Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 179920 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #275: 2008 Spalio 16, 14:19:39 »
#152, #154  tingiu kartotis... 
:-] :-] :-] tai yra daugiau nei juokinga tada  (+)  ir kokį tau pvz dabar pateikus.......
na sakykim kad ir iš tokio kaimelio (palyginus), kur "visi viens kitą pažysta"  kaip Klaipėda:
sakykim, jei aš pažystu žmones,dirbančius savivaldybėje, bendraujančius ir tvarkančius reikalus su meru,
tai vistiek aš niekada nedrysčiau teigti, kad žinau kaip ir kas ir kokios varkės pas merą, net jei
ir man kažką pasakotų tie žmonės ir pan. ... pagauni kampą kur link lenkiu  ;)
o tu čia: būnu pora kart per metus, bendrauju su akademikais ir pan.
kam nors bent bezdalą (sorry, kvapą) yra tekę užuost tų personų didžiųjų, apie kurias čia kalba ??  Oo)
taigi, apie ką tada kalbėt ......

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2008 Spalio 16, 14:26:27 »
teko ir ne vienam :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2008 Spalio 16, 14:36:56 »
tai kaip gaunas tada, pagal kvapą viskas aišku ir žinoma ir tikrai neiškreiptai žinoma patapo ??

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2008 Spalio 16, 14:39:59 »
nea geriau bachuras butu atejes ir suktu dielas sau..blin nejuokink,vargsas chodorkovskis,nekaltas,nieko nepadares...jis buvo ne konkurentas,o kenkejas,tokie kaip jis 90-ais visa saly ispardave ir sau vietas ispirko valdzioi...nieko siaip sau nebuna ir nereikia cia rodyt koks jis vargsas kaleime sedi...statuose butu is viso ant elektrines kedes pasodine uz visus bajerius kiek jis pridares...
Tu aišku viską geriau žinai :D bet mano kuklia nuomone Rusijoj ramiai ir pagal tuos pačius straipsnius gali sodint praktiškai kiekvieną asabą, kurios turto vertė didesnė nei sakykim 10 mln rublių, nekalbant apie visus oligarchus :D Bet sėdi iš jų ko gero vienas Chodorkovskis. Na ir sutapimas, kad jis vienintelis iš man žinomų oligarchų užsisvaigo ait rimtai politikon ir būt prezidentu  (z) Neeeeeeee...  :V negali būti, Volodka taip nepadarytų.... :D Sutapimas  (+) :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 16, 14:42:10 sukūrė spydas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2008 Spalio 16, 14:44:43 »
cia jau tu nusprendei pagal ka viskas aisku ir zinoma, tad spresk sau ir toliau.
nevykęs atsakymas neturint ką atsakyt.
as pasiliksiu prie savo nuomones ir zinomu faktu... 
pagaliau išpešiau, sužinojau tai ką ir norėjau sužinot.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2008 Spalio 16, 14:46:48 »
..bet mano kuklia nuomone Rusijoj ramiai ir pagal tuos pačius straipsnius gali sodint praktiškai kiekvieną asabą, kurios turto vertė didesnė nei sakykim 10 mln rublių, nekalbant apie visus oligarchus :D Bet sėdi iš jų ko gero vienas Chodorkovskis. Na ir sutapimas, kad jis vienintelis iš man žinomų oligarchų užsisvaigo ait rimtai politikon ir būt prezidentu  (z) Neeeeeeee...  :V negali būti, Volodka taip nepadarytų.... :D Sutapimas  (+) :D
laaabai geras pastebėjimas  (+)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2008 Spalio 16, 18:11:05 »
Na gal biški jau pergiliai knisam :D jau tikrai abejotina ar kasnors žino tiesa šiom temom, man labiau patiko - vakarų įtaka vs rytų įtaka tema, rusofobija, masinis smegenų plovomas per žiniasklaidą :D :P

