Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aktyvus zemu dazniu garsiakalbiai  (Skaityta 9186 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Aktyvus zemu dazniu garsiakalbiai
« Atsakymas #25: 2008 Sausio 14, 09:55:27 »
nu esme tame kad man nereikia to nesveiko boso, kad butu vien vibracija, man tieisog norisi grazaus ir svaraus garso, tai sakyciau tada tiktu toks subas i palange free air... o jei garsas dar tures ateiti is bagazines tai manau ir bus tik "vibracija"...
nu cia tik mano pamastymai...  :)

na as manau tu klysti :) su dezes turiu, forma, alsuokliu padetim, gyliu, plociu, forma... t.t.t tu apibrezi tam tikro dinamiko bildesy- minkstas kietas, sodrus, ar slegiui sukelt t.t o wat free air tu niekaip neisgausi tarkim to newirpejimo :) nes jis kala I ORA, i wisa tawo bagazines tury :) tai automatishkai jis bus minkshtas ir tik drebins i fsio.. seip nebepamenu jo grojimo itin gerai, bet pamenu kad gale sedint praseu tylint kas minute, news galwa tikrai isiskaudejo :)

nori swelnaus bugno ?? tai jami koky 10'tuka, darai jam kaip imanoma mazesne dezes pagal jo parametrus ir uzdaro tipo ir turesi nestipru bosiuka :)

p.s jei nori kad tas bugnas twirciau jaustusi, ir bijai del jo ilgo kelio is bagazines iki tawes, i palange wisai lengwai gali ispjowus skyleimontuot alsuokly..