na audi concert II yra geras daiktas, pats nusipirkau ir tikrai nesigailiu, labai tvarkingai viskas veikia, cd kokybe gera, o kad sunku kad mp3 neskaito, tai cia jau didele beda
nes man asmeniskai tai kaip tik gerai kad mp3 neskaito, nes kai prirasai ten tu dainu be proto nei ju perklausai nei ka :f
is esmes sutinku
bet db mp3 klesti... o is mp3 konwertawus i audio formata neka kokybes isgauni gereu 
Iš mp3 konvertavus aišku geriau nesigaus, bet palygink mp3 ir normalų CD (originalą arba gerą kopiją) ir tada galima kalbėt būtų, nes skirtumas milžiniškas ir jo nejausti galima būtų nebent jeigu lievas magas, lievi garsiakalbiai (stirpintuvo normalaus nebuvimas), blogas instaliavimas ir pan. Namie turiu normalų visai DVD, bet muzikai klausyt nusipirkau naudotą aukštos klasės CD, tai nesulyginami dalykai kaip skamba, todėl neturiu nei vieno mp3 disko namie - man CD pasikeist ypatingai daug jėgų nekainuoja. Mp3 arba AAC naudoju vieninteliam dalykui - iPod ir beje taip pat galiu pasakyt, kad kokybės skirtumas kai konvertuoji iš originalaus CD ir mp3 paprastus įmeti iš pirktų mp3 diskų, interneto - milžiniška.
čia aišku tik mano nuomonė, bet mp3 magelį galima pirkti tik jeigu ruošiesi jungt prie kažkokių paprastų garsiakalbių, daugiau į nieką neinvestuojant tai gal ir apsimoka, nors man asmeniškai tai vistiek š...