Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 181751 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #175: 2008 Spalio 13, 11:01:26 »
as is viso tyliu nes atstovaudamas savo nuomone ir poziuri dar kaltas likau galu gale...
:D pats ir kaltas. kaltini kitus neva rusofobija, tuo tarpu pats užsiėmei kraštutinę priešingą poziciją, kuri, įtariu, realiai yra ne tokia "kraštutinė priešinga", bet taip jau dėl bazaro "reikėjo" :D

Peace :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2008 Spalio 13, 11:04:31 »
dėl to, kad rusai geri ir nuoširdūs žmonės aš tikrai nesiginčiju (-) Pats juk rašiau, kad turiu nemažai draugų ir dažnai jie bėdoje netgi labiau padės negu lietuviai... :/ Bet vistiek nesutinku su tuo, kad lietuviai tauta su žemu mentaliteto lygiu, o jau didžiojoje tėvynėje mentaliteto lygis afigienas...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2008 Spalio 13, 11:22:40 »
ieskojau ir neradau kur rasiau apie mentaliteta,bet anyway nematau vieno dalyko - kad lietuva vystitusi ir augtu moraliskai...tiesiog stovi vietoi ir tiek,o tai yra labai labai blogai..o siaip visur yra protingu ir geru zmoniu tik lietuvoi kaip nekeista jie arba turi rusisku saknu arba bendradarbiauja arba turi kitokiu rysiu...

P.S budulio bajeriu nesuprantu...:)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 13, 11:26:15 sukūrė jaunelis »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #178: 2008 Spalio 13, 11:25:04 »
labai jau šališkai žiūri į viską... Yra ir paprastų Lietuvių, kurie ir protingi, ir geri, tik gal tu su jais nebendrauji, tai ir nepastebi ;) Nesąmonė, kad jei protingas ir geras, tai būtinai turi rusiškų šaknų :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #179: 2008 Spalio 13, 11:29:12 »
kur tu mano poste matai zodi butinai  ? ?!?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2008 Spalio 13, 11:34:16 »
na tu išvardinai variantus, tarp kurių buvimo paprastu leituviu netgi nėra (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2008 Spalio 13, 12:25:06 »
na tu išvardinai variantus, tarp kurių buvimo paprastu leituviu netgi nėra (h)

o tau ne atrodo kad man toks variantas siek tiek svetimas ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2008 Spalio 13, 12:28:06 »
o jau rusai tai kitokia tauta ?? :V NICHUJA - jiem tik prisigerti rūpi.   
na čia jau kai skėliai, tai skėliai  :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2008 Spalio 13, 12:29:31 »
..o siaip visur yra protingu ir geru zmoniu tik lietuvoi kaip nekeista jie arba turi rusisku saknu arba
bendradarbiauja arba turi kitokiu rysiu
...
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2008 Spalio 13, 12:38:58 »
tu kaip klp gyventojas kaip tik neturetai nustebt :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2008 Spalio 13, 13:27:26 »
na čia jau kai skėliai, tai skėliai  :-] :-] :-] :-]
aš tik pateikiau pvz, kaip galima galvoti apie rusus... Nesakau, kad taip yra, bet jei lietuviam, kaip kažkas teigia, niekas nerūpi, tai rusam rūpi - prisigert ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2008 Spalio 13, 13:29:00 »
o tau ne atrodo kad man toks variantas siek tiek svetimas ?
tai galima palaikyti net asmeniniu įžeidimu. Jei tarp tavo pažystamų nėra nė vieno normalaus lietuvio, ką tu ir teigi, tai tada ir aš toks, kuriam niekas nerūpi, nesu nei geras žmogus, nei protingas... Aišku kiekvienas turi turėti savo nuomonę, bet tokiu savo pasakymu tu parodei savo požiūrį į tuos žmones, su kuriais bendravai Lietuvoje :/ (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2008 Spalio 13, 13:30:57 »
tu nepagauni apie ka as kalbu..as negaliu ziuret kaip eilinis lietuvis nes nesu lietuvis...pasilik emocijas ir ambicijas kitam pokalbiui ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #188: 2008 Spalio 13, 13:52:49 »
nevermind, jaunėli, ką man reikėjo, aš supratau.
Lietuvoje geri žmonės:
1. Rusai;
2. Su rusais turintys ryšių;
3. Šiaip turintys ryšių,
4. Bendradarbiaujantys su rusais;
5. Atbroskai.... (n)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #189: 2008 Spalio 13, 13:53:45 »
ieskojau ir neradau kur rasiau apie mentaliteta,bet anyway nematau vieno dalyko - kad lietuva vystitusi ir augtu moraliskai...tiesiog stovi vietoi ir tiek,o tai yra labai labai blogai..o siaip visur yra protingu ir geru zmoniu tik lietuvoi kaip nekeista jie arba turi rusisku saknu arba bendradarbiauja arba turi kitokiu rysiu...

