Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Politika  (Skaityta 178580 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Politika
« Atsakymas #150: 2008 Spalio 11, 23:16:10 »
matau, kad su tavim šia tema geriau nediskutuoti. Tu viską geriausiai žinai ir nėra apie ką kalbėti (h)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2008 Spalio 11, 23:28:57 »
ant tavo signature mano copyright'as (be)     o dedei ka zinau,normaliai lygtais viskas (tfu tfu tfu) aplankys va gal lietuva neuzilgo tai pasidomesiu ar ne puola ;) :D :D :D :D :D :D :D :D  
nepergyvenk, atsimenu  :D sakiau tada, pakartosiu dabar - tik tark žodį ir kopyraitą iškart įkalu šalia  :-] negerai, kai minties galiūnai tautos pamirštami  :D
Jei skaitytum ir Lietuvos žinias, o ne tik Rusijos, gal būtum perskaitęs, kad Lietuva šiemet turi beveik 3 mlrd lito skylę  :D Gal žinai iš kur pajamti 4 mlrd euro paskolyt Islandijai? Ar gal žinai kokį durnių, kuris paskolintų mum, kad mes paskolintume islandijai?  :-] Aš būčiau tik už.  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2008 Spalio 11, 23:44:33 »
matau, kad su tavim šia tema geriau nediskutuoti. Tu viską geriausiai žinai ir nėra apie ką kalbėti (h)

tu stam'ai nepyk,bet  as geriau zinau uz tave nes :

1.Esu Rusas,mano gimtoji kalba  - rusu
2.Minimum 2 kart i metus bunu rusijoi,visi mano giminaiciai rusijoi,studijuoju....rusijoi :D
3.Visos mano vasaros darbas buvo bendravimas su...Rusais ir spek kokia tema buvo kalbeta labiausiai ? :) o zmones kurie sugeba uz 2sav poilsio uzmoket 6tukst euru ir dar tiek pat isleist,manau kazka uzima ir kazka zino...:) 
4.Stebiu visa informacija apie ivykius rusijoi,skaitau atitinkama literatura,palaikau rysi su 3 punkte isvardintais zmonemis

dabar papasakok ka zinai tu ir kur buvai tu,kad galetai objektyviai vertint padeti,pragyvenima ir aplamai Rusija kaip saly ? 

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2008 Spalio 11, 23:51:53 »

tu stam'ai nepyk,bet  as geriau zinau uz tave nes :

1.Esu Rusas,mano gimtoji kalba  - rusu
2.Minimum 2 kart i metus bunu rusijoi,visi mano giminaiciai rusijoi,studijuoju....rusijoi :D
3.Visos mano vasaros darbas buvo bendravimas su...Rusais ir spek kokia tema buvo kalbeta labiausiai ? :) o zmones kurie sugeba uz 2sav poilsio uzmoket 6tukst euru ir dar tiek pat isleist,manau kazka uzima ir kazka zino...:) 
4.Stebiu visa informacija apie ivykius rusijoi,skaitau atitinkama literatura,palaikau rysi su 3 punkte isvardintais zmonemis

dabar papasakok ka zinai tu ir kur buvai tu,kad galetai objektyviai vertint padeti,pragyvenima ir aplamai Rusija kaip saly ? 
Na, bijau, kad pavyzdžiu statydamas 3 punkte minimus žmones, nelabai gali objektyviai kalbėt apie Rusiją. Pagėręs savaitę pas Abramovičių ir apie Èiukotką pasakotum kaip apie šiaurinę Maljorką :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2008 Spalio 11, 23:56:05 »
Citata
Na, bijau, kad pavyzdžiu statydamas 3 punkte minimus žmones, nelabai gali objektyviai kalbėt apie Rusiją. Pagėręs savaitę pas Abramovičių ir apie Èiukotką pasakotum kaip apie šiaurinę Maljorką šypsena

is situ zmoniu ne vienas ir ne du yra tam tikru mokslu daktarai,taip kad bijau kad klysti...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2008 Spalio 12, 00:17:45 »
Citata
Na, bijau, kad pavyzdžiu statydamas 3 punkte minimus žmones, nelabai gali objektyviai kalbėt apie Rusiją. Pagėręs savaitę pas Abramovičių ir apie Èiukotką pasakotum kaip apie šiaurinę Maljorką šypsena

