Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 62724 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal uzteks jau :/

Neprisijungęs V6

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
niekas nedraude rinkti ir po 30lt ir idomu ar butu rengins nuo to geresnis
jei zuret kad renginis ruostas poros zmoniu tai tikrai daug darbo ideta
jei ziuret kad renginis audi klubo ruostas tai tikrai didelis s....
del lakstimu niekas nedraude pratemt balta-raudona juosta kad atskirt rengini nuo ploto kur galima lauzit savo auto
del garso kad nesigirdejo vedejo tai baikit kitoi pusei jis girdejosi ir gan gerai paliginus koks megafonas
del renginiu visiems vaiksciojo ir asmeniskai kviete
del r8 juk aiskei buvo pasakita ji bus apziurai
del r8 vairuotojo idomu kaip patis butumet su ja vazineja specelistai

p.s. vazevau kaip ziurovas nors buciau slalome dalivaves jei zinociau kad jis toks neiprastas

Neprisijungęs Vitalikaz

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 393
    • Žiūrėti profilį
ash visishkai patenkintas renginiu, viskas buvo  (y) (y) (y) nesigailiu kad nuvaziavau  :P

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
bet matau liaudis užsiprašė neišsišokti daugiau nei kaip audi A6 su Allroad blizgučiais

Nusivyliau, nes pamačiau tikrą lietuvio bruožą, neturiu - todėl nekenčiu. Hebra, jei kažkas duoda šansą pačiupinėti tai kas LT tik 4vnt. ir vienas iš jų salone, tai bent iš pagarbos nelokite.

Aš asmeniškai labai pripažystu audi, atvažiavau pažiūrėti mechaninių ar tuningo sprendimų, patikėkit, nieko nepamačiau. O kad ant mašinos priklijuotos prabangesnės mašinos detalės - tai neriaiškia jog tai sprendimas.

gal komentaru reikia ? :D

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
niekas nedraude rinkti ir po 30lt ir idomu ar butu rengins nuo to geresnis
jei zuret kad renginis ruostas poros zmoniu tai tikrai daug darbo ideta
jei ziuret kad renginis audi klubo ruostas tai tikrai didelis s....
del lakstimu niekas nedraude pratemt balta-raudona juosta kad atskirt rengini nuo ploto kur galima lauzit savo auto
del garso kad nesigirdejo vedejo tai baikit kitoi pusei jis girdejosi ir gan gerai paliginus koks megafonas
del renginiu visiems vaiksciojo ir asmeniskai kviete

p.s. vazevau kaip ziurovas nors buciau slalome dalivaves jei zinociau kad jis toks neiprastas
pinigai buvo renkami grynai už trasą susimokėti ir surinktas didesnis jų kiekis niekaip nebūtų įtakojęs renginio kokybės (h)
renginys nebuvo idealus ir išbaigtas, nes tiesiogiai jo organizavime dalyvavo tik 2 žmonės. sorry bet dviese tikrai nėra lengva suvaldyti tokią minią žmonių, arba kitaip sakant nelabai ir įmanoma.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
man atrodo, kad jau laikas rakinti temą :V išsisėmė (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
bet matau liaudis užsiprašė neišsišokti daugiau nei kaip audi A6 su Allroad blizgučiais

Nusivyliau, nes pamačiau tikrą lietuvio bruožą, neturiu - todėl nekenčiu. Hebra, jei kažkas duoda šansą pačiupinėti tai kas LT tik 4vnt. ir vienas iš jų salone, tai bent iš pagarbos nelokite.

Aš asmeniškai labai pripažystu audi, atvažiavau pažiūrėti mechaninių ar tuningo sprendimų, patikėkit, nieko nepamačiau. O kad ant mašinos priklijuotos prabangesnės mašinos detalės - tai neriaiškia jog tai sprendimas.

Ar čia mano komentarai?

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
dar palauk slimai tegul issikalba cia zinai sarasa reiks daryk kuriems kituose renginiuose reikia itikti :D jo arba is vis nekviesti :)
na jo butu rinke po 30,- atsimestu zmoniu ir dalis nevaziuotu tikrai.
beje pinigu reikia ir nemazai.  prizams juk, issinuomoti sviesofora , kad ir atitverti kaip sakai su juosta jo jin pas visus namuose metosi :) mikrofonus dalija irgi :)
aisku butu gerai ir muzika bet va reikia koloneliu :) ir taip toliau ...

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

Ar čia mano komentarai?

na asmeniskai niekas musu nesupazindino ,tada manau tavo draugo gal.

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
kur video ,kur foto ?

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
ne nu geras, xebryte tikejosi vos ne kazkokias ala 1000km lenktynes pamatyt :D as tai uzskaitau rengini, viena kas nepatiko is rungciu t.y. kazkaip per ilgai uztruko su tais stock ne stock vertinimais, visa kita normaliai ir tikrai fun ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kur video ,kur foto ?
keletą lapų atgal buvo ir foto ir video ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs V6

• Žiūrėti profilį
spcelei maluciui

niekas nedraude rinkti ir po 30lt ir idomu ar butu rengins nuo to geresnis (i pasisakima juk rengnis uz dvilika litu)
jei zuret kad renginis ruostas poros zmoniu tai tikrai daug darbo ideta (manoasmenine nuomone ir i pasisakima nieko gero)
jei ziuret kad renginis audi klubo ruostas tai tikrai didelis s.... (mano asmenine nuomone )
del lakstimu niekas nedraude pratemt balta-raudona juosta kad atskirt rengini nuo ploto kur galima lauzit savo auto (niek nepasistenge ju suvaldit tame tarpe ir as)(o del juostos tai mintis kitiem renginem nes lakste ir lakstis)
del garso kad nesigirdejo vedejo tai baikit kitoi pusei jis girdejosi ir gan gerai paliginus koks megafonas (dalina ne daelina girdejosi bent man gerai)
del renginiu visiems vaiksciojo ir asmeniskai kviete (siule ir man ir kitem pats mciau ir girdejau)

mano asmenine nuomone yra tik mano ir ji nera nei ka primetama nei kasnors privalo jos laikitis

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Renginys geras, oras puikus buvo, pabenrauta su silkių fanais, kitą kartą tikiuosi išeis ir pravažiuot jei būsiu pasiruošęs  :V

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
specialiai V6,
duosiu as tau palyginima: parke pramogauja seimos su vaikais , viskas grazus viskas ramu . ibega pasiutes suo, kas tada atbaidom nuo saves ji ir toliau sedim arba susirenkam manatkes ir tegul kitus puldineja . jo metu kiek matau yra Tau, bet pirsto pajudinti niekas nenori.

ai dar viena pamirsau, policijos palyda buvo reikalinga, nes susiskaide kolona,jeigu butu ji tai galejome ir per centrine dali vaziuoti. bet manau net i kalbas neitu jeigu nemoketu jiems.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 04, 11:25:12 sukūrė malucis »

Neprisijungęs V6

• Žiūrėti profilį
nu jeigu taip tai ar daug tamsta ta pirsta judinai
 o jei nesuprantama ka as noriu pasakit tai pakaitik iki galo  mano asmenine nuomone yra tik mano ir ji nera nei kam primetama nei kasnors privalo jos laikitis

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
 o jei nesuprantama ka as noriu pasakit tai pakaitik iki galo  mano asmenine nuomone yra tik mano ir ji nera nei kam primetama nei kasnors privalo jos laikitis

ir nebutina cia garsiai tos asmenines nuomones skelbti gal , ne visiems idomu ;)

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

taip keleta kartu ejau prie slimo organizatoriau ir prasiau per garsiakalbi nors taip sudrausminti .
ka tu man siuliai savo masina statyti zinodamas kad namo tada mane parves kita masina :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
P.S Man jau dureles sutvarkė :D :D :D

drunkenmaster

• Svečias

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Operatyviai :D

Pats stebiuosi :)
e tai kiek supratau tai tavo A6 su alroado lipdukais ar ne :D na man tai dzin kazkaip nekreipiu demesio i tokias pievas, na jei normaliai padaryta tai normaliai, man ta A6 2,7biT kazkaip labai dailiai ziurejosi ypac salonas ir uzpakalis (y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Operatyviai :D

Pats stebiuosi :)
e tai kiek supratau tai tavo A6 su alroado lipdukais ar ne :D na man tai dzin kazkaip nekreipiu demesio i tokias pievas, na jei normaliai padaryta tai normaliai, man ta A6 2,7biT kazkaip labai dailiai ziurejosi ypac salonas ir uzpakalis (y)

Na pas mane nėra jokių lipdukų, tik apačios poliruoto aliumo nuo allroad :)

Neprisijungęs TomasRS6

• Įrašai: 292
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi!

Labai juokinga, kai skaitai postus nuo pradžios, po įvykusio renginio:
iš pradžių.... ačiū - geras renginys, super.. tt, o paskui toks žodelis BET,,,,,,,,,  :D

ir tada išreiškiame savo piktąsias mintis :)

Iš mano pusės tik toks pastebėjimas: kituose renginiuose reikėtų skirti daugiau dėmesio saugumui, kad ten kur būriujasi žmonės ir auto "SHoW" nebūtų. Šiam tikslui galima skirti kokią nors "vaizdelių" zoną :)

O be pagiežos žmoniškai bendrauti, diskutuoti, dalintis ispudžiais visiems reiktų išmokti tiek su Audi 80 tiek su R8 valdytojais ;)

Ane žmonės!!!!

Strong we are united!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Manau jau uzteks sio pilstymo is tuscio i kiaura.