Jaunėli kaip tu tai įsivaizduoji - 40 metų kartu sajuze pragyvenom - mir družba festival - ir kad neturim jokios kultūrinės įtakos iš Rusijos? Ar pagal tave - kas geri ir kultūringi - tai vat bus dėl Rusijos įtakos, o kurie buduliai, latrai ir sielos ubagai - tai dėl to, kad Rusijos įtaka jų nepasiekė?  :-] Laaabai patogu  :D Pvz rusiškas popsas bei rusiškas matas  :Hpas budulius kaži prisiskaito ar ne rusiškos kultūros įtakai? neeeeeeeee....  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 13, 13:58:32 sukūrė spydas »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #190: 2008 Spalio 13, 13:56:57 »

Jaunėli kaip tu tai įsivaizduoji - 40 metų kartu sajuze pragyvenom - mir družba festival - ir kad neturim jokios kultūrinės įtakos iš Rusijos? Ar pagal tave - kas geri ir kultūringi - tai vat bus dėl Rusijos įtakos, o kurie buduliai, latrai ir sielos ubagai - tai dėl to, kad Rusijos įtaka jų nepasiekė?  :-] Laaabai patogu  :D Pvz rusiškas popsas pas budulius kaži prisiskaito ar ne rusiškos kultūros įtakai? neeeeeeeee....  :D

tai matai tie kas juokias is budulio dazniausiai rusiska pops'a ir klauso:))) o jei rimtai man atrodo mes su tavim viska isiaiskinom kas del ko kodel ka kalba ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #191: 2008 Spalio 13, 13:58:56 »
nevermind, jaunėli, ką man reikėjo, aš supratau.
Lietuvoje geri žmonės:
1. Rusai;
2. Su rusais turintys ryšių;
3. Šiaip turintys ryšių,
4. Bendradarbiaujantys su rusais;
5. Atbroskai.... (n)

kazkur buvo minetas manim 5 punktas ? ar pasakytas zodis atbroskas ? tu dabar savo post'ais eilini karta patvirtinai tautos kompleksus...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #192: 2008 Spalio 13, 14:02:45 »
tai matai tie kas juokias is budulio dazniausiai rusiska pops'a ir klauso:))) o jei rimtai man atrodo mes su tavim viska isiaiskinom kas del ko kodel ka kalba ;)
Aš minėjau, kad negaliu žėt kaip manipuliuojama ir į vienus vartus. Ale ir darbo turiu  :D , bet negaliu susilaikyt, kai matau jaunėlį rašant - jei normalus - dėl to, kad Rusija jį išauklėjo, jei budulis - reiškias dėl to, kad visiškai nuo Rusijos buvo atsiribojęs  :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #193: 2008 Spalio 13, 14:05:42 »
gerai gerai per daug uzlenkiau,bet tiesos vistiek yra,nu ar ne taip ?

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2008 Spalio 13, 14:06:13 »
kazkur buvo minetas manim 5 punktas ? ar pasakytas zodis atbroskas ? tu dabar savo post'ais eilini karta patvirtinai tautos kompleksus...
tu paminėjai, kad visi geri, kas turi ryšių su Rusija, o kiti tai mentaliteto žemo... Pats jau nesupranti kaip piktybiškai ir pastoviai stumi ant Lietuvos garbindamas ir aukštindamas savo tėvynę (n)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2008 Spalio 13, 14:11:39 »
tu paminėjai, kad visi geri, kas turi ryšių su Rusija, o kiti tai mentaliteto žemo... Pats jau nesupranti kaip piktybiškai ir pastoviai stumi ant Lietuvos garbindamas ir aukštindamas savo tėvynę (n)

tai pala vienas yra lietuva ir mano tevyne ir kita as ir tu,manau skirtumas akivaizdus...

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2008 Spalio 13, 14:13:08 »
Stam, jaunelis gal Putino yra ikweptas  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2008 Spalio 13, 14:28:53 »
tai pala vienas yra lietuva ir mano tevyne ir kita as ir tu,manau skirtumas akivaizdus...
tu kažkur ne ten suki. Dar kartą kartoju: pagal tave visi lietuviai žemo mentaliteto lygio, na nebent tie, kurie turi sąryšių su Rusija, bendradarbiauja su rusais, arba šiaip turi ryšių, yra išimtys... Tai apie ką dar galima kalbėti su tavim, po tokio tavo pareiškimo ?? :V

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2008 Spalio 13, 14:29:41 »
gerai gerai per daug uzlenkiau,bet tiesos vistiek yra,nu ar ne taip ?
Tiesa yra ta, kad mes norim ar nenorim to pripažint - rusiškos kultūros ar mentaliteto įtaka buvo, bet buvo VISIEM. Buvo kaip buvo. Bet tu neturi jokios teisės išskirt - gražius ir protingus išauklėjo Rusija, o vat bomžus ir budulius - Lietuva. Lygu vat Rusijoj bomžų, pijokų ir budulių nėra :D Padėjo Rusija išauklėt gražius, padėjo taip pat išauklėt ir budulius. Tokia ir tiesa.  :D

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #199: 2008 Spalio 13, 14:34:13 »
Cia kogero ne Rusijoj  :-]
http://www.youtube.com/watch?v=kpn5icpigRM

tik lietuvoj juk tokie, buduliai ir tt