Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sustas-Audi 80 B4 Turbo Quattro  (Skaityta 163939 kartus)

Neprisijungęs sustas

• Įrašai: 373
    • Žiūrėti profilį
Kur butu galima pamatyti dar salono foto nes visos kurios buvo dabar neveikia  :V :[
rytoj imesiu salono foto nes siuo metu ju prie sawes neturiu kompe...
 o del uzuolaideliu bus nuspresta pawasari kai susidesiu ABT pazeminimus :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 882
    • Žiūrėti profilį
nereikejo ishvis nieko daryt su ta galine palange jei ji buvo nepazeista ir stovejo originaliai... gal kaip nors kokias elipses ish kitos puses pritvirtint reikejo, o jei jau zemo daznio labai truko, tai isidet deze su subu kokiu i bagazine, kad kai reikai per minute ishsiemi ja ir padedi... :)
bentjau ash tai taip dariau, bet galu gale ir dezes nebeliko.. :V

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
nereikejo ishvis nieko daryt su ta galine palange jei ji buvo nepazeista ir stovejo originaliai... gal kaip nors kokias elipses ish kitos puses pritvirtint reikejo, o jei jau zemo daznio labai truko, tai isidet deze su subu kokiu i bagazine, kad kai reikai per minute ishsiemi ja ir padedi... :)
bentjau ash tai taip dariau, bet galu gale ir dezes nebeliko.. :V
priestai buwo subas bagaziniai ir pastowiai man trugdydawo! tiesiog buwo metas kaip isirenginejau buta sawo, tai prasidejo reikia maselio glaisto, spakliaus ir t.t. ir wis trugdydawo man subas, o i salona gi nekrausi statybiniu medziagu ;)
 poto paklausiau kaip groja pas audziu 200tinei, wisai man patiko! ir nusipirkau is jo ta palange.

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai nereikejo klausyt muzikos veziojnat statybines medziagas :D :D na nieko nesakau, visi zmones darosi viska kaip jiems geriau...

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
man tai iswis beweik nereik mago 200nej :D klausau variklio  :H

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
man tai iswis beweik nereik mago 200nej :D klausau variklio  :H
sutinku su tawim, bet kartais kai pasileidi gera muzika ir iputi 1 bara tai tuo metu gaunasi trys wiename :D :D :D

Quattro^DePutaMadre

• Svečias
komponentai prieki, gera garso izoliacija, subas. viskas.
cia teisingai pastebeta,muzika turi groti is priekio,o ne is galo.Elipses tai dazniausiai prisuku,nes kiek pastebejau,tai jos gaidina garso kokybe,o kai norisi patriuksmauti,tai tada atsuku ir jas ;)

muzika turi groti ir is priekio ir is galo,o ne vien bass is galo, prieki komponentai ,gale subas,ir 2 juostų 10-13cm koaksialiniai garsiakalbiai, prieki ir suba su stiprintuvu o galinius nuo mago.ir stiprintuva ne 5000w is gariunu o normalu 4x110w.jeigu nori normalu garsa,ne varzybom ir ne kaimunam gasdinti

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
nesiruosiu as jokiom warzybom, suprantu puikiai vien tik galas grojimo gero nesukels! bet man uztenka kaip dabar yra :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
cia teisingai pastebeta,muzika turi groti is priekio,o ne is galo.Elipses tai dazniausiai prisuku,nes kiek pastebejau,tai jos gaidina garso kokybe,o kai norisi patriuksmauti,tai tada atsuku ir jas ;)

muzika turi groti ir is priekio ir is galo,o ne vien bass is galo, prieki komponentai ,gale subas,ir 2 juostų 10-13cm koaksialiniai garsiakalbiai, prieki ir suba su stiprintuvu o galinius nuo mago.ir stiprintuva ne 5000w is gariunu o normalu 4x110w.jeigu nori normalu garsa,ne varzybom ir ne kaimunam gasdinti

Apie turbo motoro žinias jau parodei, dabar persimetei ant audio?  :-] :-] :D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

:-] :-] :-] :[ :-]

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 31, 22:15:20 sukūrė sustas »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
grazu... :H tik su lubu rankeneliu spalva kazka reiktu padaryt, gal juodas ar lubu spalvos... 8:8

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
grazu... :H tik su lubu rankeneliu spalva kazka reiktu padaryt, gal juodas ar lubu spalvos... 8:8
reik ten juodu rankenu! kas tik pamato ir sako reik tau juodos spalwos rankenu...
na bandysiu medzioti :D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ir panele manau tau reiktu tiesiog det travetino spalvos, ir negalvot ten apie odu apsiuvimus ir pan.. bet pirma ishkast reikai toki daikta :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
ir panele manau tau reiktu tiesiog det travetino spalvos, ir negalvot ten apie odu apsiuvimus ir pan.. bet pirma ishkast reikai toki daikta :)
Travertino panelę tai žinau kas tikrai turėjo , tik neaišku ar vis dar turi ir ar sveika vis dar , nes garaže numesta gulėjo... :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Travertino panelę tai žinau kas tikrai turėjo , tik neaišku ar vis dar turi ir ar sveika vis dar , nes garaže numesta gulėjo... :)

nu va, prashau... :)

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
iki kauno dawezt ja galeciau jei dar butu :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
iki kauno dawezt ja galeciau jei dar butu :D
Taip , Arūnas žino konkrečiai apie ką aš ;)

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
reik ten juodu rankenu! kas tik pamato ir sako reik tau juodos spalwos rankenu...
na bandysiu medzioti :D
3 komplektai yra, kai tikrai reiks duok žinot :)

Quattro^DePutaMadre

• Svečias
Apie turbo motoro žinias jau parodei, dabar persimetei ant audio?  :-] :-] :D
audzius [/quote]

turi kazka pasakyt? (h)
juokiasi tas kas juokiasi paskutinis ;)
lb protingas ?!? as patilesiu kad neizeist

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
neeilinė 200 :O Sveikinu tokią įsigijus ;)

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
ir geras magas

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
audzius

turi kazka pasakyt? (h)
juokiasi tas kas juokiasi paskutinis ;)
lb protingas ?!? as patilesiu kad neizeist

[/quote]
aš ką norėjęs tą pasakęs ;)

Neprisijungęs sustas

• Žiūrėti profilį
nusiprausem :)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
naudok nuotraukom det www. part.lt , nereiks tada visa laik ishdidint nuotrauku ziurint..