Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dviračiai  (Skaityta 348533 kartus)

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Ats: Dviračiai
« Atsakymas #600: 2012 Liepos 19, 10:36:53 »
Prieš keletą dienų pagerintas asmeninis rekordas :D

Toliau gerinsim nebent po kablelio esančią dalį  (z)

Kad maximoje tų magnetokų abejoju ar rasite, bet normalesnėje dviračių parduotuvėje jų tikai yra  :-)

Neprisijungęs drartis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2012 Liepos 19, 14:10:23 »
tiesiojoje ar nuo kalno max toki pasiekei?:)

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2012 Liepos 19, 15:47:26 »
tiesiojoje ar nuo kalno max toki pasiekei?:)

Tiesiojoje. Reikės kada ant durniaus užsidėt tokius "slikus", mėtosi garaže... Gal išeis pagerint dar kokiais pora kilometrų asmeninį rekordą  :bedantis:

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2012 Liepos 19, 17:15:14 »
cia siaip is pasivazinejimo :d
kaip atrodo be blieku :-]

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2012 Liepos 19, 17:56:03 »
Apie priekines stebulės guolius: jeigu suėsti rutuliukai ir paviršius kuriais jie rieda, anas nesikeičia, belieka keisti stebulę?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2012 Liepos 19, 18:06:44 »
Aš irgi įsigijau spidometrą, 17 funkcijų, 13 lt kainavo. Reiks sumontuoti.

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #606: 2012 Liepos 19, 18:48:20 »
jau kas kas bet man labiausiai patinka tavo signalas :DDD kai pirkai buvo ar dasipirkai?? daug vietos ant vairo uzima? sunkus??

Neprisijungęs arturas.G.

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #607: 2012 Liepos 19, 20:41:38 »
Pagaliau isigytas labai lauktas dviratis...  :-)  padevetas metus, su dokumentais ir garantija, ir daug priedu..  :) kolkas labai patenkintas, smagiai rieda  :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #608: 2012 Liepos 19, 20:44:11 »
cia siaip is pasivazinejimo :d
kaip atrodo be blieku :-]

Nu blin, skambutis geras, jaučiu vien dėl jo greitis kokiais 5km/h krenta :D

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #609: 2012 Liepos 19, 21:52:41 »
Apie priekines stebulės guolius: jeigu suėsti rutuliukai ir paviršius kuriais jie rieda, anas nesikeičia, belieka keisti stebulę?

Kalbi apie guoliaviete ? Siaip kiek teko susidurti jos keiciasi, lekstuciu buna pirkti, aisku priklauso kokia stebule, iskalk senaja ir bandyk ieskoti...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #610: 2012 Liepos 19, 21:55:20 »
Pagaliau isigytas labai lauktas dviratis...  :-)  padevetas metus, su dokumentais ir garantija, ir daug priedu..  :) kolkas labai patenkintas, smagiai rieda  :)

Neiskaitau modelio  :bedantis: (-) , kiek teko atiduot uz ji ? :) Beja, spyna tai niekam tikusi , troseliams sakau - NE  :bedantis: Akropolio maximoj U formos uzraktui akcija, berods ~ 45 lt, va ten tai rimtas reikalas, replem nepaimsi  :party:

Neprisijungęs arturas.G.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #611: 2012 Liepos 19, 21:59:21 »
Kaimui spyna kolkas tiks  :D  siaip tai 800lt... ateiciai zinoma ziuresiu U raides spyna.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #612: 2012 Liepos 19, 22:03:40 »
Ratai 28'' ? Siaip atrodo gerai  (y) Zadejau imt ta U formos, bet blemba pakelnojau ja, eina sau, ten kokie ~ 2kg minmum, dabar mano sveria 11.5 kg, + 2 , jau ~14 , o nest i 4 auksta jau jausis  :D

Neprisijungęs arturas.G.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #613: 2012 Liepos 19, 22:08:18 »
Dviracio pavadinimas: Dema Assisi
su padangom nezinau, 26,arba 28. o remas tai L dydzio. dabar reikes sprest, kas geriau, dinamas su lempa, ar koky gera Led apsvietima isitaisyt, su kokiu akumuliatorium mazu, ar baterijom paprastom.. apsvietimas jau turi but dviratyje  :) Jau laikikli smart founui esu nusiziurejes sioky toky, reikes uzsisakyt ir ziuret kaip tiks.. As kadangi butent tokio norejau, tai dziaugiuos kad toks priziuretas pakliuvo i rankas  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 19, 22:11:45 sukūrė arturas.G. »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #614: 2012 Liepos 19, 22:10:46 »
Man patinka stebuleje dinama kai buna, maciau stebule ~ 40 lt baltik vairo parduotuvej :) ... o siaip as dabar kabinsiu irgi is maximos akciju :D gale ir priekyje lempas tas 8 funkciju, mirksi,dega ir t.t.. 2 elementai dedasi, draugas turi, sako vos ne kas vakara po valanda deginu o jau menesi laiko :) ir elementai sako kinietiski... o jei pakraunamus idet is viso lafa, nei laidu, nei dar ko :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #615: 2012 Liepos 19, 23:30:34 »

Neiskaitau modelio  :bedantis: (-) , kiek teko atiduot uz ji ? :) Beja, spyna tai niekam tikusi , troseliams sakau - NE  :bedantis: Akropolio maximoj U formos uzraktui akcija, berods ~ 45 lt, va ten tai rimtas reikalas, replem nepaimsi  :party:
Jeigu tik 45lt tai kogero, pasistengus paimti galima arba su tušinuko vamzdeliu nesunkiai atrakinti.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 19, 23:32:37 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #616: 2012 Liepos 19, 23:59:12 »
pypini pirkau :D
patiko jo garsas toks ne kaip dviracio :-] ir visiems juoka sukelia
dzin man tie 5km nelakstau as maratonu

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #617: 2012 Liepos 20, 09:15:50 »
Jeigu tik 45lt tai kogero, pasistengus paimti galima arba su tušinuko vamzdeliu nesunkiai atrakinti.

siulau nueiti pirma ir paziureti, o tada sneketi  :smoke: akcijine kaina 45 lt  :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #618: 2012 Liepos 20, 10:12:28 »
siulau nueiti pirma ir paziureti, o tada sneketi  :smoke: akcijine kaina 45 lt  :)
Nei turiu laiko žiurėti nei ka :-) bet tie, kas pirks atkreipkit demesį į spynelės tipą, kad nebutų tokių nesąmonių.
How to Break a Masterlock U-Lock bicycle lock

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #619: 2012 Liepos 20, 10:51:47 »
Ten spyna tikrai ne tokia, pamirsau pavadinima, bet tikrai ne made in pabrade, rakinasi su normaliu raktu  :) sita kur video tai tikrai neverta spynos vardo  :think:

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #620: 2012 Liepos 20, 10:55:12 »
jeigu pirksi lemputes tai siulyciau pasiziuret ir parsisiust is http://www.dealextreme.com/?gclid=COjf7vrip7ECFUFG3wodtSAAoA nes jei geresnes pirksi tai kaina tikrai gera cia, siuntimas nemokamas, pats daug ka siunciu is cia, dar yra focalprice, tinydeals, dinodirect ir t.t. o jei paprastas led tai aisku maksimoj, bet jei galvoji koki apie 40 - 60 doleriu leisti tai tik is cia, nes cia lietuvoj koki 2.5 karto permokesi

Neprisijungęs FKOA]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #621: 2012 Liepos 20, 11:03:37 »
ne tai sakau ju pilna yra, cia kiekvieno pasirinkimas, gali ir lt pirkti, bet manau galima ir nemazai sutaupyti. tiek kad as pats zinau kokia sistema, daug metu siunciuos, nebuvo problemu. buna tu puslapiu visokiu kad ir pigiau doleriu kitu buna, bet renkuosi is ten kur zinau, nes juk buna ir neatsiuncia ir visai kitoki daikta ispakaves randi nei foto :DD

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #622: 2012 Liepos 22, 22:51:31 »
Su sąlyga, jog išvažiuojam lengvai pasportuot, nupirktos ir apautos naujos padungės. Vėlgi tie patys Continental Vapor, tik šį kart kažkokie PRO, nors jokių vizualių skirtumų neradau :D . Ieškosim praktiškai, "trasoj"  :bedantis:

Na ir ta pačia tematika filmukas. Gražūs vaizdai. :-)
Cross Country Mountain Biking on Vail Mountain

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #623: 2012 Liepos 23, 00:07:14 »
Is kur perki padangas ? As arenoj vairo parduotuvej buvau, ziuriu 28 continetaliu siauros tos pakabintos po 32 lt berods, bet kietos ziauriai, paklausiau pardavejo, sakau gal nepraduriamos ar kaip cia, kraipo ausim ziuriu, pagalvojo puse minutes,pats paciupinejo, sako ne, bus paprastos ir nuejo  :-] bet ten toks jausmas kad skarda protektorium aplieta  :-] nebaisu butu ir stiklais vazinet ir ant astresniu bortu uzlipt  :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #624: 2012 Liepos 23, 01:51:10 »
sugalvojau kad reikia ištraukt ir savo dviratį iš sklepo  (y) dviratis paprastas, pirktas kažkada labai seniai už porą šimtų litų, ale savo paskirtį atlieka. Tik vat jaunystėj mėgdavau važinėt tai ant vieno rato, tai ant kito, tai rezultate priekinė šakė linkusi ir priekinis ratas paėjęs artyn rėmo. Taigi, turit gal kas kokį nenaudojamą dviratį ar bent atliekamą dalių? reiktų šakės 26 ratui ir vairo, nes mano tiesus kaip styga, tai nepatogus, o ir rankos greit pavargsta.