Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 C5 2001m. Navigation plus problema su navigaciniu CD  (Skaityta 10868 kartus)

Neprisijungęs juliusa

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Bandziau, aisku nieko nepavyko, nes ten jo paprasciausiai nera. Beje ir rasydavo "Bitte navigation CD einlegen", bet galvojau gal jis ten pastriges ar ka. Siandien issiemiau visa radija, keturiu spec.rakteliu pagalba. Ir aisku dabar puikiausiai matau, kad ten jokio kompakto nera. Bandysiu ardytis giliau, ziuret kas cia yra. Nes kompaktas dedant remiasi i tokias plastmases krastuose, kurios turetu pasislinkti dedant cd. Kodel jos nepasislenka, reikes ieskot, gal tiesiog visas mechanizmas sugedes. Tai tiek ziniu kol kas.
o kur tuos spec raktus isimt radai ar buvo  masnoj

Neprisijungęs FonAudi

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
du turejo draugas,o du pagal originala pasigaminau  :D

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
du turejo draugas,o du pagal originala pasigaminau  :D
kaip tie raktai atrodo gal gali foto idet

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
kaip tie raktai atrodo gal gali foto idet
irasyk google audi navigation plus remove tool ir pamatysi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
irasyk google audi navigation plus remove tool ir pamatysi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
dekingas

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
issiemiau ta navigacija jokio disko nera ,bet ir nepriima jokio cd gal tentas mechanizmas pagedes

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
issiemiau ta navigacija jokio disko nera ,bet ir nepriima jokio cd gal tentas mechanizmas pagedes
ir is ko butu galima suzinoti ar buves cd keitiklis ir tv ,prie navigacijos tik vienas lizdas nepajungtas apvalus 9 gnybtu ,ovisos kitos fiskes yra ir pajungtos
rns d

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
atsidarai bagazine ir pasiziuri ar yra tv tiuneris ir cd-changer'is :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
atsidarai bagazine ir pasiziuri ar yra tv tiuneris ir cd-changer'is :)

Taves neklausia ar yra, klausia ar buvo is viso pagal komplektacija.

Juliusa- rasyk Bratkai, atsius isklotine pagal Vin koda, zinosi viska kas buvo, ko nera.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
ir is ko butu galima suzinoti ar buves cd keitiklis ir tv ,prie navigacijos tik vienas lizdas nepajungtas apvalus 9 gnybtu ,ovisos kitos fiskes yra ir pajungtos
rns d
Va cia gali viska rasti, kokia komplektacija pas tave http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect (H-) Jei tingi viska tikrintis, tai galiu pasakyti, kad jei toje korteleje yra 7Q2 kodas, tai tv nebuvo komplektacijoje.

Neprisijungęs juliusa

• Žiūrėti profilį
Va cia gali viska rasti, kokia komplektacija pas tave http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect (H-) Jei tingi viska tikrintis, tai galiu pasakyti, kad jei toje korteleje yra 7Q2 kodas, tai tv nebuvo komplektacijoje.
dekoju. yra tas 7q2kodas

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Tai pas tave tas pats kaip ir pas mane. Issiemus juk dabar aiskiai matosi kur remiasi kompaktas ir kodel jo neima. Turi prasiplesti ten tokios is sonu kojeles, kad paimtu CD. As dar radau mazyte spyruoklyte iskritusia, tiksliau ji iskrito is tos dezes. Tai matyt kazkas kazkur atsikabine, uztai ir neveikia. Bet ten ardyti ir lysti giliau neturejau noro, tai atgal ikisau.

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Beje, pas mane irgi buvo tv tiuneris, bet isluptas matosi, bet tai dabar kam jo ir reikia  ff, o va is CD keitiklio kasete islupta  :-{. Gal kas turi netycia si daikciuka? Bet tikriausiai realiau kita cd keitikli ideti, nei tos kasetes ieskot  :think:

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
paprasciau pasijungt skaitmenini mp3 keitikli ir vargo nebus..

