Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 184166 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #225: 2008 Spalio 13, 23:17:23 »
del tos CCCP ir esam dabar tokie atsilike nuo vakaru :)
kazkodel manes stovejimas eileje del visokiu deficitu tai visai manes nezavejo :) Talonas maistui (cia tai kazkas unikalaus, ka tik rusijos protas galetu sugalvoti) o ka jau kalbet apie visokius zigulius, maskvicius ir t.t. :) manau cia visi ir tik laukia savo audi (vakaru burzuju ismisla) pasikeisti i tarybu sajungos technikos stebukla - zigulius (kuriu rusu iskilioji tauta, neprilystama fiato dizaina sugebejo puoseleti net 30 metu), kuriuos pakeite neprilygstamos kokybes lada kalina (kuri ir girtas rusas su kujaciu sutaisytu). Jug visa ka geriausia kuria rusai.

tuoj jauciu busiu isvadintas kapitalistine kiaule, parsidaveliu amerikai, nu bet ka cia padarysi. Uz tokias rasliavas tikriausiai jau sedeciau kur nors sibire prie laptevu juros, sau silkes zvejociau uz menesio.

apie ka tu ?? ?? ??

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2008 Spalio 13, 23:25:53 »
del tos CCCP ir esam dabar tokie atsilike nuo vakaru :)
kazkodel manes stovejimas eileje del visokiu deficitu tai visai manes nezavejo :) Talonas maistui (cia tai kazkas unikalaus, ka tik rusijos protas galetu sugalvoti) o ka jau kalbet apie visokius zigulius, maskvicius ir t.t. :) manau cia visi ir tik laukia savo audi (vakaru burzuju ismisla) pasikeisti i tarybu sajungos technikos stebukla - zigulius (kuriu rusu iskilioji tauta, neprilystama fiato dizaina sugebejo puoseleti net 30 metu), kuriuos pakeite neprilygstamos kokybes lada kalina (kuri ir girtas rusas su kujaciu sutaisytu). Jug visa ka geriausia kuria rusai.

tuoj jauciu busiu isvadintas kapitalistine kiaule, parsidaveliu amerikai, nu bet ka cia padarysi. Uz tokias rasliavas tikriausiai jau sedeciau kur nors sibire prie laptevu juros, sau silkes zvejociau uz menesio.

apie ka tu ?? ?? ??

kazkas minejo kad EU praktiskai tas pats kaip ir CCCP tai va tokius pamastymus parasiau

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2008 Spalio 13, 23:37:36 »
tai dar karta paskaityk kuom tos sajungos identiskos,o jei nesupratai - skaityk vel kol suprasi...

Neprisijungęs juoda_plunksna

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2008 Spalio 14, 00:00:07 »
tai dar karta paskaityk kuom tos sajungos identiskos

o jei rimciau - kiek to identiskumo? bendra valiuta? niekas jos mums pre prievarta nekisa - mes netgi nesugebam jos isivesti. sienu nebuvimas? jos yra, tik kontroliuojamos kitaip. realus suverinitetas taip pat visu valstybiu islikes. bendra politika? is dalies taip, bet is esmes musu istatymai skiriasi nuo tarkim Prancuzijos ar Italijos. taip pat ES nenurodineja, kas pas mus turi sedeti valdzioje.
manau skirtumu daugiau nei panasumu, o tai, kad galime gyventi erdveje, kur nera politinio teroro, ryskiu asmenybes suvarzymu ir ideologiniu draudimu, mano nuomone yra didelis dalykas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2008 Spalio 14, 07:02:28 »
...o kad keliaut galima - pliusas afigienas tik uzsinieciai pamate lietuviskus numerius baidos bisky...:)
žinai, pastebėjau, kad va šita frazė labai dažnai visų minima, ir jau net oficialiai, ir minima kaip neigiamas dalykas,
bet pažiūrėjus 'giliau' ir dar biškį su sarkazmu, aš darau išvadą, kad net LABAI GERAI kad taip yra, nes galiu pateikti
aibę pvz, kaip kad dirbantis su visokio plauko ir kilmės užsieniečiais; kad tam tikru kad ir kokiu konfliktiniu momentu,
yra labai gerai priminti, maždaug:"nebenervuok manęs nes žinai kas aš ir iš kur, ir ką galiu pridaryt"  :D  :D  :D
Ir atitinkamoj situacijoj paimkim kad ir amerikoną - nieks į jį dėmesio nekreipia, išvadina kaip kad visus jankius vadina, pasiunčia
ir baigta...... net gaila žiūrėt  :) patikėk manim.
Taip kad jei jau vakarai susikūrė tokį įvaizdį apie mus kad reik baidytis (bet tuo pačiu mus laiko protingais ir darbsčiais, jei ką),
tai lai taip ir būna, ir kartoju, kad man tai labai patinka,  :D tikrai geriau nei amerikono situacija :-)
(amerikona čia kaip kad pvz paėmiau, gal kaip kad galingos valstybės pilietį, nors yra pavyzdžių ir kitokių per akis)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2008 Spalio 14, 08:02:50 »
tai dar karta paskaityk kuom tos sajungos identiskos,o jei nesupratai - skaityk vel kol suprasi...
O dabar parašyk rašinėlį kuom jos skiriasi :D Ganėtinai sunku žmogui, savo akim jos norm nemačius ania? :D

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2008 Spalio 14, 09:45:06 »

na ir kuom gi jos identiskos??? kad tas pats popierius atsiskaitymo ar sienu nebuvimas??? Cia toks pats identitetas kaip zaz tavrija = audi a8 (abi su varikliais ir keturiais ratais).

