Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 562901 kartus)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #3150: 2011 Sausio 27, 14:48:24 »
http://pramogos.delfi.lt/music/mmikutavicius-pristate-nauja-krepsinio-himna.d?id=41323211
Lai išsitrina galva, trys milijonai yra ir buvo trys milijonai.  :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3151: 2011 Sausio 27, 15:14:36 »
http://pramogos.delfi.lt/music/mmikutavicius-pristate-nauja-krepsinio-himna.d?id=41323211
Lai išsitrina galva, trys milijonai yra ir buvo trys milijonai.  :-{ :-{ :-{
teisingai kažkada pasakė Mikutavičius (lygtais): kol tokie himnai bus kuriami dėl pinigų, tol nieko naujo nebus (-) Kai bus kuriama iš širdies, tada atsiras ir naujasis himnas, kurį trauksime taip pat linksmai kaip ir dabar traukia visa Lietuva "3 milijonai" (+)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3152: 2011 Sausio 27, 15:35:59 »
http://www.basketnews.lt/news-36388-jovaisa-zouros-ir-grigas-yra-parsidaveliai.html

Is facebook'o:
KREPŠINIO ŠIRDIS Teko girdėti iš kolegų žurnalistų... : "per pertrauką A.Sabonis pasakė Romanovui: Mano didžiausia klaida buvo ta, kad tau atidaviau komandą”.
Prieš 2 val. · Patinka · Komentuoti
523 žmonės(-ių) tai mėgsta.
Peržiūrėti visus 59 komentarus(-ų)
  :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3153: 2011 Sausio 27, 15:42:01 »
visą pirmą pusę Sabonis kažką pasilenkęs Romanovui aiškino, kitoje pusėje Romka tik trumpam pasirodė, pastovėjo prie žaidėjų suolelio ir dingo :V Pilnai sutikčiau su Saboniu, kuris tiek metų,laiko, sveikatos, pinigų atidavė Žalgiriui, o dabar mato, ką Romka daro... :/

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3154: 2011 Sausio 27, 18:32:54 »
http://www.basketnews.lt/news-36391-komentaras-zouros-nepabugo-permainu-vejo-foto-video.html
pasižiūrėjus paskutines sekundes darosi gėda už tokius sirgalius ir už bekiaušius apsauginius (n) Prieš senukus kumščiais mosikuoti tik visiški degradai gali :f

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3156: 2011 Sausio 27, 22:36:16 »
ryt kauno dienoje turetu buti Romanovo straipsnis... :V

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3157: 2011 Sausio 27, 23:07:08 »
Sabonio vietoje traukčiau aš tam buratinui atžagaria ranka, Grigui iš apačios į stalčių ir įtariu porai apsauginių dar tektų  :D Antikrepšinis ble, važiavau iš kito miesto, mokėjau vos ne šimtą litų. Jabal aš tokį žaidimą ir progresą.

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3158: 2011 Sausio 28, 00:20:29 »
Sabonio vietoje traukčiau aš tam buratinui atžagaria ranka, Grigui iš apačios į stalčių ir įtariu porai apsauginių dar tektų  :D Antikrepšinis blin, važiavau iš kito miesto, mokėjau vos ne šimtą litų. Jabal aš tokį žaidimą ir progresą.

(+) (+) (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3159: 2011 Sausio 28, 09:06:12 »
Sabonio vietoje traukčiau aš tam buratinui atžagaria ranka, Grigui iš apačios į stalčių ir įtariu porai apsauginių dar tektų  :D Antikrepšinis blin, važiavau iš kito miesto, mokėjau vos ne šimtą litų. Jabal aš tokį žaidimą ir progresą.
pirmiem dviem kėliniam labiau tinka: antikrepšinis ir regresas (+), o antroji pusė jau buvo geresnė, kai Romkos nebuvo Halėje... :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3160: 2011 Sausio 28, 09:14:38 »
"Karavanas eina, o šunys loja. Sunku nugalėt save, bet sunkiau nugalėt „savus“, - po rungtynių sakė "Žalgirio" savininkas Vladimiras Romanovas. Bijau, kad šis narcizas visiškai sunaikins komandą :/

http://www.krepsinis.net/su-sistema-susitaikes-a-capinas-situacija-neiprasta-to-anksciau-nebuvo-video-164179.html
Èapinas be konkurencijos atrodė geriausiai iš visų įžaidėjų trečiadienį... Žaisti gavo 3min... (n) Eina peklon, kaip nervina tokios nesąmonės  :-{
Ryto sudėtis prastesnė, bet komandos vadovas daro viską, kad jie laimėtų, ir jie laimi (y) Pas mus sudėtis nebloga, bet savininkas ligonis, legionieriai poxhujistai (savaitgaliais klubuose su kokteiliukais dažnai pastebimi), o to pasekoje turime visišką š, kai sezono pradžioje viltys buvo didelės :/
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 28, 10:19:40 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3161: 2011 Sausio 28, 13:32:56 »
- Ar tiesa, kad mačo pertraukos metu A.Sabonis jums pasakė, kad padarė klaidą atiduodamas jums "Žalgirį"?

- Ne, netiesa. Sabonis man nieko nesakė. Tegu pats paima. Kai aš perėmiau komandą, ji turėjo 28 milijonus litų skolų.

