motininės plokštės gamintojo puslapy turi būt parašyta kokius procesorius palaiko plokštė, gali reikt atnaujint biosą kad palaikytųpaskaicius biskuti tesiog kaikure pakelia FSB greiti atnajine biosa ir komentarose raso atseit tai padejo mano kompas tipo suktis greiciau pradejo bet sako procas daugau kaist pradejo,taigi kame saknis su to bios atnaujinimu.ir dar skaiciau cia zurnaliuka compjuterija kad yra dabar nauji procai i3 kaskoketai ligir jaigu seimininkui neuztenka greicio tai gamintojio saite vartotojas sumokiejas 50 baksu gauna tokia pragromelie kuri atrakina dar papilgomai 30-50% proco greicio.
nesiojamam HDD 500GB 2.5'' yra dvi usb jungtys, is vieno laido iseina 2 jungtyskam jos ?? pajungus abi is karto greiciau nieko neikelia/neiskelia tai kam jos ??
gal kas turit si printeri: Lazerinis spausdintuvas SAMSUNG ML-1660 16PPM 1200DPI BLACK-GREY noreciau suzinoti ar galima jam pildyti kasete?
Citata iš: Tomasinas 2010 Lapkričio 09, 19:03:44 gal kas turit si printeri: Lazerinis spausdintuvas SAMSUNG ML-1660 16PPM 1200DPI BLACK-GREY noreciau suzinoti ar galima jam pildyti kasete?nueini į pildytojų puslapį (pvz www.sinerta.lt) ir pasižiūri ar pildomas šitas modelis.
jeigu ikisu viena usb laida viestiek viska eina be problemu, tai kam tas maitinimas jeigu ir su vienu laidu eina
Kartais neužtenka maitinimo kietam diskui per usb, tai antras laidas ir skirtas butent maitinimui ne kam kitam.
as nesu aklas ir matau raides monitoriuje, bet kada buna tas kartais jeigu vienu metu metu tiek filmu jog uztruka 1.5 valandos o maitinimo uztenka ir su vienu laidu tai kada galesiu ikisti ta antra laida kada paprasy jo ??
man tik idomu gal kazkas turi toki hdd su dviem ir naudojo kazkada niekas cia marskiniu nepleso
nusipirkau ramus bet netinka jie man i DDR lizda, yra vienas ipjovimas ir jis per 2-3mm sone nei pas DDRtai kas cia per ramai gal kas susidure su tokiais ? ant ramu nerandu nieko suprantamo