Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 572572 kartus)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #4600: 2014 Kovo 20, 17:40:00 »
Problema tokia: naudojuosi " Skype" kaip ir daugelis. Niekada jo neatjunginėdavau, nes kompą naudoju vienas, tai neatjungiu kad reiktų edinėt slaptažodžius ir t.t. Dabar iškilo tokia problema. Komapas išjungtas, skype atjungtas, telefone skype skype iųjungtas, ir internetas išjungtas, o mane draugams vistiek rodo prisijungusį.  :-{  Bandant skambint, susisiekt neįmanoma, tik rodo, kad prisijungęs. Ištryniau skype, perkroviau pc, parsisiunčiau naują ir įsirašiau. Problema išliko vistiek :) Kompas Dell, win 8.1.

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4601: 2014 Kovo 20, 18:01:01 »
as irgi uz intel :D 8 metus intel pentium 4 tarnauja jau :D
manau imsiu i5 ir vel tarnaus 8 metus :) dekui

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4602: 2014 Kovo 20, 19:01:56 »
Isorinis hdd visikai naujas ir tikrai palaiko USB 3.0 nes usb laidas melynas bei yra tas zymejimas SS ant "fiskes" :D

http://www.kilobaitas.lt/Isoriniai_kietieji_diskai/Seagate/HDD_External_SEAGATE/SAMSUNG_M/STSHX-M101TCB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_639&ID=447076
o tai tie vienodi greiciai, tai kokie mazdaug? Galeciau palyginti su savo usb 2 kontroleriu
Problema tokia: naudojuosi " Skype" kaip ir daugelis. Niekada jo neatjunginėdavau, nes kompą naudoju vienas, tai neatjungiu kad reiktų edinėt slaptažodžius ir t.t. Dabar iškilo tokia problema. Komapas išjungtas, skype atjungtas, telefone skype skype iųjungtas, ir internetas išjungtas, o mane draugams vistiek rodo prisijungusį.  :-{  Bandant skambint, susisiekt neįmanoma, tik rodo, kad prisijungęs. Ištryniau skype, perkroviau pc, parsisiunčiau naują ir įsirašiau. Problema išliko vistiek :) Kompas Dell, win 8.1.
ar nesi skaipo sujunges su microsoft accountu? Siaip pasigooglink problema angliskai, sprendimu manau bus
as irgi uz intel :D 8 metus intel pentium 4 tarnauja jau :D
manau imsiu i5 ir vel tarnaus 8 metus :) dekui
pas mane panasi praktika

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4603: 2014 Kovo 20, 21:34:05 »
Domai, buvau, bet ir ten esu atjungęs viską. Vistiek lieka prisijungęs, nesuprantu kur problemos :)

VooDoo -  I5 nepatarčiau. Nežinau kodėl, bet man jis nepatinka. Turiu tik ~ 4 mėn, bet jau paliko neigiamą įspūdį vien dėl to, kad garsiai triukšmauja. Su i3 nebuvo nieko panašaus. i5 turi draugė, pas ją irgi tas pats. Abu kompai DELL. Gailiuosi kam neėmiau su i7... :)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4604: 2014 Kovo 20, 21:40:55 »
nemanau kad procas gali taip triuksmauti, gal maitinimo blokas garsiai dirba,
i7 kaina mane jau nepatinka :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4605: 2014 Kovo 20, 22:58:40 »
klausima koki procesoriu rinktis AMD ar Intel ?  aisku kainu grupe atitinkamai tokia pati.
pc naudojamas butu darbui, kartais zaidimams.
AMD kažkada labai senai buvo lenkęs intelį kai atlonus pirmus išleido
šiai dienai imčiau inteli, kažkaip patikimai atrodo, greitai veikia, mažiau elektros valgo
tai AMD dabar iš paskos velkasi tik ir gali tik kaina geresne pasiūlyti, bet reikti įvertinti kainos greičio santyki ir pažiūrėti kas gausis
prisimenu kai buvo prieš šimtą metų pentium 133MHz ir quake eijo geriau nei ant AMD 200MHz

Domai, buvau, bet ir ten esu atjungęs viską. Vistiek lieka prisijungęs, nesuprantu kur problemos :)