- Ar tiesa, kad treneris keitimus daro pagal jūsų iš anksto sudarytą planą?

- Tai rašo dienraštis "Lietuvos rytas". Jie turi savo klubą, o "Žalgiris" jų pagrindinis konkurentas. Jie visada išsigalvoja nebūtų dalykų.

- Bet jūs duodate treneriui taktikos nurodymus?

- Kiekvieną dieną jam duodu vieną nurodymą: "Laimėkite."

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3162: 2011 Sausio 28, 13:48:10 »
 :D Per kitas varžybas reikia ne žalią širdį ant kėdės padėti, o buratino nosį
Reikės gal man prisilipdyti prie kaukės  :-]
O jei rimtai, tai nebejuokinga... paprasti dalykai virsta sudėtingais.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 28, 13:52:04 sukūrė JR »

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3163: 2011 Sausio 28, 14:57:44 »
bet durnas tas romanovas, jis galvoja apipis visus, kad cia jis nori laimet.
Kad cia jis nieko nereguliuoja ir t.t.

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3164: 2011 Sausio 28, 21:17:19 »
jis yra verslininkas. nuperka zaidejus, jiems leidzia pazaisti eurolygoj, jie igauna patirties ir parduos juos uz dydesnius pinigus.. jam tie laimejimai rupi tik del to, kad nesmagu pralaimet.. beda tame, kad verslas jam yra svarbiau uz sportini interesa.. ir taip ir bus.. tik per zvaigzdiu dienas pazaidzia visi komandos krepsininkai.. o cia eurolygoj romka padaro taip, kad suzaidzia visi..

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3165: 2011 Sausio 28, 21:49:33 »
(-), pastaruoju metu Romka padaro taip, kad nesužaidžia niekas :/
Krepšinis ne ta sporto šaka, iš kurios darytum verslą tiesiogiai parduodamas žaidėjus (-)

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3166: 2011 Sausio 28, 22:14:20 »
nu bet Tom4s, aš tikrai netikiu, kad romka merkia savo lemonus į žalgirį ir negalvoja, kad jam jie turi sugrįžti.. aš nesakau, kad visi verslininkai vienodi, kad jiems tik vienas galvoj, tik pinigai, nu bet romka manau iš žalgirio nori pasidaryti litų kažkokiu būdu..

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3167: 2011 Sausio 28, 22:27:53 »
nu bet Tom4s, aš tikrai netikiu, kad romka merkia savo lemonus į žalgirį ir negalvoja, kad jam jie turi sugrįžti.. aš nesakau, kad visi verslininkai vienodi, kad jiems tik vienas galvoj, tik pinigai, nu bet romka manau iš žalgirio nori pasidaryti litų kažkokiu būdu..
lietuvoje iš krepšinio galima per kitą pusę daryti biznį - va Romka valdys dabar Žalgirio areną... Manau per ją galima gerokai išplauti pinigėlių (+) Plius Žalgirio vardą jis naudoti gali daug kam... banką savo reklamuoja... Ne vien parduodant žaidėjus gaunamas pelnas ;)

P.S. Èia nebūtinai tiesa, tai tik mano nuomonė.

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3168: 2011 Sausio 29, 10:19:02 »
Mūsų čia daugės
Vėliavos plazdės
P-e-r-g-a-l-ė-s daina čia suskambės!
Techasas - Žalgiris šiandien 19.00 val.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3169: 2011 Sausio 29, 10:36:13 »
kažkada čia buvo kilusi diskusija apie ŠUA produkciją :V
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/840661.464.1-=(612789753
visai nieko diskusija apie alų/kokybę/gaminimą (+) (y)

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3170: 2011 Sausio 29, 11:11:12 »
Savo komentarą ten parašęs?
Ale daug prirašyta, skaitau toliau. Paskutiniu metu perku Kalnapilį Original. Atpigusias kainas pastebėjau (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3171: 2011 Sausio 29, 11:21:27 »
(-) Nerašiau nieko ten aš, bet tenka sutikti su tuo, kad žmonės darosi išrankesni ir neužtenka vien tik per reklamą pasakyti, kad "ko  gero geriausias alus pasaulyje" ir visi puola pirkti ir džiaugtis tuo "gėriu" :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 29, 11:28:43 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3172: 2011 Sausio 29, 19:05:12 »
lietuvoje iš krepšinio galima per kitą pusę daryti biznį - va Romka valdys dabar Žalgirio areną... Manau per ją galima gerokai išplauti pinigėlių (+) Plius Žalgirio vardą jis naudoti gali daug kam... banką savo reklamuoja... Ne vien parduodant žaidėjus gaunamas pelnas ;)

P.S. Èia nebūtinai tiesa, tai tik mano nuomonė.

(+) (y)  bet esmė ta pati, romkai rūpi tik pelnas iš žalgirio.. :/  kad jam nosis b.le nukristų..  :E

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3173: 2011 Sausio 29, 21:46:37 »
Su pergale Ž fanai. Gaila, kad neužkūrė rimtos pirties. Trūko tam tikrų elementų  :P
Žalgirio spaudimas (y)

Neprisijungęs roberto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3174: 2011 Sausio 29, 21:49:51 »
oho, +20  net..