Butent, ir tai negali buti vieno zmogaus plesimasis ir viskas keturias puses, visi turi i tai ideti savo indeli, ar jis bus didelis ar mazas, bet jei bendruomene stovi keliose barikaduose, tada viskas. Bendruomene pasmerkta. Visi turi nusileisti ant zemes ir bent jau pradeti ar testi darba, kuris ta bendruomene galetu suvieniti. Ir neziureti i viena ar kelis narius, kurie "ale" galetu viska padaryti "tik jiems reikia pasistengti"...
Nu vnz, as jau baigiau su savo nuomones ir zvilgsnio is sono paaiskinimu
Beje, situo nenorejau nei ko iszeisti, nei kam prisikti, tai yra mano nuomone ir prasau mano nuomone gerbt. Nes tik abipuse pagarba leidzia teisingai "suvirskinti" viska 
Man sudėtinga su tavim kalbėtis ir diskutuoti, nes nebuvai visur, ne viską matei, viską supranti kaip tau dabar pateikta, tai ka matai siai dienai, tad iš to ir nuomonę susidarai - normalu.
Nėra čia kapitaliai kažkas susiskaldę, tiesiog dalis žmonių (kiek didelė spresk pats) pasitraukė į pavėsį. Gali tai vadinti kad ir į pensiją išėjo

Tiesiog ne visi turi laiko tik tuščiom kalboms, erezijoms, vandens mutinimui, santa barbarai ir mėšlo kratymui... Vieni dirbo, kiti kalbėjo, treti buvo neutralūs, ketvirti padėjo ir t.t.t. Buvo skirtingos ir nuomonės (tai normalu) - tik nebuvo laiko tuščiam laiko švaistymui - todėl ir nebėra likę daug žmonių.
Pažiūrėkime kiek klubas yra iš nieko padaręs, pakėlęs ir užaugęs... Manai kad kažkas čia bapkes darėsi? Dėl bapkių ar is bapkiu meetai buvo? Ne... manau kur kas giliau šaknis slypi kaip visa ši chebra atsirado, užaugo ir pasiekė tokių rezultatų. O tiem kas vis dar nenustoja skleisti nesamonių, pasiūlysiu pasiekti tiek, kiek buvęs kolektyvas pasiekė - va tada ir pakalbėsime kaip lygus su lygiais... Kol kas rezultata visi matome - jis niūrus... Bet labai noriu, linkiu kad jis butu progresuojantis i virsu, ne apacia. Vistik gaila ziureti kai tiek sugriuvo sunkiai pastatyta visuomene. Vistk sunkaus bet malonaus darbo deka to buvome visi pasiekę!
O jei manau kad neturiu teises pykti - klysti, nes siam buvusiam kolektyvui daug saves idejau... labai daug, todel ir abydna, kad tie "kietekai" loję - dabar nepatempia klubo.... o tiek i grūdaką daužėsi kulokais...

Tai lai parodo kokie kieti....
Beja cia jokie izeidimai, jokie asmeniskumai, kalbame apie kluba, meetus, zmones kurie ir sudaro kluba

Galu gale galima daug patarti, daug padeti, bet paciu likusiu klube EGO toks afigienai didelis, kad jis prazudyti baigia ne tik juos pacius, bet ir visa kluba.
Ir tai mano nuomone, galite jos negerbti