is situ zmoniu ne vienas ir ne du yra tam tikru mokslu daktarai,taip kad bijau kad klysti...
nerodiklis :D plius manau kad ne taip supratai paskutinę mano repliką :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2008 Spalio 12, 00:21:58 »
supratau kad nori pasakyt jog jei zmones prie saibu tai jiem ir ok viskas,o as noriu pasakyt kad jie kad ir prie dideliu saibu bet turi labai gera galva ir su jais labai idomu diskutuot skirtingais klausymais..jei ka ne taip pagavau - paaiskink...:)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2008 Spalio 12, 00:29:46 »
supratau kad nori pasakyt jog jei zmones prie saibu tai jiem ir ok viskas,o as noriu pasakyt kad jie kad ir prie dideliu saibu bet turi labai gera galva ir su jais labai idomu diskutuot skirtingais klausymais..jei ka ne taip pagavau - paaiskink...:)
pagavai pusiau. žmonės su galva - OK. įdomūs - OK. viskas jiems einas ore, gyvenasi OK - tai OK. Bėda, kad visą Rusiją matai per juos, ir pieši per juos, ir visi argumentai per juos. Kiek jų tokių Rusijoj procentais? Mūsų Tėtukas irgi sako, kad Lietuvoj viskas OK, ir nuostabu, ir krizės ją aplenkia, ir... ir... ir... :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2008 Spalio 12, 00:42:00 »
as gi sakau piesiu per juos nes su jie sugeba objektyviai ir manau teisingai aprasyt visa situacija ir padety + visa tai pagrysta pazintim..tiesiog sakau kad buvo diskutuota ir nemazai...nera viskas gerai tam rusyne nera ir viskas blogai,tiesiog nereikia teigt ir pasakot kai tavo visos zinios pagristos tik teorija...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2008 Spalio 12, 00:50:09 »
as gi sakau piesiu per juos nes su jie sugeba objektyviai ir manau teisingai aprasyt visa situacija ir padety + visa tai pagrysta pazintim..tiesiog sakau kad buvo diskutuota ir nemazai...nera viskas gerai tam rusyne nera ir viskas blogai,tiesiog nereikia teigt ir pasakot kai tavo visos zinios pagristos tik teorija...
Aš ko nežinau, ir neteigiu, šiaip ir tylėčiau :D tik negaliu susilaikyt matant manipuliuojant info į vienus vartus ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2008 Spalio 12, 00:55:03 »
tai saunuolis,as irgi tylet nemoku :) bet sakau taip kaip yra ;)

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2008 Spalio 12, 01:00:32 »
visi skundžias, kad valdžiai nerūpi paprasti piliečiai.. lyg valdžia tai būtų vienintelis organas, kuriai turi rūpėti kiti.. o visi kiti paprasti yra "neįgalūs" bent šiek tiek pamąstyti apie kitus?
galit kalbėti kiek norite, bet viskas prasideda nuo TAVĘS.. užduodu klausimą. kas tu esi? žinai savo tapatybę? istoriją? ar tik savo 6 ar 12 arų(na gal daugiau geresniu atveju), didelės banko saskaitos nr., ir kiek kw po kapotu..ir kad duok die neatimtų to susikurto saugumo ir ramybės... postsovietinis privatizmas (kaip E.Aleksandravičius, taikliai paminėjo). visiem daugumoje rūpi tik savo subinė, dauguma "įkalinti" savo privatybėje/nuosavybėje. Apie kitą pamasto tik tiek, kiek naudinga. O apie bendrą kalbėti iš vis neverta... bendros stotelės, parkai, viešosios erdvės, tik kas nors atnaujinama iškart suniokojama..kas visų - tas nemano, toks principas. Daugumai lietuva svarbi tik tiek, kie ji gali duoti MAN.. o kiek ji jau tau davė nenori susimąstyti? gal dėl jos ką nors verta pajudinti? bent vieną šiknos raumenį... ai žodžiu, nervai nelaiko..čia galima tomus prirašyti apie tariamai laisvo, bet savų kompleksų ir chamiškumo pavergtą "pilietį", jei taip galima jį vadinti, kuris mano esąs laisvas, nes taip "paskelbėme", o kad iki tos paskelbtos laisvės užaugtume dar utiutiu..