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Vargo jau nebera nuo vakar. Dekui ramoviete, kuris parupino puiku, originalu cd ketikli. Mp3 adapterio nenorejau, noriu, kad butu viskas originaliai, kaip ir priklauso Audi Bose aparaturai  :-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Neskaitė ir pas mane Navi CD magas, negalėjau anei kalbos pasikeisti. Išėmiau magą, nusėmiau viršų, matosi per kampą lazerio lęšis. Su pagaliuku pabrūžinau, nusiėmė toks kaip rūkas nuo lęšio. Ura  :yay: Navi CD jama kaip uoga. Matomai aprūkę, apsinešę, kažkoks velnias ten.

Kits klausims... Yra TV tiuneris, jo gale tulpės Audio ir Video - ten IN ar OUT?

Neprisijungęs Darka45

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
jei tiuneris , tai tulpes "out", "in" turi buti antena :-)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Neskaitė ir pas mane Navi CD magas, negalėjau anei kalbos pasikeisti. Išėmiau magą, nusėmiau viršų, matosi per kampą lazerio lęšis. Su pagaliuku pabrūžinau, nusiėmė toks kaip rūkas nuo lęšio. Ura  :yay: Navi CD jama kaip uoga. Matomai aprūkę, apsinešę, kažkoks velnias ten.

Kits klausims... Yra TV tiuneris, jo gale tulpės Audio ir Video - ten IN ar OUT?

IN

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei tiuneris , tai tulpes "out", "in" turi buti antena :-)
Nelabai supratau...
Tyngiu begti iki masinos, tad is google foto.
Toks stovi TV blokas bagazineje po CD keitikiu

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Tai pas tave neskaite, o pas mane, tai net neima jo. Atrodo, kad mechanizmas neveikia...
Vadinasi turi originalu navi CD  (y), reikalui esant gal galetum paskolinti, kad kalba pasikeist ir aspvietima ekrano pasididint, o tai dabar labai jau pritamsintas pas mane. Bet tai sakau vistiek nesamone padaryta, kalbai pasikeist ir kontrastui reguliuot reikia disko  (!?)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Užsuk ir padarysime tas korekcijas, kalba tik pasakyk kad iš Audi klubo ir ieškai Bajoro - duosiu zmogeliuka kuris pagelbės.
Kaune esu, Jonavos g 204a, matysi tikrai reklama "GPS meistras"

Kol kas tik nepavyko atsinaujinti softo versijos, paskutine lyg 2003-2004m isejo. Nezinau ar kas geriau nuo to, nu bet reikia man ir taskas :D

Sekantis klausimas - bandymas pajungti TV skaitmenine, gal HDD, gal dar galinio vaizdo kamera - gal kas is musu esa google isnarse? Gal ka naudojat?

Mastau gal tokį išbandyti...
http://www.agbaltic.com/lt/product/mile-mile-xd2-hd-dvb-t-skaitmenins-tv-imtuvas-ir-multimedijos-grotuvas
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 29, 20:42:06 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
Užsuk ir padarysime tas korekcijas, kalba tik pasakyk kad iš Audi klubo ir ieškai Bajoro - duosiu zmogeliuka kuris pagelbės.

Kol kas tik nepavyko atsinaujinti softo versijos, paskutine lyg 2003-2004m isejo. Nezinau ar kas geriau nuo to, nu bet reikia man ir taskas :D

Sekantis klausimas - bandymas pajungti TV skaitmenine, gal HDD, gal dar galinio vaizdo kamera - gal kas is musu esa google isnarse? Gal ka naudojat?

Mastau gal tokį išbandyti...
http://www.agbaltic.com/lt/product/mile-mile-xd2-hd-dvb-t-skaitmenins-tv-imtuvas-ir-multimedijos-grotuvas
tv bloke tai tenais in as esu pajuges per s-video laptopa prie jo tai viskas puikiai veikia .

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasidariau jau viską, neiškenčiau :-]
Atnaujinome softą ir paleidome skaitmeninę TV su multimedija :)

http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/bajoro-garazas/msg1330828/#msg1330828

Neprisijungęs FonAudi

• Žiūrėti profilį
Didelis dekui tau kol kas  :bow:, butinai kada uzsuksiu.