Sveiki, forume nerandu arba blogai ieskau, bet man reikia patarimo, mano audi registruota dedes vardu, o darbe kad galetu man kompensuoti vazinejimo islaidas reikia kad tas automobilis butu mano vardu registruotas arba kazkaip imanoma irasyti jog esu as to automobilio naudodojas ar kazkaip pan, tai klausimas ka man daryti ir kur kreiptis?
kiek visa tai kainuoja? (persiregistruot ant saves man neapsimoka nes perrasymas kainuos plius draudimas iki 25metu nors stazo jau 5 metai yra ziauriai brangus) Aciu 
Na kazkaip neteko girdeti kad panaudos sutarti butina pasirasyti tik su darbuotoju. Tegul su tavo dede rasosi ta sutarti ir viskas.
Papildymas( is
www.tax.lt) :
Del tos panaudos - jeigu imone ima neatlygintinam naudojimui automobili is fizinio asmens (nedirbancio imonej), tai reikia surasyti sutarti su visom salygom kaip tas auto bus naudojamas? Eksploatacijos sanaudas nusiraso imone, o zmogus dar kazkaip buhalteriskai tame dalyvauja ar ne?
Prasau, parasykit kaip yra, niekur nerandu konkretaus atsakymo.
mogus "niekaip nedalyvauja", jeigu tik neremontuosit automobilio kapitališkai, nesukišit didelių įdėjimų. Bet ir čia sukamasi, jeigu sutartis sudaryta ilgam laikui. Žodžiu, jei supranti, kas tai yra esminis IT pagerinimas, tai tas pagerinimas turėtų nusidėvėti per tiek laiko, kiek jūsų įmonė eksploatuos automobilį. Priešingu atveju (jei grąžinsit savininkui automobilį anksčiau, nei atsipirks pagerinimas) žmogui atsiras GPM už pajamas natūra. Skaitysis, kad jis gavo naudą.
Placiau pats pasiskaityk :
http://www.tax.lt/temos/3998-del-automobilio-panaudos-sutarties-ir-jos-priedai