Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi b4 universalas, ka daryt kad butu garso bagazinej?  (Skaityta 8505 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
kaiptik labai. siulau varianta be pralosimo. susidek tik prieki ir suba, o tada jau ziuresi ar tau galo reik...
amen (+)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
kaiptik labai. siulau varianta be pralosimo. susidek tik prieki ir suba, o tada jau ziuresi ar tau galo reik...
amen (+)
tikrai, nemesk veltui i gala pinigu, geriau uz tuos lt investuok i zemus daznius arba i prieki :) cia pagal tavo norus.su blogu galu gali sugadint gera prieki.  :)

Neprisijungęs vaikkiss

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
ash turejau universala audi 100, shonines apshyvkes nusiemiau bagazhinej ir pasidariau skyles. prasivedziau laidus, pasijungiau, ir per visa mashinos ilgi muzikos turejau :DDD

• Žiūrėti profilį
ash turejau universala audi 100, shonines apshyvkes nusiemiau bagazhinej ir pasidariau skyles. prasivedziau laidus, pasijungiau, ir per visa mashinos ilgi muzikos turejau :DDD
turėjai bendrą triukšmą... ;) galiu patvirtinti, jog pabandžius iš geresnių paprastąjį variantą - komponentus su subu bagažinėj (aišku viskas per stiprintuvus), galima įsitikinti, kad žymiai maloniau klausyti, kai garso scena priekyje, ir aiški, o ne kažkur už nugaros. Jeigu tenkina 64 128 ir panašių žemų bitrate'ų mp3'ioškės - tada tenkins ir tavo siūloma sistema :)))))))))))))))))
tiesa, o kaip klausymasis, kai bagažinė prikimšta, pvz, krepšių ir pan...? :D

Neprisijungęs marcipanizzz

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
o gi atsitiko taip kad dabar bagazinej turiu du s90. nesveikai kapoja jokiu dideliu islaidu ir viskas ko norejau tik vietos neliko, bet man jos ten ir nereikia :-] :-] :-] :-] kapoja muzikyte net malonu klausyt :D :D :D :D

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
tuom ir pasibaige visas hertzzzzzz proEktas  :D

• Žiūrėti profilį
tuom ir pasibaige visas hertzzzzzz proEktas  :D
kam tie hetzzz jei šitos pučia :-] :-]

na, ne mums spresti, tik apgailestauti :) vienam užtenka koncerte stovėti priešais garsiakalbį, ir svarbiausia, baubtų gerai... bei nuo žemų  skrandis kad vartytusi :D
o o kitam svarbu gražus garsas, normali garso scena, kuo tiksliau viskas :)

• Žiūrėti profilį

va kas db yra sudeta i mano b4 zinoma ce ne tai ko noriu bet geriau nei 2 originalios koloneles :-] :-]

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
tiesiog - zveryyys! o apart subo dar kas nors yr?

Neprisijungęs constant

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
tiesiog cia nieko nera  (-) komponentai aisku originalai. kaip visi pradejome nuo galo (kaip ir as) geriau tuos litus butum panaudojas komponentam, gerai paruosus duris gal net subo nebebutu norejasi. bet ta klaida darome visi :D

• Žiūrėti profilį
tiesiog cia nieko nera  (-) komponentai aisku originalai. kaip visi pradejome nuo galo (kaip ir as) geriau tuos litus butum panaudojas komponentam, gerai paruosus duris gal net subo nebebutu norejasi. bet ta klaida darome visi :D
ne visi o tiesiog daugelis :D
Todėl kad aš ne visi :)

• Žiūrėti profilį
komponentai Fly 10kai sukisti prieky ne originalus, ir visas sitas malonumas kas matosi foto man apsiejo tik 200lt. tai kodel gi nenupirkus jei tiek nedaug kainuoja??? o db viskas nuo priekio bus statoma hertz ir tiktai hertz, juk tam ir pinigu reikia ir laiko, ce ne 20 lt kainuoja tokie dalykai kjad paemiai ior idsejai uznorejes, vien piscialkos heartzu 90lt kainuojao komponentai 160 o kur dar priesbosiai??? vyrai nejuokaukit as uzdirbu bet man ir seima islaikyt reikia o ne tik masina :-] :-] :-]

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
vnz ismetei veltui 200 lt, ne komponentai o plasmasonai, o jei nori pigiai ir piktai - pirk visaton produkcija, daug kas giria ir tikrai biudzetinis varinatas, gali prieki susikomplektuoti iki 200 be filtru, bet nepalyginsi su fli vibe ar kitokiais sudais, jei domins daugiau , rasyk, pasnekesim

Neprisijungęs constant

• Žiūrėti profilį
komponentai Fly 10kai sukisti prieky ne originalus, ir visas sitas malonumas kas matosi foto man apsiejo tik 200lt. tai kodel gi nenupirkus jei tiek nedaug kainuoja??? o db viskas nuo priekio bus statoma hertz ir tiktai hertz, juk tam ir pinigu reikia ir laiko, ce ne 20 lt kainuoja tokie dalykai kjad paemiai ior idsejai uznorejes, vien piscialkos heartzu 90lt kainuojao komponentai 160 o kur dar priesbosiai??? vyrai nejuokaukit as uzdirbu bet man ir seima islaikyt reikia o ne tik masina :-] :-] :-]
o kodel butent hertz nori?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
nes kitokios firmos matyt nezino  :D geri hertz gerai ir kainuoja, zemesnes klases isvis nelabai ir vertos demesio..