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2008 Spalio 16, 18:23:46 »
Na gal biški jau pergiliai knisam :D jau tikrai abejotina ar kasnors žino tiesa šiom temom, man labiau patiko - vakarų įtaka vs rytų įtaka tema, rusofobija, masinis smegenų plovomas per žiniasklaidą :D :P
o gal tamstai atvirkštinis plovimas padarytas ?? :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2008 Spalio 16, 19:30:15 »
cia jau tu nusprendei pagal ka viskas aisku ir zinoma, tad spresk sau ir toliau.
nevykęs atsakymas neturint ką atsakyt.
as pasiliksiu prie savo nuomones ir zinomu faktu... 
pagaliau išpešiau, sužinojau tai ką ir norėjau sužinot.

dingo tas atsakymas,o tu ji pamatei vien del to kad pas mane netas grybauja...spydas - 100% teisinga nuomone,abramovicius zaidzia pagal taisykles - buvo pasakyta,sutvarkai ciukotija,ir vaziuok i anglus ir pirk Chelsea,daryk ka nori,o Chodorkovskis ne pagal taisykles zaist pradejo uz tai ir sedi ir kitiem parode kad taisykliu reikia laikytis...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2008 Spalio 16, 19:39:33 »

man su grishman'u kartu plove :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2008 Spalio 16, 21:48:24 »
paaiškink ką tuom nori pasakyt, bo aš suprantu labai blogą minty ir noriu tikėt kad klystu

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2008 Spalio 16, 22:36:25 »
daugumai atvirkštinis plovimas padarytas - taip prišikta į dūšią, kad tos politikos nė matyt, nė girdėt nesinori.  (i)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2008 Spalio 16, 23:05:00 »
daugumai atvirkštinis plovimas padarytas - taip prišikta į dūšią, kad tos politikos nė matyt, nė girdėt nesinori.  (i)
Kas tiesa, tas ne melas...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2008 Spalio 17, 12:53:11 »
paaiškink ką tuom nori pasakyt, bo aš suprantu labai blogą minty ir noriu tikėt kad klystu
o ko čia nesuprasti ?? :V
gal tiesiog Grishman'ui praplauta kitaip, kad ne Rusija yra blogis (kaip jis teigia, kad praplauta daugumai), bet kad vakarai su visom savo organizacijom yra blogis (kaip kad teigia jis) :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2008 Spalio 17, 13:22:09 »
super kolekcija  (+) (y) (y) (y)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2008 Spalio 22, 17:27:53 »
o ko čia nesuprasti ?? :V
gal tiesiog Grishman'ui praplauta kitaip, kad ne Rusija yra blogis (kaip jis teigia, kad praplauta daugumai), bet kad vakarai su visom savo organizacijom yra blogis (kaip kad teigia jis) :)
Aš skirtingai nuo tamstos, i visą info kritiškai žvelgiu, nesvarbu ar ji sklinda iš vakarų ar iš rytų, ir stengiusi atrinkti tai kas teisinga ir ne ir darau atitinkamas išvadas ir tos ir tos pusės yra vienodai "akujennos" tik pastaruoju metu ta vakarine kažkaip pasišiukšlinusi labiau...
Ir tikrai nesakau, kad visos tos vakarų organizacijos yra blogis tik kažkaip už tų visų nuostabių dalykų demokratijų, vis tai tas, tai anas "tamsaus" pasivaidena, pagyvensim, pamatysim po kokių 5-10 metelių...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 22, 17:45:17 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2008 Spalio 27, 23:01:29 »
o aš kur nors teigiau, kad šventai tikiu provakarietiškomis beletristikomis ? :V Juk tik teigiau, kad Rusijos politika man nėra kaip tobulumo pavyzdys...