VooDoo -  I5 nepatarčiau. Nežinau kodėl, bet man jis nepatinka. Turiu tik ~ 4 mėn, bet jau paliko neigiamą įspūdį vien dėl to, kad garsiai triukšmauja. Su i3 nebuvo nieko panašaus. i5 turi draugė, pas ją irgi tas pats. Abu kompai DELL. Gailiuosi kam neėmiau su i7... :)
kaip gali teigti I5 blogai, I7 gerai, tų I5 kruvą modelių visokių yra
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 20, 23:07:12 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4606: 2014 Kovo 21, 00:03:08 »
i5 yra modeliu serija kaip ir i7
cia kaip bmw 5 ir 7. Yra smarkesniu i5 nei i7. Kaikurie i7 net ne 4 branduoliu - atsargiai perkant
i5 kaip serija tikrai nei kaista daugiau nei garsa leidzia. Issivalyt dukles reik ir persitept pasta
audifun del skype parasyk man i skype - doooomas, paziuresiu

bandei slaptazodi pakeist?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4607: 2014 Kovo 21, 14:50:59 »
Reikia pagalbos ir patarimų su duomenų bazėmis.

Nuo mokyklos laikų MS Access žinios išblėso, dabar darbe vedu informaciją į MS Excel lenteles (įmonių su kuriomis dirbu pavadinimai, kontaktai, veiklos kryptis, transportas ir kiti komentarai). Pradžioje atrodė bus ok, bet vėliau įrašų kiekiai išaugo iki kelių šimtų eilučių )bei workbookui pasidarysiu iš keliolikos sheet'ų skirstant pagal regionus), jau atrinkti nežinant mintinai pavadinimo - iššūkis. Filtravimo funkcija irgi veikia ne taip kaip norėtųsi, t.y. vietoje "arba..arba" filtruoja pagal kelis parametrus tik pagal loginę užduotį "ir..ir".

Gal kas turite pasiūlyti kokį gerą šabloną arba kur galėčiau ieškoti tokių šablonų, kuriuos galėčiau plėtoti?
Tikslas: turėti įrankį, kurio pagalba pagal veiklos kryptį, šalį, ir pagal kitas opcijas daryti atranką. Gal būt net reitinguoti arba bent atskirti dažniausius/mėgstamiausius.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 21, 14:52:43 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4608: 2014 Kovo 21, 15:52:59 »
Domai, nebandžiau. Gal reiktų pabandyt, gal pasisektų. Beja, tavo skype nežinau kuris, išmeta kelis variantus. Danija tavo buvimo vieta?  :D

Neprisijungęs Majakas

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4609: 2014 Kovo 21, 19:24:46 »

Nuo mokyklos laikų MS Access žinios išblėso, dabar darbe vedu informaciją į MS Excel lenteles (įmonių su kuriomis dirbu pavadinimai, kontaktai, veiklos kryptis, transportas ir kiti komentarai). Pradžioje atrodė bus ok, bet vėliau įrašų kiekiai išaugo iki kelių šimtų eilučių )bei workbookui pasidarysiu iš keliolikos sheet'ų skirstant pagal regionus), jau atrinkti nežinant mintinai pavadinimo - iššūkis. Filtravimo funkcija irgi veikia ne taip kaip norėtųsi, t.y. vietoje "arba..arba" filtruoja pagal kelis parametrus tik pagal loginę užduotį "ir..ir".

Gal kas turite pasiūlyti kokį gerą šabloną arba kur galėčiau ieškoti tokių šablonų, kuriuos galėčiau plėtoti?
Tikslas: turėti įrankį, kurio pagalba pagal veiklos kryptį, šalį, ir pagal kitas opcijas daryti atranką. Gal būt net reitinguoti arba bent atskirti dažniausius/mėgstamiausius.

Manau geriausia butu ismokti vel dirbti su access, arba moketi didelius pinigus per menesi kompanijoms kurios turi tam tikras tvs ir jas hostina.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4610: 2014 Kovo 22, 00:00:14 »
Domai, nebandžiau. Gal reiktų pabandyt, gal pasisektų. Beja, tavo skype nežinau kuris, išmeta kelis variantus. Danija tavo buvimo vieta?  :D
jo

Neprisijungęs Majakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4611: 2014 Kovo 22, 13:21:18 »

Pabandyk šią, man regis ji nemokama: http://www.contourenterprise.lt

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4612: 2014 Kovo 22, 17:55:40 »
Manau geriausia butu ismokti vel dirbti su access, arba moketi didelius pinigus per menesi kompanijoms kurios turi tam tikras tvs ir jas hostina.
php, HTML ir MySQL ir pasidarai viską ką nori, o hostinima tai už pora LT per mėn. užtektų :)

Neprisijungęs Majakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4613: 2014 Kovo 22, 19:54:45 »
Jeigu zmogus su accessu nemoka dirbti, tai pamirskit tuos php ir mysql :D

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4614: 2014 Kovo 23, 13:57:43 »
Jeigu zmogus su accessu nemoka dirbti, tai pamirskit tuos php ir mysql :D
niekas negimė mokėdamas

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4615: 2014 Kovo 24, 13:55:34 »
Sveiki, gal kas nusimanantis padės? Atsibodo kariauti su mini laptopu. Suformatavau hardą ir dabar instaliuojant windows iš usb(nes cd rom nėra) išmeta šitą šūdą pastoviai, kaip įsirašyti? Ieškojau googlei, bet nieko neradau panašaus.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4616: 2014 Kovo 24, 14:04:51 »
hmm keista, čia ne kažkokią upgrade versiją parsisiuntei?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4617: 2014 Kovo 24, 14:17:31 »
hmm keista, čia ne kažkokią upgrade versiją parsisiuntei?
Bandytos 4 skirtingos versijos, visos ta pati rodo. Bandžiau win7, tai viskas eina, bet harde vietos neužtenka, kadangi tik 8gb tėra.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4618: 2014 Kovo 24, 14:21:50 »
nėra galimybės prijungti usb cdromo?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4619: 2014 Kovo 24, 14:24:29 »
dar bios pažiūrėk ar hardas ide nustatytas, taipogi pabandyk kitą programą, su kuria įrašinėji setupą į raktą

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4620: 2014 Kovo 24, 14:26:15 »
dar bios pažiūrėk ar hardas ide nustatytas, taipogi pabandyk kitą programą, su kuria įrašinėji setupą į raktą
Dabar bandau kaip tik kitą programą, žiūrėsim kas bus. Permesiu ir BIOS.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4621: 2014 Kovo 24, 17:57:55 »
Dabar bandau kaip tik kitą programą, žiūrėsim kas bus. Permesiu ir BIOS.
Pabandžiau kitą programą, tai išvis nepaleidžia windowsų, įrašiau dar kitus windows ir vistiek tas pats... net nežinau ką daryt su tuo varganu laptopu.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4622: 2014 Kovo 25, 00:12:15 »
Žodžiu, įpūčiau Androidą, viskas veikia. Win7 instaliacija paleidžia iki pasirinkimo kur instaliuoti windows, bet toliau neina, kadangi reikia 8,5GB, o pas mane tėra 8gb

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4623: 2014 Kovo 25, 00:45:19 »
o w xp per kita operacine sistema setup.exe nesiinstaliuoja kaip clean instal jei gerai pamenu? Na tipo paleist setupa is kitos operacines sistemos, bet ne upgrade? Galimybes isorianiam usb cdromui neturi? Isvis kas cia per laptopas is 1995 :)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 25, 00:47:14 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4624: 2014 Kovo 25, 01:05:03 »

o w xp per kita operacine sistema setup.exe nesiinstaliuoja kaip clean instal jei gerai pamenu? Na tipo paleist setupa is kitos operacines sistemos, bet ne upgrade? Galimybes isorianiam usb cdromui neturi? Isvis kas cia per laptopas is 1995 :)
Kad ta kita tik androida buvau uzkroves, tai per ji niekur neisejo, bet ryt pabandysiu dar prie to pacio ijungt usb su windows ir per androido failu explorer(jeigu rodys usb kaip sd) surasti setup.exe ir paleisti, bet kiek atsimenu androidas nekramto .exe failu. Gal win98 idet ir jeigu veiks, tada ant xp bandyt? Buvau paleides erd commander, bet nieko nepadejo, o per ji neleidzia paleist setup.exe. Isorinio usb cdrom neturiu. Laptopas caro laiku, asus eee pc900.