  ?:))))

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14051: 2011 Rugsėjo 22, 01:14:32 »
tai tu,cia irgi i 2m senumo mersa taksa isedi o ten puse lemo prisukta)))) beje kodel tavo panasonic'as plansetiniu kompu negamina ? gal i samsunga pereisi  ?:))))

Butent, nupirkau mersa taksa 2007m. rida 699000km, o salono stovis 150000km padaryciau, turguje ne vienas nesuabejotu.

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14052: 2011 Rugsėjo 22, 08:57:23 »
Nagi siandien tarptautine diena be automobilio :D  Kas i darbus dviraciu?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14053: 2011 Rugsėjo 22, 09:23:06 »
klausimas butu kaunieciam kur  dirzus keiciat ? kokios kainos mazdaug ? per kiek laiko pakeicia ? ar duoda kokia garantija ? variklis 1.9TDI
Neseniai keiciau dirzus 1.9 tdi ( B4) pas Narkoze, pats pakeitimas kazkur 200lt kainavo. Na apie garantija taip tiesiai nepaklausiau , bet i atsakymo kiek laikys , patare atvaziuoti po kokiu 60t km apziureti ar viskas ir nuspresti jau laikas keisti ar dar truputi galima vazineti.  :) . Beje domejausi kainomis pas sauliu domeikavoje( Vietinis garazas domeikavoje, gerai zinomas del savo darbu) , tai darbu kaina tokia pati.

Pas sauliu tik eiles didesnes buna, bet jie tikrai daugiau supranta apie dyzeliukus, Jei reikes degima reguliuot ir t.t. jie tikrai geriau padarys.
Buvau ir pas Narkoze ir pas Sauliu ;)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14054: 2011 Rugsėjo 22, 09:52:06 »
klausimas butu kaunieciam kur  dirzus keiciat ? kokios kainos mazdaug ? per kiek laiko pakeicia ? ar duoda kokia garantija ? variklis 1.9TDI
Neseniai keiciau dirzus 1.9 tdi ( B4) pas Narkoze, pats pakeitimas kazkur 200lt kainavo. Na apie garantija taip tiesiai nepaklausiau , bet i atsakymo kiek laikys , patare atvaziuoti po kokiu 60t km apziureti ar viskas ir nuspresti jau laikas keisti ar dar truputi galima vazineti.  :) . Beje domejausi kainomis pas sauliu domeikavoje( Vietinis garazas domeikavoje, gerai zinomas del savo darbu) , tai darbu kaina tokia pati.

Pas sauliu tik eiles didesnes buna, bet jie tikrai daugiau supranta apie dyzeliukus, Jei reikes degima reguliuot ir t.t. jie tikrai geriau padarys.
Na deja atsiprasau bet bet kaip nustoja savo burtus ponas Saulius pasakoti nelabai ka protingo ir pasako, tik Lietuviskai sugeba ant visu meslu drabstytis o nieko nepadares visus kaltais isvadina...........
Ir nelabai suprantu ka cia galima daugiau suprasti apie degimo reguliavima :D
Ai beje labai turginiai juo dziaugiasi, jeigu ka reikia uzslept suchalturinti sako sioje vietoje lygiu nera.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs kodis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14055: 2011 Rugsėjo 22, 10:00:20 »

Na deja atsiprasau bet bet kaip nustoja savo burtus ponas Saulius pasakoti nelabai ka protingo ir pasako, tik Lietuviskai sugeba ant visu meslu drabstytis o nieko nepadares visus kaltais isvadina...........
Ir nelabai suprantu ka cia galima daugiau suprasti apie degimo reguliavima :D
Ai beje labai turginiai juo dziaugiasi, jeigu ka reikia uzslept suchalturinti sako sioje vietoje lygiu nera.

AS nesidrabsatu meslu, tiesiog Narkoze nesugebejo man sureguliuot degimo, sake siurblio elektrine dalis...  ( tipo net diagramos nesimato.)
O domeikavoj normaliai, dar pasake kad nebutina diagrama, o uztenka ziuret i kanala ir nuo iki intervalas turi but. IR akurat.

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14056: 2011 Rugsėjo 22, 11:31:48 »
As kalbejau apie sauliu o ne apie tave. Tu tik issakiai situacija. As ja pakomentavau su savo prieskoniu :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14057: 2011 Rugsėjo 22, 12:03:30 »
Žinai, tobulų nėra, kas nedirba tas neklysta. Nėra nei Tadas, nei Nerijus, nei aš, nei tas pats Saulius, TMC, Dyzelvita, Audi centras ir t.t. tokie dievai, kad nebūtų buvę klaidų, kad nebūtų buvę tokių situacijų, kad kitas kolega greičiau išprestų problemą ir priešingai. Tačiau Saulius turi charakterio savybę ir labai negražią...
Apie tai Tadas tau ir pasake, o ne apie tave Kodi ;)

Neprisijungęs kodis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14058: 2011 Rugsėjo 22, 12:16:22 »
Nu taip ner visi sventi, niekad nebus vieno gero , Ar vieno geriausio.
Tiesiog kiekvienas atsirenka paskui, kur jam geriau, patogiau ar maloniau :)
Tai bent jau man asmeniskai Domeikavos garazo paslaugos buvo geresnes. O ka kiti pasirinks jau ju reikalas. Tiek Narkoze, tiek jie gal turi negeru savybiu.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14059: 2011 Rugsėjo 22, 13:45:15 »
gamina, bet ne mūsų rinkai... Samsung'as man kaip keiksmažodis, daug turėtų pasiūlyti, kad pas juos pereičiau ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14060: 2011 Rugsėjo 22, 15:42:36 »
gnusmas ji rusijoi vadina))) na bent zinociau is ko tab'a pasiimt pigiau :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14062: 2011 Rugsėjo 23, 11:17:01 »
Aplenksiu Bajora :D.....

PEEEEEENKTAAAAADIEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIsssssssss

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 23, 11:19:52 sukūrė Biesas »

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14063: 2011 Rugsėjo 23, 11:33:36 »
gal kas turite parduoti zeminancias spyruokles for AUDI B4 sedanas.. kad zemintu 4-5 cm :) brukstelkit PM  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14064: 2011 Rugsėjo 23, 12:40:04 »
Aplenksiu Bajora :D.....

PEEEEEENKTAAAAADIEEEENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIsssssssss
Nu blin :E
Nespejau grįžtį į interneto pasaulį.... :[

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14065: 2011 Rugsėjo 23, 12:41:32 »
gal kas turite parduoti zeminancias spyruokles for AUDI B4 sedanas.. kad zemintu 4-5 cm :) brukstelkit PM  :)
Jos per savo gyvenima tiek suseda pacios, kad net nepatiketum :D
Ant spyruokliu niekas nerasys "jos mazina auksti 4-5cm" nuo jusu nezinomo aukscio... :)

Yra zymimos orginalios spyruokles pagal spalvotus taskus, pagal tai gali suzinoti kokio tipo spyruokle, nes ju buvę įvairių.

Neprisijungęs Tomasinas

• Įrašai: 2330
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14066: 2011 Rugsėjo 23, 13:20:37 »
gal kas turite parduoti zeminancias spyruokles for AUDI B4 sedanas.. kad zemintu 4-5 cm :) brukstelkit PM  :)
Jos per savo gyvenima tiek suseda pacios, kad net nepatiketum :D
Ant spyruokliu niekas nerasys "jos mazina auksti 4-5cm" nuo jusu nezinomo aukscio... :)

Yra zymimos orginalios spyruokles pagal spalvotus taskus, pagal tai gali suzinoti kokio tipo spyruokle, nes ju buvę įvairių.

aciu uz info :) jau radau :)

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14067: 2011 Rugsėjo 23, 14:46:54 »
Questa su Tortadieniu (f) (f)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14068: 2011 Rugsėjo 23, 14:49:26 »
:(

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14070: 2011 Rugsėjo 23, 15:55:23 »
Sveiki, forume nerandu arba blogai ieskau, bet man reikia patarimo, mano audi registruota dedes vardu, o darbe kad galetu man kompensuoti vazinejimo islaidas reikia kad tas automobilis butu mano vardu registruotas arba kazkaip imanoma irasyti jog esu as to automobilio naudodojas ar kazkaip pan, tai klausimas ka man daryti ir kur kreiptis? :)  kiek visa tai kainuoja? (persiregistruot ant saves man neapsimoka nes perrasymas kainuos plius draudimas iki 25metu nors stazo jau 5 metai yra ziauriai brangus) Aciu :)

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14071: 2011 Rugsėjo 23, 16:25:00 »
Su gimtadieniu questa:)

Neprisijungęs Zemintaz

• Įrašai: 554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14072: 2011 Rugsėjo 23, 16:27:50 »
Su gimtadieniu questa:)

Questa su tortadieniu!
Mazhyli, kaip siandien vakaro planai? :D

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14073: 2011 Rugsėjo 23, 16:44:46 »
Sveiki, forume nerandu arba blogai ieskau, bet man reikia patarimo, mano audi registruota dedes vardu, o darbe kad galetu man kompensuoti vazinejimo islaidas reikia kad tas automobilis butu mano vardu registruotas arba kazkaip imanoma irasyti jog esu as to automobilio naudodojas ar kazkaip pan, tai klausimas ka man daryti ir kur kreiptis? :)  kiek visa tai kainuoja? (persiregistruot ant saves man neapsimoka nes perrasymas kainuos plius draudimas iki 25metu nors stazo jau 5 metai yra ziauriai brangus) Aciu :)
Na kazkaip neteko girdeti kad panaudos sutarti butina pasirasyti tik su darbuotoju. Tegul su tavo dede rasosi ta sutarti ir viskas.

Papildymas( is www.tax.lt) :
Del tos panaudos - jeigu imone ima neatlygintinam naudojimui automobili is fizinio asmens (nedirbancio imonej), tai reikia surasyti sutarti su visom salygom kaip tas auto bus naudojamas? Eksploatacijos sanaudas nusiraso imone, o zmogus dar kazkaip buhalteriskai tame dalyvauja ar ne?
Prasau, parasykit kaip yra, niekur nerandu konkretaus atsakymo.

mogus "niekaip nedalyvauja", jeigu tik neremontuosit automobilio kapitališkai, nesukišit didelių įdėjimų. Bet ir čia sukamasi, jeigu sutartis sudaryta ilgam laikui. Žodžiu, jei supranti, kas tai yra esminis IT pagerinimas, tai tas pagerinimas turėtų nusidėvėti per tiek laiko, kiek jūsų įmonė eksploatuos automobilį. Priešingu atveju (jei grąžinsit savininkui automobilį anksčiau, nei atsipirks pagerinimas) žmogui atsiras GPM už pajamas natūra. Skaitysis, kad jis gavo naudą.

Placiau pats pasiskaityk :
http://www.tax.lt/temos/3998-del-automobilio-panaudos-sutarties-ir-jos-priedai
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 23, 16:48:26 sukūrė no one »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14074: 2011 Rugsėjo 23, 16:48:53 »
Čia tik įmonė išsikalinėja ;)