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2008 Spalio 27, 23:16:23 »
o nors geopolitika.lt kas nors skaito?.. ar bbc.com :)
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2008 Spalio 29, 12:33:13 »
blin kazkaip tik siandien uztikau si skyreli... grauzu paskaityt :D o kodel negalit kai kurie pripazint, kad mes negalim gyvent tiek be rusijos, tiek be ES... mes per mazi ir neturim jokiu rimtu savo istekliu, kad galetumem kazkuom figuruot... ir as tikrai nematau reikalo kelt kazkuria sali ar bloka ant pakylos... buvo kalbeta apie ES istojima ir palaipsniui atsirandanciu prekiu is ES, o pries tai buvusiu naikinima... aisku, gal tai ir blogai, bet kodel - del to, kad padidejo tu paciu produktu kainos, nors realiai sudetis lieka ta pati. Viskas del to, kad vyktu prekiu mainai ES viduje, su atitinakmais ES standartais, o ne butu importuojama is kitu saliu. Kas del rusijos - panasu, jog Jaunelis per mazai su paciais lietuviais bendrauji ir LT ziniu, ar kokiu bbc ziuri... nes pagal tavo postus tai rusija yra ko ne kaip svajoniu salis.. tik klausimas - kodel ten nevaziuoji gyvent jei ten jau santvarka ir gyvenimas toks ahuelnas... kas del to, kad kirkilas nuolat pasakoja, kad nera krizes - tai pamastykit patys, kokia butu zmoniu rekcija jei pasakytu, kad va prasideda krize... tada iskart butu statu banku likimas... nes visos bobutes ir pan. ta pacia diena i bankus sulektu savo indelius atsiimt, o viso sito paseka - banku bankrotas. As niekam nei priekaistauju nei noriu ar bandau savo nuomone pirst... tiesiog kai kas atmerkit akis ir i viska paziurekit is ivairiu pusiu, o ne is vieno kampo...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 29, 12:35:59 sukūrė Arvis »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2008 Spalio 31, 00:24:51 »
<...>tiesiog kai kas atmerkit akis ir i viska paziurekit is ivairiu pusiu, o ne is vieno kampo...
labai teisingi žodžiai (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2008 Lapkričio 09, 17:16:14 »
toki klausima gavau vienam rusu forume :

привет.
у меня к тебе вопрос,т.к ты единственный человек которого я хоть как то знаю из прибалтики.
если не трудно правда,да и сразу прошу прощенье что не в тему.
я живу на западе московской.обл.,в день минимум 100км проезжаю по трассе соединяющую Москву и Европу.
все бы было нормально,но на протяжении некоторого времени меня это просто достало.я езжу как правило ночью,так вот, почему эти очень плохие(сдерживаюсь пока)дальнобольщики с номерами PL?LT?LV,прошу заметить только они!!!вытворяют на дороге непойми что.а именно,вот эта .ука едет в правом ряду,только начнешь сравниваться в левом(двухполосна трасса) для обгона,он вкл.левый поворот(хорошо что хоть это делает) и перестраиваиться прям перед капотом!!!и ему не важно, едешь ты 70 км или 150.может у вас так принято?включил и повернул,и не важно обгоняют тебя или нет...
просто вымораживает,стока резины оставлено по этому поводу,стока выездов на встречку(деваться не куда)
столько выбитых лобовых стекол грузовиков...
и вчера так меняя вообще гудком обматирил поляк!я его не пустил,но я уже пересек его начало прицепа!!!!
куда деваться?
прощу прощенья.

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2008 Lapkričio 09, 17:49:03 »
Gali jam atsakyti, kad pas mus buvo pradėję dalnoboiščikais priiminėt bele ką, kas už vairo pasilaiko, tai kaip tai padaugėjo idiotų su fūrom. Nieko asmeniško, tik situacija darbo rinkoj.  :D Tai ir važiuoja kaip su golfais ar polski fiatais :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 09, 17:58:32 sukūrė spydas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2008 Lapkričio 09, 18:02:36 »
politika, Putinas  :D :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį