Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 577759 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #3575: 2013 Sausio 14, 13:07:26 »
Netbook nervam gadint skirti :D neveltui neprigijo ir gamintojai nutraukia ju gamyba isvis.

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3576: 2013 Sausio 14, 19:54:36 »
Kaip tk turiu beda su tokiu kompu :) vopsim prasau jusu pagalvbos :) kompe nera integruoto CD-ROM, jis jungiasi USB, ir db noriu perinstaliuoti vindausus. tam kompe vindausai 7, o as noriu XP , bet kaip staliuoju, tai po pirmo ENTER paspaudimo, ismeta S   , enter,    f3. to S niekada nesu mates, ir neduoda man ju instaliuoti :( gal kas kokiu patarimu turit kaip insaliuoti vindausus?
paspaudus S raide, ismeta lentele, o ten bilekiek visokiu failiuku surasyta :( tokiu niekada nesu mates :(

P.S. kompas acer aspire one d255e

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3577: 2013 Sausio 14, 20:07:57 »
Mega, sutinku kad keturzenkle gera suma paklojus butu viskas ant lekstutes.. Noriu kazka pigaus.. Realiai man tik netui, batarkes islaikymas ilgas.. Kad ir naudotas butu..

P.s pv, per usb prijungus tlf kuriame netas aktyvuotas, galima kazkokia sasaja su pc ar tuo plansetu? Kad papildomai nepiekt mezonu ir kitokiu modemiuku..

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3578: 2013 Sausio 14, 20:13:08 »
gal kas parduodat ar patart galit koks nesiojamasi kompas nedidukas ar tai 10' ar 12' ir pan. kuri islaiko bent jau kokias 6-8h? ar nera tokiu? :) cia nesenai kalusiau del plansetu, pameginau pora is pigiu pasiemes is draugu, tai nelabai suejo :D nieko tie pigus uz pora simtu kinieciai nelaiko :D
http://business.panasonic.co.uk/computer-product/toughpad/jt-b1 :H Mėtyti galėsi, po vandeniu nardyti ir panašiai, bet turi vieną minusiuką - pigus ir šitas daiktas neturi nieko bendro (B-) :-]

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3579: 2013 Sausio 15, 00:08:41 »
http://business.panasonic.co.uk/computer-product/toughpad/jt-b1 :H Mėtyti galėsi, po vandeniu nardyti ir panašiai, bet turi vieną minusiuką - pigus ir šitas daiktas neturi nieko bendro (B-) :-]
Tomas kaip visada panasonicus kiša :D Apart to, kad nebijo drėgmės šis tabletas nedaugiau kaip šūdo krūva... Ne panasonikam tabletus gamint....

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3580: 2013 Sausio 15, 00:22:43 »
jau pas ji genuose panasonic iauges...    :D  o pas mane tai LG...   :-]   

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3581: 2013 Sausio 15, 11:27:56 »
gal man kas galit padeti? :)  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3582: 2013 Sausio 15, 12:13:42 »
Kaip tk turiu beda su tokiu kompu :) vopsim prasau jusu pagalvbos :) kompe nera integruoto CD-ROM, jis jungiasi USB, ir db noriu perinstaliuoti vindausus. tam kompe vindausai 7, o as noriu XP , bet kaip staliuoju, tai po pirmo ENTER paspaudimo, ismeta S   , enter,    f3. to S niekada nesu mates, ir neduoda man ju instaliuoti :( gal kas kokiu patarimu turit kaip insaliuoti vindausus?
paspaudus S raide, ismeta lentele, o ten bilekiek visokiu failiuku surasyta :( tokiu niekada nesu mates :(

geriausia parašyk kokią tiksliai klaida meta, nes gali būt kad xp windowsam particijos tipas netinka. Aš jei teisingai suprantu Tu į usb raktą susikėlei bootable xp instaliacinį diską, taip?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3583: 2013 Sausio 15, 12:45:23 »
Sveiki,
gal kas žino kokį normalų nemokamą hostingą?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3584: 2013 Sausio 15, 13:38:43 »
su php reikia?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3585: 2013 Sausio 15, 13:42:06 »
google sites
O jeigu su norimu domenu? Gal apšviest galėtum kaip viskas vyksta? Nes pvz dabar turiu forumą sukūręs myBB ir patalpinęs į hostinger.lt, tai galiu aš jį kur nors kitur perkelt? Nes tame hostinger pastoviai meta - IP connection limit arba CPU limit exceeded. Žodžiu programint nemoku, tiesiog mokausi pats.

su php reikia?
Dar nežinau kas tas yra, bet turbūt su juo :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3586: 2013 Sausio 15, 13:54:13 »
pirmas rezultatas googlėj, http://www.000webhost.com/ bandei?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3587: 2013 Sausio 15, 13:57:37 »
pirmas rezultatas googlėj, http://www.000webhost.com/ bandei?
Nebandžiau, bet žiūrinėjau šitą. Dabar klausimas paprastas, kokiu būdų tą mybb forumą perkelti į šitą hostinga?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3588: 2013 Sausio 15, 15:28:16 »

o kas tau blogai su 7 starter ?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3589: 2013 Sausio 15, 18:41:04 »

mano spejimas, kad XP instaliacija nemato HDD, kadangi jis SATA. Eik i BIOS ir ieskok kur pakeist nustatymus, jog emuliuotu IDE jungti.
http://www.jdhodges.com/wp-content/uploads/2011/10/PA170252-Custom.jpg
Apatine opcija SATA MODE: IDE MODE

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3590: 2013 Sausio 15, 23:00:59 »
ant savo noskes isbandziau viska. Xp,Linux,7 ultimate ir ant galo vel grizau prie pradinio 7 starter...    :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3591: 2013 Sausio 16, 14:43:43 »
Sveiki. Pas mane laptope nėr VGA jungties. O jos teikia. Tačiau turiu Mini DisplayPort ir HDMI. Iki šiol žiūrėjau adapterius iš MiniDP į VGA. Kainuoja nemažai, arti 100lt. Paskui pagalvojau kad galiu žiūrėti ir į hdmi -> VGA. Ar kuris nors iš šitų sprendimų kuo nors geresnis/blogesnis, ar rinktis pagal kainą?

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3592: 2013 Sausio 16, 16:52:18 »
hdmi skaitmeninis signalas o vga ne. bet buna kad hdmi isejime yra ir 4 kontaktai analoginiam vga isejimui. jie prie to bruksnio buna.

Neprisijungęs killer_beast

• Įrašai: 307
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3593: 2013 Sausio 16, 16:54:27 »
ot velniava  :D hdmi su DVI sumaisiau   :V

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3594: 2013 Sausio 16, 19:13:50 »
ar imanoma ir kaip nustatyti jeigu internetas tik per wireless ir man reiketu is to loptopo kuriame yra inetas sujungti su kabeliu i TV/PC kad butu jame irgi internetas.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3595: 2013 Sausio 16, 19:17:56 »
hdmi skaitmeninis signalas o vga ne. bet buna kad hdmi isejime yra ir 4 kontaktai analoginiam vga isejimui. jie prie to bruksnio buna.
ot velniava  :D hdmi su DVI sumaisiau   :V
dar neatsimaišei, pas mane yra miniDP ir HDMI. Abu jie skaitmeniniai, bet man reikia vga.
Kokį adapterį rinktis?
MiniDP -> VGA
ar
HDMI -> VGA
Ar yra skitumas?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3596: 2013 Sausio 16, 19:29:32 »
ka tu zadi veikt su tuo VGA? Yra dar ir USB -> VGA

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3597: 2013 Sausio 16, 21:34:34 »
koks skirtumas. Tai ką rinktis nepatarsit?

jei labai įdomu tai unike ginant egzus reik prezentacijas rodyt, spėk kokios jungtys, toliau kur praktiką atlieku kompanijoj ant stalo du monitoriai, abu tik vga

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3598: 2013 Sausio 17, 11:39:14 »
prezentacijom betkas sueis.

p.s. jei klausiu, tai matyt yra skirtumas. Kitakart praignoruosiu visus klausimus jei nepatinka.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 17, 11:54:00 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3599: 2013 Sausio 17, 12:43:16 »
dovanok, ne taip supratau. galvojau kad turėjai omeny kad 'chuliš tau tas senas analoginis standartas, jei yra naujų'

O ekrane darbe skirtumo irgi nebus?