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2008 Spalio 14, 10:31:02 »
<...>o kad keliaut galima - pliusas afigienas tik uzsinieciai pamate lietuviskus numerius baidos bisky...:)
kur čia taip baidosi ?? :V Elkis kaip žmogus, o ne kaip budulis ir niekas tavęs nesibaido (h)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2008 Spalio 14, 10:38:24 »
na vienodos, nevienodos, o stalino tai mums reikia. tik ne ant liaudies galvu, o valdininku. jei kiekvinas sulas drebetu savo kabinete, kad bus vietoj be teismo susauditas ar sibiran be smutkiu isveztas ir visos vilos atimtos, tai gal tada kazkokia tvarka atsirastu. o tai dabar isvis palaida bala, kas ka nori, tas ta daro, svarbu tik posta uzimt, o jei ir pakliuna teisesaugos akiratin tai pasitampo po teismus pora metu ir uzgniauzia  :-{

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2008 Spalio 14, 10:48:24 »
na vienodos, nevienodos, o stalino tai mums reikia. tik ne ant liaudies galvu, o valdininku. jei kiekvinas sulas drebetu savo kabinete, kad bus vietoj be teismo susauditas ar sibiran be smutkiu isveztas ir visos vilos atimtos, tai gal tada kazkokia tvarka atsirastu. o tai dabar isvis palaida bala, kas ka nori, tas ta daro, svarbu tik posta uzimt, o jei ir pakliuna teisesaugos akiratin tai pasitampo po teismus pora metu ir uzgniauzia  :-{
pavyzdys Baltarusija :) nu ten dar nesaudo, bet i kalejima sodina :) ar tikrai noretum ten gyventi? :) Batia savo statytiniu ne pirstu nepaliecia :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2008 Spalio 14, 10:58:05 »
buvau as toj baltarusijoj ir nenoriu kaip ten  (-), nelygynu lt nei su baltarusija nei su rusija ar dar kuo. as tvarkos valdininku sluoksnyje noriu. kada paskutini karta nubaude koki nors????? miljonus vagia ir dzin visiem. bubute pas kaimyne 10 kiausiniu "pasiskolino" - vsio teismas. korupcija nereali, o tvarkos niekas nedaro. kad ir musu rajone - mera vos ne uz rankos su kysiu pagavo, liudininkai yra. ir nieko taismas nepadare. tai kaip cia yra?????? nebijo jie nieko, visur svogeriai postuose. jei negimine, tai kazkuri gimine zino kam dideli rubli iduot galima. tai ir sakau kad kazkokio "stalino" reikia, kad bijotu.

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2008 Spalio 14, 11:03:37 »
buvau as toj baltarusijoj ir nenoriu kaip ten  (-), nelygynu lt nei su baltarusija nei su rusija ar dar kuo. as tvarkos valdininku sluoksnyje noriu. kada paskutini karta nubaude koki nors????? miljonus vagia ir dzin visiem. bubute pas kaimyne 10 kiausiniu "pasiskolino" - vsio teismas. korupcija nereali, o tvarkos niekas nedaro. kad ir musu rajone - mera vos ne uz rankos su kysiu pagavo, liudininkai yra. ir nieko taismas nepadare. tai kaip cia yra?????? nebijo jie nieko, visur svogeriai postuose. jei negimine, tai kazkuri gimine zino kam dideli rubli iduot galima. tai ir sakau kad kazkokio "stalino" reikia, kad bijotu.
abejoju kad kazkas greitu laiku pasikeis :) ne vienas desimtmetis turi praeiti :) Pvz rytu europos salys nelabai galetu buti antikorupcijos pavyzdys :)
Beje paprasti zmones ir patys kalti, kad prie kysiu pripratina ;) galim imti kaip pvz keliu policija ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2008 Spalio 14, 13:16:42 »

na ir kuom gi jos identiskos??? kad tas pats popierius atsiskaitymo ar sienu nebuvimas??? Cia toks pats identitetas kaip zaz tavrija = audi a8 (abi su varikliais ir keturiais ratais).

o gal noretai T-34 su Panzeriu palygint ? ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2008 Spalio 14, 13:21:00 »
dar pradėkit pimpalais lygintis...

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2008 Spalio 14, 13:44:06 »

o gal noretai T-34 su Panzeriu palygint ? ;)

apie ka cia tu???? siulau paciam isiskaityt ir skaityt kol suprasi :) jei jau taip nori tuos tankus lyginti gali imt siuolaikinius T90 ir abramus, leopardus ir t.t.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2008 Spalio 14, 13:46:22 »
cia jau atskiras gincas...nereik lygint nesamoniu ;)  (apie tai as)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2008 Spalio 14, 13:49:05 »
patys pradejot lygint ;)

visgi man visai patinka but arciau vakaru, nes kazkodel isitikines kad salia ruso butumem ukrainos, baltarusijos lygio :) jokiu argumentu siuo klausimu nepateiksiu, tiesiog tokie isitikinimai :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2008 Spalio 14, 13:51:56 »
patys pradejot lygint ;)

visgi man visai patinka but arciau vakaru, nes kazkodel isitikines kad salia ruso butumem ukrainos, baltarusijos lygio :) jokiu argumentu siuo klausimu nepateiksiu, tiesiog tokie isitikinimai :)

tu pradejai lygint zigulius fiat'us ir t.t. o as tau paaiskinau kad prie viso to slamsto tais laikais dar buvo rimta karine technika kuri neturejo analogu pasauly...ir dabar kai tie patys graikai uzsiperka pas rusus,statai stato savo ultimatumus... tavo isitikinimai - tavo reikalas,bet nereikia jais itikinet kitu ;)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2008 Spalio 14, 13:55:02 »
patys pradejot lygint ;)

tu pradejai lygint zigulius fiat'us ir t.t. o as tau paaiskinau kad prie viso to slamsto tais laikais dar buvo rimta karine technika kuri neturejo analogu pasauly...ir dabar kai tie patys graikai uzsiperka pas rusus,statai stato savo ultimatumus... tavo isitikinimai - tavo reikalas,bet nereikia jais itikinet kitu ;)

matau metaforos tau svetimos ;) o tai 16 puslapiu sioje temoje ka tu darai? savo isitikinimus itikineji kitus :) kazkoks cia is vis beprasmis cia gincas gavosi.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2008 Spalio 14, 14:02:47 »
as nieko neitikineju o savo poziuri ir nuomone ginu...kas kuom tiki man visiskai vienodai...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2008 Spalio 14, 14:13:11 »
matau metaforos tau svetimos ;) o tai 16 puslapiu sioje temoje ka tu darai? savo isitikinimus itikineji kitus :)
kazkoks cia is vis beprasmis cia gincas gavosi.
as nieko neitikineju o savo poziuri ir nuomone ginu...kas kuom tiki man visiskai vienodai... 
ei, jauneli, ir kodėl pagal tave kito asmens išreikštas kitoks požiūris, nuomonė nei tavo
patampa įtikinėjimu ?? čia belenkurį pasisakymą galima pavadint įtikinėjimu, lygiai taip pat
galima pavadint ir tik nuomone.
ir aplamai, absoliučios tiesos, kaip tokios, paprasčiausiai nėra, yra tik kaip kam geriau
nes kaip bebūtų, bet kiekvienas į pasauly žiūri iš savo "varpinės"  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2008 Spalio 14, 14:19:58 »
nes zmogus pats parase kad jokiu argumentu,o tik jo isitikinimas..jei tu esi tik isitikines,kitus gali lygiai taip pat tik itikinet,be jokiu argumentu ar faktu...

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2008 Spalio 14, 14:26:14 »
tai aisku kad as neturiu pagrindo teigti kad butent gyventumem taip kaip kokioj siaures korejoj, nes mes gyvenam kitaip. Jei jau taip reikia tu argumentu, tai gali imti nvs salis, ir paziureti kaip jie gyvena, kaip vakaru europa.

lygiai tokiu pat argumentu nemaciau ir pas tave, tad tavo nuomone lygiai taip pat neargumentuota kaip ir mano (tik tu neparasei to). Reiskias visus tavo issakytus teiginius galima laikyti itikinejimais.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2008 Spalio 14, 14:26:50 »
tai aisku kad as neturiu pagrindo teigti kad butent gyventumem taip kaip kokioj siaures korejoj, nes mes gyvenam kitaip. Jei jau taip reikia tu argumentu, tai gali imti nvs salis, ir paziureti kaip jie gyvena, kaip vakaru europa.

lygiai tokiu pat argumentu nemaciau ir pas tave, tad tavo nuomone lygiai taip pat neargumentuota kaip ir mano (tik tu neparasei to). Reiskias visus tavo issakytus teiginius galima laikyti itikinejimais.

skaityk visa pokalby nuo pradziu ir rasi...

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2008 Spalio 14, 14:28:09 »
e vyrai, nesimuskit. vistiek nuo musu beveik nieko nepriklauso. viska ka galim padaryt, padarem sekmadieny