Neprisijungęs constant

• Žiūrėti profilį
nes kitokios firmos matyt nezino  :D geri hertz gerai ir kainuoja, zemesnes klases isvis nelabai ir vertos demesio..
tikra tiesa, siaip jie caizaus garso  :/ bet kam tai rupi, svarbu kapoja (!?)

• Žiūrėti profilį
patikek zinau ir kiru firmu. o hertzu noriu nes girdejau kaip groja ir jie man paliko didely ispudy,,,

Neprisijungęs Mou5pad

• Įrašai: 258
    • Žiūrėti profilį
Labai ydomei tu ce apie tuos hertz, o esi girdejes kaip magnat groja, ar jbl ar apskritai kanors rimtesnio? Kad tu sitaip vienareiksmiskai apie hertz,ar tik pavadinimas patinka? Uz tuos 200lt ir dar truputi pasitaupius galetum maga padoresni nusipirkti, ir poto planuot kazka daugiau. Praejo siektiek laiko, atbildinai gala turbut, nustekenai akuma, gal atejei truputi y prota?

Neprisijungęs constant

• Žiūrėti profilį
Labai ydomei tu ce apie tuos hertz, o esi girdejes kaip magnat groja, ar jbl ar apskritai kanors rimtesnio? Kad tu sitaip vienareiksmiskai apie hertz,ar tik pavadinimas patinka? Uz tuos 200lt ir dar truputi pasitaupius galetum maga padoresni nusipirkti, ir poto planuot kazka daugiau. Praejo siektiek laiko, atbildinai gala turbut, nustekenai akuma, gal atejei truputi y prota?
na magnat tuo labiau negrojantys, jbl ir nera stebuklingi, o del hertz moki tik uz firmos pavadinima, su tokia suma nieko daugiau nenusipirksi kaip tik pavadinima. as gal ziureciau y dls pigiausia versija, ir jie apgrotu tavo tuos hertz. zinoma reiktu pacem filtrus pasidaryti jei nori kazka geriau is ju isspausti, dar apie morelius pagalvociau, galios tikrai turi, bet be stipro is ju nieko gero
http://www.garsugama.lt/produktai/garsiakalbiai/morel-maximo-5-2/
http://www.garsugama.lt/produktai/garsiakalbiai/dls-k5/
bet jei jau pacem hertz labai patiko tai gal ir imk juos, o kituose gali nerasti taip troskemo zviegimo, zinoma uz tokia kaina nieko doro nerasi, tam puslapy kur sudejau butu galima kiek brangesny daikta susirasti, parduotuves savininkas norei nuleistu kaina siektiek, arba butu galima devetu daiktu ieskoti, kazkiek rimtesny daikta ysigytum

Neprisijungęs mindatofas

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
Jeigu avantas ir nori truputi geresnio skambesio is galo: orginaliai yra 13cm garsekalbiai, bent jau pas mane buvo. Juos isemi, nuemi apsyvke ta nuo dangcio ir pjauni skyles 16cm garsekalbiams, tada pjauni storos fanieros ziedus kad butu tvirtas pagrindas prisukt garsekalbiams o kai jie tvirtai stovi ir garsas kitas...ir zemu atsiranda... tarp ziedu paralonas ar kas nors kaip jus norit svarbu kad nebutu skyliu ir butu tvirta. Visas dangcio plasmases nusiemi ir susidedi an gumu ar dar ko nors izoliacija susidedi kaip reikiant nes atsakau vibruos kaip reikiant. Viska sukrauni atgal ir jungi nuo stipro zinoma. Padringus normalius garsekalbius kokybe bus siokia tokia. Tada i dureles podiumus pasidarai ir ciksus i stoikes ir irgi nuo stipro ir nereiks jum jokiu subu ir dar ten visokiu sudu gros pakankamai galingai ir bus aisku viskas.

Neprisijungęs Amberis

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
sveiki turejau b4 sedana ir is jos liko kiausinio formos koloneles magnat classic 694, o dabar turiu b4 avanta,galas tuscias muzikos nera,koloneliu situ nera kur deti. yra magas pionner 4-50. taigi norejau paklausti nes neb.raukiu, ar pajunkciau zemu dazniu garsakalbi prie savo pionneriaus?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
per stiprintuva taip. ir prie ko cia kaiusai? :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
tai gal is kiausu darys zemadaznius :D :D