Citata iš: Evaldas 2010 Sausio 16, 20:20:37 Pakūręs esu temą šalia šitos, sumeskit visi foto tenai Pravalas su tom fotkem, pasiemiau du komplektus batareiku, bet nuo salcio visos uzlinko jau pradzioj renginio
Pakūręs esu temą šalia šitos, sumeskit visi foto tenai
Citata iš: gataz 2010 Sausio 16, 20:22:26 Citata iš: Evaldas 2010 Sausio 16, 20:20:37 Pakūręs esu temą šalia šitos, sumeskit visi foto tenai Pravalas su tom fotkem, pasiemiau du komplektus batareiku, bet nuo salcio visos uzlinko jau pradzioj renginio Galėjai manęs fotiko paprašyti, aš savojo nenudusinu jau pusmetis
Citata iš: Evaldas 2010 Sausio 16, 20:23:10 Citata iš: gataz 2010 Sausio 16, 20:22:26 Citata iš: Evaldas 2010 Sausio 16, 20:20:37 Pakūręs esu temą šalia šitos, sumeskit visi foto tenai Pravalas su tom fotkem, pasiemiau du komplektus batareiku, bet nuo salcio visos uzlinko jau pradzioj renginio Galėjai manęs fotiko paprašyti, aš savojo nenudusinu jau pusmetis Baisu ten prie broliu eit
Ko cia nesuprast? Stovi broliu mapija, vdrug uzkliudysi Ne juokauju, kai nepazystu tai nelindau
Sveiki, sorry kad mazai su kuo pabendrauti spejau, norejosi kuo daugiau video prifilmuoti. Atskirus video sudesiu gal ryt poryt, monatzas siek tiek uztruks, nes laiko stoka daro savo.Bajoras is Bieso kompo
Bajora maciau max 3 kart, pradzioj prie masinos, paskui pradzioj filmuojant ir an galo vel islindus filmuojant
Citata iš: gataz 2010 Sausio 16, 20:39:52 Bajora maciau max 3 kart, pradzioj prie masinos, paskui pradzioj filmuojant ir an galo vel islindus filmuojant o ka visa kita laika veikei? Bajoras (v)
jei kam idomu padariau toki trumpa demo filmuka gali pasidalint
http://www.youtube.com/watch?v=ZKfUVd81HfU prasau. dar nesuprocesino video tai ne pilna kokybe. veliau pageres biski. nepykit kas nerasit saves buvo lb salta tai nedaug kadru