trumpai tariant - Lietuva esi Tu ir Tu esi Lietuva - tai ir atsakomybė ir pareiga. Ne politikai yra Lietuva, jie be tavęs niekas. Kol liaudis to nesupranta ir plaukia pasroviui, tol gudresni džiežiukiai ir naudojasi padėtimi.
Nesu naivus, nemanau, kad viskas keisis per trumpą laiką. Bet bent pasistengti ugdyti, kurti ir kartu atrasti "lietuvį" yra verta.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 12, 01:02:06 sukūrė goodazz »
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2008 Spalio 12, 01:03:18 »
nu tu goodaz maladiec, rytoj (tai yra jau šiandien) dar kartą perskaitysiu prieš balsuot eidamas  :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2008 Spalio 12, 01:04:16 »
jei paskaitysi auksciau - rasi mano post'a kuriam as parasiau,kad kol nebus vieningumo tol nieko nevyks...taip kad pilnai pritariu...ir siaip mazos tautos turi laikytis kartu,o cia atvirksciai viskas gaunas...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2008 Spalio 12, 01:05:47 »
jaunėli, dar kartą kartoju, kad neturiu apie ką su tavim diskutuoti šita tema, nes tu "viską žinai geriausiai"...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2008 Spalio 12, 01:17:07 »
tavo reikalas ka man tau atsakyt...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2008 Spalio 12, 01:28:25 »
tavo reikalas ka man tau atsakyt...
nieko.

Neprisijungęs likido

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2008 Spalio 12, 23:22:49 »

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2008 Spalio 13, 02:44:55 »
Èia su kaikuriais žmonem beprasmiška diskutuoti, nes pateikiami faktai bet aniems jau taip stipriai rusofobija paveikus protus, kad kiek valdžia beveik 2 dešimtmečius tolygiai ir nuosekliai per žiniasklaida ir kitas priemonės skiepyjo neapykantą Rusijai tai dabar prireiktų dvigubai tiek laiko viską atitaisyti 8:8 :D Gal jau galima butų baigti, davaj gėriau skaičiuokim laiką kada musų naujai išrinkta partija pradės igyvendinti visus žadėtus rinkiminius pažadus :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2008 Spalio 13, 03:02:14 »
as is viso tyliu nes atstovaudamas savo nuomone ir poziuri dar kaltas likau galu gale...

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2008 Spalio 13, 08:45:28 »
as is viso tyliu nes atstovaudamas savo nuomone ir poziuri dar kaltas likau galu gale...
:D pats ir kaltas. kaltini kitus neva rusofobija, tuo tarpu pats užsiėmei kraštutinę priešingą poziciją, kuri, įtariu, realiai yra ne tokia "kraštutinė priešinga", bet taip jau dėl bazaro "reikėjo" :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2008 Spalio 13, 08:58:14 »
o viskas prasidėjo nuo to, kai jaunėlis pradėjo kalbėti, kad Lietuva "kraštas be mentaliteto"...

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2008 Spalio 13, 10:20:51 »
o viskas prasidėjo nuo to, kai jaunėlis pradėjo kalbėti, kad Lietuva "kraštas be mentaliteto"...

ir jis teisus.
Dauguma lietuvių nežino savo tapatybės. Jiem tik valgyt ir linksmybių..
861011325

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2008 Spalio 13, 10:45:26 »
ir jis teisus.
o jau rusai tai kitokia tauta ?? :V
NICHUJA - jiem tik prisigerti rūpi.

Galima stumti vieniem ant kitų kiek tiek nori. Beje, aš manau, kad jis neteisus, taip pat kaip ir tu (h)

Neprisijungęs goodazz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2008 Spalio 13, 10:57:23 »
ir jis teisus.
o jau rusai tai kitokia tauta ?? :V
NICHUJA - jiem tik prisigerti rūpi.

Galima stumti vieniem ant kitų kiek tiek nori. Beje, aš manau, kad jis neteisus, taip pat kaip ir tu (h)

aš dabar ne apie rusus šneku ir ne apie mažumą. Pats žinau, kad yra neapolitiškų ir kitais besirūpinančių žmonių, bet tai pokolkas mažuma.
Ir bėda, kad dauguma to nepripažįsta ir toliau serga, jiem po**ui. O kol nepripažįsti, kad "ligonis", koks dar "gydimas" įmanomas.

Apie rusų imperinę didybės maniją - kita šneka ( ir vėlgi, ne absoliučiai, o apie dominuojančius ir akyvaizdžius faktus). Rusai nuošidūs, dūšios žmonės, o tiems kam naudinga tuo puikiai manipuliuoja. Beje kaip ir lietuvių apatiškumu ir abejingumu.
861011325